Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Niger

Vær Tsjad Vær Mali Vær Benin Vær Ghana Vær Burkina Faso Vær Algerie Vær Libya Vær Togo Vær Kamerun Vær Nigeria
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Agadez AgadezAgadez Bilma BilmaBilma Niamey NiameyNiamey Tahoua TahouaTahoua © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Niamey Tidssone: Africa/Niamey

Flyvær

Flyvær Afrika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Vær i Agadez, 21.07.2019

På Søndag er det om dagen overveiende sol. Om kvelden blir det lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Sent på kvelden blir det overveiende stjerneklart til lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 28°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Bilma, 21.07.2019

På Søndag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 31 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 43 grader. Om natten 31°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Niamey/CIV, 21.07.2019

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene blir det tidvis overveiende oppholdsvær. Midt på dagen gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 26°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Tahoua, 21.07.2019

Etter i morgentimene, blir det overveiende overveiende oppholdsvær . Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Sørvestvind.