Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Afrika

Vær Limpopo Vær Limpopo Vær Gauteng Vær Eastern-Cape Vær Limpopo Vær Free-State Vær Zimbabwe Vær Kwazulu-Natal Vær Mpumalanga Vær Namibia Vær Northern-Cape Vær North-West Vær Swaziland Vær Eastern-Cape Vær Botswana Vær Western-Cape Vær Gauteng Vær Mosambik Vær Lesotho
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Johannesburg Tidssone: Africa/Johannesburg

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Vær i Alexander Bay, 25.02.2020

På Tirsdag er det for det meste mye sol. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Om natten kommer det en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 17°C. Vinden Vestblir midt på dagen stadig sterkere laber.

Vær i Bloemfontein/Intl, 25.02.2020

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Cape Town Int. Airport, 25.02.2020

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 17°C. Vinden Vestøker i styrke midt på dagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Durban/Intl, 25.02.2020

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 25.02.2020

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær om formiddagen, kan vi forvente overveiende solrikt. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Krueger Mpumalanga Intl, 25.02.2020

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles delvis sol. Fra midt på dagen blir været overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Natten gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 15°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Pietersburg Civil, 25.02.2020

Om formiddagen er det først delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Fra midt på dagen blir det overveiende overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 12°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Port Elizabeth, 25.02.2020

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 16°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast stive Østpå blåser om natten svak.

Vær i Pretoria/Irene, 25.02.2020

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 13°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Rustenburg, 25.02.2020

Om formiddagen er det først delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Fra midt på dagen blir det overveiende skyfritt. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 16°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Upington, 25.02.2020

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Nordvind.