Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Lesotho

Vær Zimbabwe Vær Sør-Afrika Vær Namibia Vær Swaziland Vær Botswana Vær Mosambik
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Maseru MaseruMaseru Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Upington UpingtonUpington Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Johannesburg Tidssone: Africa/Johannesburg

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Vær i Alexander Bay, 29.05.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Bloemfontein/Intl, 29.05.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten -2°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Cape Town Int. Airport, 29.05.2020

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen er det errscht vekslende mellom sol og skyet vær. Kvelden gir oss lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Durban/Intl, 29.05.2020

På Fredag er det hele dagen lengre perioder med sol. Sent på kvelden dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten kan vi forvente skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 16°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 29.05.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 6°C. Vinden Sørvestblåser først laber, i kast sterk, om kvelden svak.

Vær i Maseru/Mia, 29.05.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Mossel Bay/Cape St. Blaize, 29.05.2020

Fredag gir oss nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Port Elizabeth, 29.05.2020

Om Fredagformiddagen er det fremdeles skyet med lett regn. Fra middagstimene dominerer vekslende skydekke. Kvelden gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 12°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Vestpå blåser om natten svak.

Vær i Thohoyandou, 29.05.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 11°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Upington, 29.05.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 3°C. Vinden Nordblåser svakt.