Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Marokko

Vær Europa Vær Mauritania Vær Europa Vær Algerie Vær Westsahara
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Casablanca Tidssone: Africa/Casablanca

Sol

Sol Afrika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Vær i Agadir al Massira/Intl, 20.01.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Marrakech, 20.01.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 5°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Rabat-Sale, 20.01.2018

Tidlig om morgenen er det for det meste sol. Allerede om formiddagen er det errscht vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Midt på dagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 7°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Tanger/Intl, 20.01.2018

På Lørdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Vinden Sørvestblåser svakt.