Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Niger

Vær Tsjad Vær Mali Vær Benin Vær Ghana Vær Burkina Faso Vær Algerie Vær Libya Vær Togo Vær Kamerun Vær Nigeria
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Agadez AgadezAgadez Bilma BilmaBilma Niamey NiameyNiamey Tahoua TahouaTahoua © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Niamey Tidssone: Africa/Niamey

Temperatur

Temperatur Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Vær i Agadez, 29.05.2020

På Fredag er det i lengre perioder tettere skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden blir det en overgang til klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 41 grader. Om natten 29°C. Vinden Sørøstøker i styrke om formiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Bilma, 29.05.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 42 grader. Om natten 28°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Niamey/CIV, 29.05.2020

Etter gjennomgående sol i morgentimene blir været tungt vær, men for det meste ingen nedbør. Kvelden viser seg med tungt, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 42 grader. Om natten 29°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Tahoua, 29.05.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 41 grader. Om natten 29°C. Det blåser svak Sørvestvind.