Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Afrika

Vær Limpopo Vær Limpopo Vær Gauteng Vær Eastern-Cape Vær Limpopo Vær Free-State Vær Zimbabwe Vær Kwazulu-Natal Vær Mpumalanga Vær Namibia Vær Northern-Cape Vær North-West Vær Swaziland Vær Eastern-Cape Vær Botswana Vær Western-Cape Vær Gauteng Vær Mosambik Vær Lesotho
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Johannesburg Tidssone: Africa/Johannesburg

Flyvær

Flyvær Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Vær i Alexander Bay, 22.09.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Midt på dagen kommer frisk vind fra sørligen retninger.

Vær i Bloemfontein/Intl, 22.09.2018

På Lørdag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Om ettermiddagen dominerer lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Om kvelden kan vi forvente tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Cape Town Int. Airport, 22.09.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 11°C. Vinden Sør blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Durban/Intl, 22.09.2018

På Lørdag er det lengre perioder med lettskyet. Ettermiddagen blir stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 22.09.2018

På Lørdag er det for det meste lettskyet. Om kvelden kan vi forvente lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 13°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Nord.

Vær i Krueger Mpumalanga Intl, 22.09.2018

Tidlig om morgenen er det delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Allerede om formiddagen er det errscht tett skydekke, men overveiende tørt vær. Midt på dagen gir oss maksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 16°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Pietersburg Civil, 22.09.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 14°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Port Elizabeth, 22.09.2018

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Sørvestpå blåser om kvelden svak.

Vær i Pretoria/Irene, 22.09.2018

På Lørdag er det i lengre perioder lettskyet. Ettermiddagen gir ossskyet, men stort sett tørt vær. Sent på kvelden dominerer for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 14°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Rustenburg, 22.09.2018

Etter sol i morgentimene blir det tidvis overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Sent på kvelden gir oss stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 18°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Upington, 22.09.2018

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Sørvestvind.