Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Madagaskar

Vær Mosambik Vær Mosambik Vær Tanzania Vær Mosambik
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Antananarivo AntananarivoAntananarivo Tolanaro TolanaroTolanaro Mahajanga MahajangaMahajanga Toamasina ToamasinaToamasina Hahaya/Intl Hahaya/IntlHahaya/Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Indian/Antananarivo Tidssone: Indian/Antananarivo

Nedbør

Nedbør Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Vær i Antananarivo/Ivato Intl, 21.07.2019

På Søndag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Fort-Dauphin, 21.07.2019

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Allerede om formiddagen blir det skyet med lett regn. Sent på kvelden viser seg med mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 15°C. Vinden Vestøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Hahaya/Intl, 21.07.2019

På Søndag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 22°C. Om kvelden kommer frisker, i kast stiver Sørwind auf.

Vær i Majunga/Mahajanga Amborovy, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 20°C. Om kvelden kommer laberer, i kast sterker Vestwind auf.

Vær i Tamatave/Toamasina, 21.07.2019

Etter skyet vær med lokalt regn i morgentimene blir været lettskyet. Sent på kvelden viser seg med skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 20°C. Vinden Nordvestblåser svakt.