Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Afrika

Vær Limpopo Vær Limpopo Vær Gauteng Vær Eastern-Cape Vær Limpopo Vær Free-State Vær Zimbabwe Vær Kwazulu-Natal Vær Mpumalanga Vær Namibia Vær Northern-Cape Vær North-West Vær Swaziland Vær Eastern-Cape Vær Botswana Vær Western-Cape Vær Gauteng Vær Mosambik Vær Lesotho
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Johannesburg Tidssone: Africa/Johannesburg

Flyvær

Flyvær Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Vær i Alexander Bay, 17.01.2018

På Onsdag er det fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vedvarende sol. Om kvelden dominerer til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 16°C. Vinden labere Sørvestavtar om natten og når etter hvert styrke 2 i gjennomsnitt.

Vær i Bloemfontein/Intl, 17.01.2018

På Onsdag er det i lengre perioder lettskyet. Ettermiddagen gir ossoverskyet, men overveiende tørt vær. Om kvelden dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 18°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Cape Town Int. Airport, 17.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 20°C. Vinden Sørøker i om ettermiddagen styrke og får kast på vindstyrke 8.

Vær i Durban/Intl, 17.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordøstøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 17.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 16°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Krueger Mpumalanga Intl, 17.01.2018

På Onsdag er det i lengre perioder vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om ettermiddagen dominerer overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Pietersburg Civil, 17.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 16°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Port Elizabeth, 17.01.2018

Onsdag gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 21°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Østpå blåser om natten svak.

Vær i Pretoria/Irene, 17.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 17°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Rustenburg, 17.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 22°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Upington, 17.01.2018

På Onsdag er det lengre perioder med for det meste sonnig. Ettermiddagen blir lettt vekslende med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Sent på kvelden gir oss klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordblåser først laber, sent om kvelden svak.