Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Burkina Faso

Vær Mauritania Vær Elfenbeinküste Vær Togo Vær Mali Vær Niger Vær Benin Vær Ghana
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bobo-Dioulasso Bobo-DioulassoBobo-Dioulasso Dori DoriDori Ouagadougou OuagadougouOuagadougou Ouahigouya OuahigouyaOuahigouya © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Ouagadougou Tidssone: Africa/Ouagadougou

Temperatur

Temperatur Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Vær i Bobo-Dioulasso, 21.07.2019

På Søndag er det om dagen delvis lettskyet, med perieller med sol. Om kvelden blir det sterkt skyet, regnvær. Om natten blir det overveiende tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Dori, 21.07.2019

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 27°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Ouagadougou, 21.07.2019

På Søndag er det hele dagen for det meste sol, av og til også lettskyet. Sent på kvelden får vi lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Om natten blir det tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Ouahigouya, 21.07.2019

På Søndag er det hele dagen overskyet. Sent på kvelden blir det lett vekslende med lokale regnbyger eller tordenbyger. Om natten dominerer så tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 24°C. Vinden Sørvestblåser svakt.