Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Botswana

Vær Angola Vær Namibia Vær Zambia Vær Sør-Afrika Vær Zimbabwe
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Gaborone GaboroneGaborone Letlhakane LetlhakaneLetlhakane Maun MaunMaun Selibe-Phikwe Selibe-PhikweSelibe-Phikwe Tshabong TshabongTshabong © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Gaborone Tidssone: Africa/Gaborone

Sol

Sol Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Vær i Gaborone, 29.05.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Letlhakane, 29.05.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Maun, 29.05.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Selebi-Phikwe, 29.05.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 7°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Tsabong, 29.05.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Nordøstvind.