Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Algerie

Vær Europa Vær Tunisia Vær Europa Vær Mauritania Vær Libya Vær Marokko Vær Niger Vær Europa Vær Mali Vær Westsahara Vær Tunisia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Adrar AdrarAdrar Algier AlgierAlgier Laghouat LaghouatLaghouat Oran OranOran Ouargla OuarglaOuargla Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tindouf TindoufTindouf © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Algiers Tidssone: Africa/Algiers

Sol

Sol Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Vær i Adrar, 22.02.2020

Etter gjennomgående sol i morgentimene blir det tidvis tett skydekke, men overveiende tørt vær. Midt på dagen gir oss skyfritt. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 11°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke og kommer fra østligen, senere nordøstligen retninger.

Vær i Dar-El-Beida, 22.02.2020

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 5°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Laghouat, 22.02.2020

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Oran-Senia, 22.02.2020

Om formiddagen er det delvis tett skydekke, delvis lettskyet. I middagstimene kommer det en overgang til overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Vinden Nordøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Ouargla, 22.02.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 9°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Tamanrasset/Aguenn, 22.02.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 14°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Tindouf, 22.02.2020

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 13°C. Vinden midt på dagen som øker i styrke Østblåser gjennomsnittlig frisk, i kast storm styrke.