Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Madagaskar

Vær Mosambik Vær Mosambik Vær Tanzania Vær Mosambik
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Antananarivo AntananarivoAntananarivo Tolanaro TolanaroTolanaro Mahajanga MahajangaMahajanga Toamasina ToamasinaToamasina Hahaya/Intl Hahaya/IntlHahaya/Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Indian/Antananarivo Tidssone: Indian/Antananarivo

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Sol

Sol Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Vær i Antananarivo/Ivato Intl, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Fort-Dauphin, 22.05.2019

På Onsdag er det hele dagen fint vær eller sol. Sent på kvelden får vi vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om natten blir det skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 22°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Hahaya/Intl, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Om ettermiddagen dominerer skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Sørwind auf.

Vær i Majunga/Mahajanga Amborovy, 22.05.2019

På Onsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Tamatave/Toamasina, 22.05.2019

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles lett vekslende med enkelte regnbyer. Fra middagstimene dominerer skyet, forbigående også sol. Ettermiddagen gir oss lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordvestvind.