Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kenya

Vær Somalia Vær Tanzania Vær Tanzania Vær Somalia Vær Etiopia Vær Sudan Vær Uganda
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Nairobi Tidssone: Africa/Nairobi

Temperatur

Temperatur Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Vær i Garissa, 23.08.2019

På Fredag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Om ettermiddagen dominerer skyet, men fast überall tørt vær. Om kvelden kan vi forvente lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 24°C. Om natten kommer frisker, i kast storm styrkeer Sørwind auf.

Vær i Kisumu, 23.08.2019

På Fredag er det om dagen delvis lettskyet, med perieller med sol. Om kvelden blir det vekslende vær, med enkelte regnbyger. Sent på kvelden blir det overveiende lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger . Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 19°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Østwind auf.

Vær i Mombasa, 23.08.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles overveiende fint vær. Fra midt på dagen blir været overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Natten gir oss tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Sørwind auf.

Vær i Nairobi/Kenyatta Intl, 23.08.2019

Etter lettskyet vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir oss delvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Wajir, 23.08.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles sol. Fra midt på dagen blir været delvis lettskyet, med perieller med sol. Sent på kvelden gir oss stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Sørvind.