Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kenya

Vær Somalia Vær Tanzania Vær Tanzania Vær Somalia Vær Etiopia Vær Sudan Vær Uganda
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Nairobi Tidssone: Africa/Nairobi

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Vær i Garissa, 24.09.2018

På Mandag er det om formiddagen fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen kommer det en overgang til sol eller lettskyet vær. Natten gir oss skyfritt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 24°C. Om natten kommer laberer, i kast stiver Sørwind auf.

Vær i Kisumu, 24.09.2018

På Mandag er det hele dagen skyfritt. Sent på kvelden får vi skyet, men overveiende tørt vær. Om natten blir det lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 19°C. Vinden Østøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Mombasa, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder overskyet. Sent på kvelden dominerer tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Om kvelden kommer laberer, i kast sterker Sørwind auf.

Vær i Nairobi/Kenyatta Intl, 24.09.2018

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Kvelden gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 15°C. Vinden Østøker i styrke sent om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Wajir, 24.09.2018

Tidlig om morgenen er det skyfritt. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til skyet, men nesten overalt tørt vær. Kvelden gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørblåser svakt.