Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Namibia

Vær Sør-Afrika Vær Zambia Vær Angola Vær Zimbabwe Vær Botswana
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Windhoek Tidssone: Africa/Windhoek

Nedbør

Nedbør Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Vær i Luderitz/Diaz Poin, 17.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørøker i om ettermiddagen styrke og får kast på vindstyrke 9.

Vær i Ondangwa, 17.01.2018

På Onsdag er det om dagen lettskyet. Om kvelden blir det vekslende vær, med til dels kraftige regnbyger og tordenbyger. Sent på kvelden blir det overveiende overskyet, men overveiende tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Windhoek, 17.01.2018

På Onsdag er det i lengre perioder lettskyet. Ettermiddagen gir osslett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Sent på kvelden dominerer overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Østvind.