Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Afrika

Vær Limpopo Vær Limpopo Vær Gauteng Vær Eastern-Cape Vær Limpopo Vær Free-State Vær Zimbabwe Vær Kwazulu-Natal Vær Mpumalanga Vær Namibia Vær Northern-Cape Vær North-West Vær Swaziland Vær Eastern-Cape Vær Botswana Vær Western-Cape Vær Gauteng Vær Mosambik Vær Lesotho
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Johannesburg Tidssone: Africa/Johannesburg

Sol

Sol Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Vær i Alexander Bay, 22.04.2019

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 11°C. Vinden labere Sørvestavtar om natten og blåser fremdeles svak.

Vær i Bloemfontein/Intl, 22.04.2019

På Mandag er det for det meste vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Om kvelden kan vi forvente lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Cape Town Int. Airport, 22.04.2019

På Mandag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 15°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Sørøst.

Vær i Durban/Intl, 22.04.2019

Om Mandagformiddagen er det fremdeles skyet med lokalt regn. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke. Kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 20°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 22.04.2019

På Mandag er det i lengre perioder for det meste sonnig. Ettermiddagen gir osslett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Sent på kvelden dominerer vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Krueger Mpumalanga Intl, 22.04.2019

Etter tidvis sol i morgentimene, kan vi vente overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Pietersburg Civil, 22.04.2019

På Mandag er det hele dagen mye sol. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lokalt regn. Om natten kan vi forvente skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Port Elizabeth, 22.04.2019

På Mandag er det i lengre perioder skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Sent på kvelden gir oss skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 16°C. Vinden blåser svak og kommer fra Sørøst.

Vær i Pretoria/Irene, 22.04.2019

På Mandag er det lengre perioder med mye sol. Ettermiddagen blir tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Kvelden gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Rustenburg, 22.04.2019

På Mandag er det fremdeles mye sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente tett skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten dominerer skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 16°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Upington, 22.04.2019

På Mandag er det i lengre perioder vekslende sol og skyer. Om ettermiddagen dominerer lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Om kvelden kan vi forvente tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 13°C. Vinden Østblåser svakt.