Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Marokko

Vær Europa Vær Mauritania Vær Europa Vær Algerie Vær Westsahara
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Casablanca Tidssone: Africa/Casablanca

Skyer

Skyer Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Vær i Agadir al Massira/Intl, 25.02.2020

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Marrakech, 25.02.2020

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 6°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Rabat-Sale, 25.02.2020

På Tirsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 12°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Tanger/Intl, 25.02.2020

Tidlig om morgenen er det for det meste sol. Allerede om formiddagen er det errscht vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Natten gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 13°C. Vinden Vestblåser først laber, i kast sterk, sent om kvelden svak.