Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kenya

Vær Somalia Vær Tanzania Vær Tanzania Vær Somalia Vær Etiopia Vær Sudan Vær Uganda
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Nairobi Tidssone: Africa/Nairobi

Flyvær

Flyvær Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Sol

Sol Afrika

Vær i Garissa, 21.06.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles for det meste sonnig. Fra middagstimene dominerer skyet, men fast überall tørt vær. Kvelden gir oss til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 23°C. Vinden Sørøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Kisumu, 21.06.2019

På Fredag er det for det meste sol eller lettskyet. Om kvelden kan vi forvente lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Om natten kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 19°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Østwind auf.

Vær i Mombasa, 21.06.2019

På Fredag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente skyet, men fast überall tørt vær. Om natten kommer det en overgang til lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 23°C. Vinden Sør blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Nairobi/Kenyatta Intl, 21.06.2019

På Fredag er det om dagen vekslende sol og skyer. Om kvelden blir det vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Om natten blir det overveiende til tider lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Wajir, 21.06.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles mye sol. Fra midt på dagen blir været overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørblåser svakt.