Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Afrika

Vær Limpopo Vær Limpopo Vær Gauteng Vær Eastern-Cape Vær Limpopo Vær Free-State Vær Zimbabwe Vær Kwazulu-Natal Vær Mpumalanga Vær Namibia Vær Northern-Cape Vær North-West Vær Swaziland Vær Eastern-Cape Vær Botswana Vær Western-Cape Vær Gauteng Vær Mosambik Vær Lesotho
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Johannesburg Tidssone: Africa/Johannesburg

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Vær i Alexander Bay, 25.04.2018

Etter overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær om formiddagen blir det overveiende for det meste sol . Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordvestøker i styrke midt på dagen og blåser frisk.

Vær i Bloemfontein/Intl, 25.04.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 8°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Cape Town Int. Airport, 25.04.2018

På Onsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Om ettermiddagen blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 14°C. Først blåser det svak nordvestliger vind, om natten frisker, i kast storm styrkeer Nordvind.

Vær i Durban/Intl, 25.04.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles sol eller lettskyet. Fra middagstimene dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss spredt skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 18°C. Vinden Nordøker i styrke om kvelden og blåser laber.

Vær i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 25.04.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Krueger Mpumalanga Intl, 25.04.2018

På Onsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 16°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Pietersburg Civil, 25.04.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Port Elizabeth, 25.04.2018

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 17°C. Først blåser det svak østliger vind, om natten laberer, i kast storm styrkeer Sørvestvind.

Vær i Pretoria/Irene, 25.04.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 13°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Rustenburg, 25.04.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Upington, 25.04.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 11°C. Vinden friske Nordvestavtar om natten og når etter hvert styrke 3 i gjennomsnitt.