Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Marokko

Vær Europa Vær Mauritania Vær Europa Vær Algerie Vær Westsahara
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Casablanca Tidssone: Africa/Casablanca

Temperatur

Temperatur Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Sol

Sol Afrika

Vær i Agadir al Massira/Intl, 27.06.2019

På Torsdag er det i lengre perioder maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Om kvelden dominerer klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 18°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast stiver Vestwind auf.

Vær i Marrakech, 27.06.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 20°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Rabat-Sale, 27.06.2019

På Torsdag kan vi forvente overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 19°C. Vinden labere Nordvestavtar om natten og blåser fremdeles svak.

Vær i Tanger/Intl, 27.06.2019

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles skyet, forbigående også fint vær. Fra midt på dagen kommer det en overgang til oppholdsvær eller sol. Natten gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 18°C. Om ettermiddagen kommer laber vind fra nordvestligen retninger.