Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Namibia

Vær Sør-Afrika Vær Zambia Vær Angola Vær Zimbabwe Vær Botswana
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Windhoek Tidssone: Africa/Windhoek

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Vær i Luderitz/Diaz Poin, 26.02.2020

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Ondangwa, 26.02.2020

På Tirsdag er det om dagen overveiende fint vær. Om kvelden blir det vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Om natten blir det overveiende tidvis klares vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 21°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Windhoek, 26.02.2020

På Tirsdag er det om formiddagen fremdeles vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen kommer det en overgang til vekslende vær med enkelte regnbyger. Ettermiddagen gir oss lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Østvind.