Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kenya

Vær Somalia Vær Tanzania Vær Tanzania Vær Somalia Vær Etiopia Vær Sudan Vær Uganda
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Nairobi Tidssone: Africa/Nairobi

Sol

Sol Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Vær i Garissa, 20.04.2019

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol. Fra middagstimene dominerer skyet vær. Sent på kvelden gir oss maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 27°C. Om natten kommer laberer, i kast stiver Sørwind auf.

Vær i Kisumu, 20.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Om kvelden dominerer lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 21°C. Vinden Østøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast storm styrke.

Vær i Mombasa, 20.04.2019

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles fint vær eller sol. Fra middagstimene dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Kvelden gir oss maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 26°C. Vinden Sørøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Nairobi/Kenyatta Intl, 20.04.2019

På Lørdag er det fremdeles fint vær eller sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten dominerer maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 17°C. Sent på kvelden kommer laberer, i kast stiver Østwind auf.

Vær i Wajir, 20.04.2019

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol. Fra middagstimene dominerer skyet, forbigående også sol. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 28°C. Det blåser svak Sørøstvind.