Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kenya

Vær Somalia Vær Tanzania Vær Tanzania Vær Somalia Vær Etiopia Vær Sudan Vær Uganda
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Nairobi Tidssone: Africa/Nairobi

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Vær i Garissa, 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Allerede om formiddagen er det errscht skyet, forbigående også sol. Sent på kvelden gir oss klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Kisumu, 18.01.2018

På Onsdag er det i lengre perioder for det meste sonnig. Sent på kvelden blir det en overgang til skyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 20°C. Sent på kvelden kommer laberer, i kast storm styrkeer Østwind auf.

Vær i Mombasa, 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det fint vær eller sol. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til mer eller mindre skyet vær. Kvelden gir oss maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 24°C. Først blåser det svak nordliger vind, om kvelden frisker, i kast storm styrkeer Østvind.

Vær i Nairobi/Kenyatta Intl, 18.01.2018

På Onsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 16°C. Vinden Nordøstøker i styrke sent om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Wajir, 18.01.2018

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 25°C. Vinden Østblåser svakt.