Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Burkina Faso

Vær Mauritania Vær Elfenbeinküste Vær Togo Vær Mali Vær Niger Vær Benin Vær Ghana
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bobo-Dioulasso Bobo-DioulassoBobo-Dioulasso Dori DoriDori Ouagadougou OuagadougouOuagadougou Ouahigouya OuahigouyaOuahigouya © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Ouagadougou Tidssone: Africa/Ouagadougou

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Vær i Bobo-Dioulasso, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Om kvelden dominerer overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Dori, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 30 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 40 grader. Om natten 30°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Ouagadougou, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Om kvelden blir det en overgang til gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 28°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Ouahigouya, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Sent på kvelden gir oss overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 29°C. Det blåser svak Sørvestvind.