Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Namibia

Vær Sør-Afrika Vær Zambia Vær Angola Vær Zimbabwe Vær Botswana
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Windhoek Tidssone: Africa/Windhoek

Temperatur

Temperatur Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Vær i Luderitz/Diaz Poin, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder lettskyet. Sent på kvelden blir det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 10°C. Vinden Sørvestblåser først laber, i kast sterk, sent om kvelden svak.

Vær i Ondangwa, 24.09.2018

På Mandag er det for det meste overveiende fint vær. Om kvelden kan vi forvente skyet, men overveiende tørt vær. Om natten kommer det en overgang til stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 20°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Windhoek, 24.09.2018

På Mandag er det for det meste overveiende fint vær. Om kvelden kan vi forvente lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 19°C. Vinden Sørblåser svakt.