Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Burkina Faso

Vær Mauritania Vær Elfenbeinküste Vær Togo Vær Mali Vær Niger Vær Benin Vær Ghana
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bobo-Dioulasso Bobo-DioulassoBobo-Dioulasso Dori DoriDori Ouagadougou OuagadougouOuagadougou Ouahigouya OuahigouyaOuahigouya © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Ouagadougou Tidssone: Africa/Ouagadougou

Flyvær

Flyvær Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Vær i Bobo-Dioulasso, 29.05.2020

På Fredag er det hele dagen for det meste sol. Sent på kvelden får vi lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Om natten blir det tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Dori, 29.05.2020

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær om formiddagen blir det overveiende for det meste sol . Morgentemperaturene ligger på rundt 31 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 41 grader. Om natten 29°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Ouagadougou, 29.05.2020

På Fredag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Ettermiddagen gir ossvekslende mellom sol og skyet vær. Om natten dominerer lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 28°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Ouahigouya, 29.05.2020

På Fredag er det hele dagen vekslende sol og skyer. Sent på kvelden får vi lettskyet eller stjerneklart vær. Om natten blir det vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 29°C. Vinden Sørvestblåser svakt.