Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Botswana

Vær Angola Vær Namibia Vær Zambia Vær Sør-Afrika Vær Zimbabwe
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Gaborone GaboroneGaborone Letlhakane LetlhakaneLetlhakane Maun MaunMaun Selibe-Phikwe Selibe-PhikweSelibe-Phikwe Tshabong TshabongTshabong © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Gaborone Tidssone: Africa/Gaborone

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Vær i Gaborone, 22.05.2019

På Onsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 9°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Letlhakane, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 14°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Maun, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 14°C. Vinden blåser svak og kommer fra sørøstligen retninger.

Vær i Selebi-Phikwe, 22.05.2019

På Onsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 10°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Østpå blåser om kvelden svak.

Vær i Tsabong, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Nordøstvind.