Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Madagaskar

Vær Mosambik Vær Mosambik Vær Tanzania Vær Mosambik
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Antananarivo AntananarivoAntananarivo Tolanaro TolanaroTolanaro Mahajanga MahajangaMahajanga Toamasina ToamasinaToamasina Hahaya/Intl Hahaya/IntlHahaya/Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Indian/Antananarivo Tidssone: Indian/Antananarivo

Sol

Sol Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Vær i Antananarivo/Ivato Intl, 29.05.2020

Etter for det meste sol i morgentimene blir været vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden viser seg med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 14°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Fort-Dauphin, 29.05.2020

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 20°C. Vinden Østøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Hahaya/Intl, 29.05.2020

På Fredag er det for det meste fint vær eller sol. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekke. Sent på kvelden kommer det en overgang til maskimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Om kvelden kommer laberer, i kast sterker Sørwind auf.

Vær i Majunga/Mahajanga Amborovy, 29.05.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Tamatave/Toamasina, 29.05.2020

På Fredag må vi regne med skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 22°C. Vinden Vestblåser svakt.