Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Afrika

Vær Limpopo Vær Limpopo Vær Gauteng Vær Eastern-Cape Vær Limpopo Vær Free-State Vær Zimbabwe Vær Kwazulu-Natal Vær Mpumalanga Vær Namibia Vær Northern-Cape Vær North-West Vær Swaziland Vær Eastern-Cape Vær Botswana Vær Western-Cape Vær Gauteng Vær Mosambik Vær Lesotho
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Johannesburg Tidssone: Africa/Johannesburg

Flyvær

Flyvær Afrika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Vær i Alexander Bay, 18.07.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyete vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 19°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Nordøst.

Vær i Bloemfontein/Intl, 18.07.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten -3°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Cape Town Int. Airport, 18.07.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Durban/Intl, 18.07.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 13°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 18.07.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 13 grader. Om natten 2°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Krueger Mpumalanga Intl, 18.07.2018

På Tirsdag er det skyet, forbigående også fint vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 9°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Pietersburg Civil, 18.07.2018

På Tirsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 5°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Port Elizabeth, 18.07.2018

Tidlig om morgenen er det maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Allerede om formiddagen er det errscht vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Midt på dagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Pretoria/Irene, 18.07.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Rustenburg, 18.07.2018

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Upington, 18.07.2018

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 8°C. Vinden friske Nordavtar om kvelden og blåser fremdeles svak.