Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Namibia

Vær Sør-Afrika Vær Zambia Vær Angola Vær Zimbabwe Vær Botswana
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Windhoek Tidssone: Africa/Windhoek

Temperatur

Temperatur Afrika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Vær i Luderitz/Diaz Poin, 14.12.2018

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørøker i om ettermiddagen styrke og får kast på vindstyrke 10.

Vær i Ondangwa, 14.12.2018

På Fredag er det i lengre perioder sol. Om ettermiddagen blir det en overgang til overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 24°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Windhoek, 14.12.2018

På Fredag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Ettermiddagen gir osslett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Sent på kvelden dominerer overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Sørøstvind.