Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Marokko

Vær Europa Vær Mauritania Vær Europa Vær Algerie Vær Westsahara
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Casablanca Tidssone: Africa/Casablanca

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Vær i Agadir al Massira/Intl, 22.09.2018

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 22°C. Vinden Vestblåser først laber, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Marrakech, 22.09.2018

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 22°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Rabat-Sale, 22.09.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 19°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Tanger/Intl, 22.09.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Vinden Østøker i om ettermiddagen styrke og får kast på vindstyrke 8.