Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Libya

Vær Tunisia Vær Tunisia Vær Egypt Vær Niger Vær Algerie Vær Sudan Vær Tsjad
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Al Kufrah Al KufrahAl Kufrah Benghazi BenghaziBenghazi Sabhah SabhahSabhah Surt SurtSurt Tripolis TripolisTripolis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Tripoli Tidssone: Africa/Tripoli

Temperatur

Temperatur Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Vær i Benina, 22.05.2019

På Onsdag er det hele dagen tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om natten kommer en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 20°C. Det blåser sterker, i kast storm styrkeer Østvind. Vinden tar sent om kvelden av, blåser så laber og dreier til Nord.

Vær i Kufra, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 41 grader. Om natten 26°C. Vinden Sørblåser først laber, i kast sterk, om kvelden svak.

Vær i Sebha, 22.05.2019

På Onsdag er det tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 22°C. Vinden Nordøstøker i om kvelden styrke og får kast på vindstyrke 8.

Vær i Sirte, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 19°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Nord.

Vær i Tripolis/Intl, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder skyet, forbigående også fint vær. Kvelden gir oss for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 15°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordøstpå blåser om natten svak.