Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Namibia

Vær Sør-Afrika Vær Zambia Vær Angola Vær Zimbabwe Vær Botswana
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Windhoek Tidssone: Africa/Windhoek

Flyvær

Flyvær Afrika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Vær i Luderitz/Diaz Poin, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 13°C. Vinden om ettermiddagen som øker i styrke Sørblåser gjennomsnittlig frisk, i kast storm styrke.

Vær i Ondangwa, 21.03.2018

På Onsdag er det om dagen delvis lettskyet, med perieller med sol. Om kvelden blir det sterkt skyet, regnvær. Sent på kvelden blir det overveiende for det meste klart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 20°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Windhoek, 21.03.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles overskyet. Fra midt på dagen blir været vekslende, med enkelte regnbyger. Ettermiddagen gir oss lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Østvind.