Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Lesotho

Vær Zimbabwe Vær Sør-Afrika Vær Namibia Vær Swaziland Vær Botswana Vær Mosambik
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Maseru MaseruMaseru Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Upington UpingtonUpington Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Johannesburg Tidssone: Africa/Johannesburg

Skyer

Skyer Afrika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Vær i Alexander Bay, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Bloemfontein/Intl, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten -2°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Cape Town Int. Airport, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Durban/Intl, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 14 grader. Om natten 3°C. Det blåser svaker vind fra nordligen retninger.

Vær i Maseru/Mia, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Mossel Bay/Cape St. Blaize, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Port Elizabeth, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordøstøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Thohoyandou, 21.07.2019

Tidlig om morgenen er det for det meste sol, av og til også lettskyet. Allerede om formiddagen blir det skyet, men for det meste ingen nedbør. Midt på dagen viser seg med mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Upington, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Nordvind.