Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Libya

Vær Tunisia Vær Tunisia Vær Egypt Vær Niger Vær Algerie Vær Sudan Vær Tsjad
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Al Kufrah Al KufrahAl Kufrah Benghazi BenghaziBenghazi Sabhah SabhahSabhah Surt SurtSurt Tripolis TripolisTripolis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Tripoli Tidssone: Africa/Tripoli

Nedbør

Nedbør Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Vær i Benina, 17.07.2019

På Onsdag er det om dagen delvis sol. Om kvelden blir det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten blir det overveiende lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 20°C. Vinden Nordvestblåser først frisk, i kast storm styrke, om natten svak.

Vær i Kufra, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 33 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 43 grader. Om natten 30°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Sebha, 17.07.2019

På Onsdag er det hele dagen skyet, men for det meste ingen nedbør. Sent på kvelden blir det sterneklart. Om natten dominerer så utbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordøstblåser først sterk, i kast storm styrke, om ettermiddagen laber.

Vær i Sirte, 17.07.2019

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Det blåser svaker til laberer vind fra nordligen retninger.

Vær i Tripolis/Intl, 17.07.2019

På Onsdag er det i lengre perioder vekslende skydekke. Ettermiddagen gir oss overveiende solrikt. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 19°C. Vinden Nordblåser først laber, i kast sterk, om natten svak.