Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Niger

Vær Tsjad Vær Mali Vær Benin Vær Ghana Vær Burkina Faso Vær Algerie Vær Libya Vær Togo Vær Kamerun Vær Nigeria
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Agadez AgadezAgadez Bilma BilmaBilma Niamey NiameyNiamey Tahoua TahouaTahoua © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Niamey Tidssone: Africa/Niamey

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Sol

Sol Afrika

Vær i Agadez, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Om kvelden blir det en overgang til gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 40 grader. Om natten 29°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Bilma, 22.05.2019

På Onsdag er det om dagen lettskyet. Natten til Torsdag er det tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 43 grader. Om natten 28°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Niamey/CIV, 22.05.2019

På Onsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 40 grader. Om natten 29°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Tahoua, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 29°C. Vinden Sørblåser svakt.