Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Algerie

Vær Europa Vær Tunisia Vær Europa Vær Mauritania Vær Libya Vær Marokko Vær Niger Vær Europa Vær Mali Vær Westsahara Vær Tunisia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Adrar AdrarAdrar Algier AlgierAlgier Laghouat LaghouatLaghouat Oran OranOran Ouargla OuarglaOuargla Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tindouf TindoufTindouf © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Algiers Tidssone: Africa/Algiers

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Vær i Adrar, 22.05.2019

Etter gjennomgående sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Midt på dagen gir oss skyfritt. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 23°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Sørøstpå blåser om kvelden svak.

Vær i Dar-El-Beida, 22.05.2019

På Onsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 11°C. Vinden Nordøstblåser først laber, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Laghouat, 22.05.2019

På Onsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Oran-Senia, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 14°C. Vinden Nordøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Ouargla, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Tamanrasset/Aguenn, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 21°C. Vinden Vestøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Tindouf, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 21°C. Vinden Nordvestøker i styrke om natten og blåser laber, i kast stiv.