Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Libya

Vær Tunisia Vær Tunisia Vær Egypt Vær Niger Vær Algerie Vær Sudan Vær Tsjad
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Al Kufrah Al KufrahAl Kufrah Benghazi BenghaziBenghazi Sabhah SabhahSabhah Surt SurtSurt Tripolis TripolisTripolis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Tripoli Tidssone: Africa/Tripoli

Flyvær

Flyvær Afrika

Sol

Sol Afrika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Vær i Benina, 04.06.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 22°C. Vinden, som i begynnelsen svake Sørøstwind blåser om natten frisk, i kast på storm styrke og dreier til Nordvest.

Vær i Kufra, 04.06.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 25°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Nordøst.

Vær i Sebha, 04.06.2020

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles lengre perioder med sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Kvelden gir oss stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 41 grader. Om natten 30°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Sørpå blåser om kvelden svak.

Vær i Sirte, 04.06.2020

På Torsdag er det om dagen lengre perioder med sol. Om kvelden blir det skyet, men stort sett tørt vær. Om natten blir det overveiende skyet, men stort sett tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 27°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Sørøst.

Vær i Tripolis/Intl, 04.06.2020

Tidlig på morgenen er det fremdeles lengre perioder med sol. Fra formiddagen blir det overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 26°C. Vinden, som i begynnelsen svake Sørøstwind blåser om ettermiddagen frisk, i kast på storm styrke og dreier til Sør.