Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Marokko

Vær Europa Vær Mauritania Vær Europa Vær Algerie Vær Westsahara
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Casablanca Tidssone: Africa/Casablanca

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Vær i Agadir al Massira/Intl, 18.07.2018

Etter vekslende til tett skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir det tidvis sol eller lettskyet vær. Midt på dagen gir oss mye sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Marrakech, 18.07.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Rabat-Sale, 18.07.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Sent på kvelden blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Tanger/Intl, 18.07.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 19°C. Vinden Nordøstøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.