Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Namibia

Vær Sør-Afrika Vær Zambia Vær Angola Vær Zimbabwe Vær Botswana
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Windhoek Tidssone: Africa/Windhoek

Flyvær

Flyvær Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Sol

Sol Afrika

Vær i Luderitz/Diaz Poin, 24.02.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 18°C. Vinden om ettermiddagen som øker i styrke Sørblåser gjennomsnittlig frisk, i kast storm styrke.

Vær i Ondangwa, 24.02.2019

På Søndag er det om dagen mye sol. Om kvelden blir det vekslende vær, med til dels kraftige regnbyger og tordenbyger. Sent på kvelden blir det overveiende gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 22°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Windhoek, 24.02.2019

På Søndag er det i lengre perioder delvis sol. Ettermiddagen gir osslett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Om kvelden dominerer vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 21°C. Vinden Østblåser svakt.