Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Algerie

Vær Europa Vær Tunisia Vær Europa Vær Mauritania Vær Libya Vær Marokko Vær Niger Vær Europa Vær Mali Vær Westsahara Vær Tunisia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Adrar AdrarAdrar Algier AlgierAlgier Laghouat LaghouatLaghouat Oran OranOran Ouargla OuarglaOuargla Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tindouf TindoufTindouf © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Algiers Tidssone: Africa/Algiers

Nedbør

Nedbør Afrika

Sol

Sol Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Vær i Adrar, 18.07.2019

Etter tett skydekke, men overveiende tørt vær om formiddagen blir det gjennomgående mye solresten av dagen. Morgentemperaturene ligger på rundt 34 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 48 grader. Om natten 34°C. Vinden, som Sør-, senere Østblåser først frisk, i kast på storm styrke, om kvelden deretter bare svak.

Vær i Dar-El-Beida, 18.07.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 18°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast stiver Nordøstwind auf.

Vær i Laghouat, 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir osstil dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Sent på kvelden dominerer tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 23°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Oran-Senia, 18.07.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 21°C. Vinden Nordøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Ouargla, 18.07.2019

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 41 grader. Om natten 27°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Østwind auf.

Vær i Tamanrasset/Aguenn, 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder lettskyet. Om ettermiddagen blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 27°C. Vinden, som Nordøst-, senere Østblåser først laber, i kast på storm styrke, sent om kvelden deretter bare svak.

Vær i Tindouf, 18.07.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 40 grader. Om natten 16°C. Vinden Vest blåser frisk, i kast storm styrke.