Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kenya

Vær Somalia Vær Tanzania Vær Tanzania Vær Somalia Vær Etiopia Vær Sudan Vær Uganda
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Nairobi Tidssone: Africa/Nairobi

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Sol

Sol Afrika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Vær i Garissa, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Sent på kvelden blir det en overgang til for det meste stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Kisumu, 21.03.2018

På Onsdag er det for det meste overveiende sol. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 19°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Mombasa, 21.03.2018

Tidlig om morgenen er det overveiende fint vær. Allerede om formiddagen blir det overskyet. Kvelden viser seg med for det meste stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 25°C. Vinden Østøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Nairobi/Kenyatta Intl, 21.03.2018

På Onsdag er det om formiddagen fremdeles skyet med lett regn. Fra midt på dagen kommer det en overgang til overskyet, men overveiende tørt vær. Kvelden gir oss lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 16°C. Vinden Nordøstøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast storm styrke.

Vær i Wajir, 21.03.2018

På Onsdag er det fremdeles overveiende fint vær om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende skydekke. Sent på kvelden dominerer tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 26°C. Vinden Sørøstblåser svakt.