Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kenya

Vær Somalia Vær Tanzania Vær Tanzania Vær Somalia Vær Etiopia Vær Sudan Vær Uganda
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Nairobi Tidssone: Africa/Nairobi

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Vær i Garissa, 23.06.2018

På Lørdag er det fremdeles for det meste sonnig om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet, forbigående også sol. Sent på kvelden dominerer for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 23°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast stiver Sørwind auf.

Vær i Kisumu, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Sent på kvelden dominerer vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 18°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Mombasa, 23.06.2018

På Lørdag er det om formiddagen fremdeles overveiende fint vær. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet, men nesten overalt tørt vær. Natten gir oss maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Vinden Sørøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Nairobi/Kenyatta Intl, 23.06.2018

På Lørdag kan vi forvente vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Wajir, 23.06.2018

På Lørdag er det fremdeles for det meste sonnig om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende skydekke. Om natten dominerer for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Sørvind.