Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Botswana

Vær Angola Vær Namibia Vær Zambia Vær Sør-Afrika Vær Zimbabwe
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Gaborone GaboroneGaborone Letlhakane LetlhakaneLetlhakane Maun MaunMaun Selibe-Phikwe Selibe-PhikweSelibe-Phikwe Tshabong TshabongTshabong © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Gaborone Tidssone: Africa/Gaborone

Temperatur

Temperatur Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Sol

Sol Afrika

Vær i Gaborone, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 4°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Letlhakane, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 8°C. Vinden blåser svak fra Øst.

Vær i Maun, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørøstblåser svak.

Vær i Selebi-Phikwe, 21.07.2019

På Søndag er det om formiddagen fremdeles stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen kommer det en overgang til maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 7°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Østpå blåser om kvelden svak.

Vær i Tsabong, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 23 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Nordøstvind.