Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kenya

Vær Somalia Vær Tanzania Vær Tanzania Vær Somalia Vær Etiopia Vær Sudan Vær Uganda
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Nairobi Tidssone: Africa/Nairobi

Nedbør

Nedbør Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Vær i Garissa, 21.02.2019

Tidlig om morgenen er det skyfritt. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær. Kvelden gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 26°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Kisumu, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Kvelden gir oss lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 20°C. Vinden Vestøker i styrke sent om kvelden og blåser laber, i kast storm styrke.

Vær i Mombasa, 21.02.2019

Etter overveiende sol i morgentimene blir det tidvis skyet vær. Kvelden gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 26°C. Vinden Østøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Nairobi/Kenyatta Intl, 21.02.2019

På Torsdag kan vi regne med maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 16°C. Vinden sent om kvelden som øker i styrke Nordøstblåser gjennomsnittlig frisk, i kast storm styrke.

Vær i Wajir, 21.02.2019

På Torsdag er det fremdeles skyfritt om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær. Om kvelden dominerer skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 27°C. Vinden Østblåser først laber, i kast storm styrke, om natten svak.