Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Afrika

Vær Limpopo Vær Limpopo Vær Gauteng Vær Eastern-Cape Vær Limpopo Vær Free-State Vær Zimbabwe Vær Kwazulu-Natal Vær Mpumalanga Vær Namibia Vær Northern-Cape Vær North-West Vær Swaziland Vær Eastern-Cape Vær Botswana Vær Western-Cape Vær Gauteng Vær Mosambik Vær Lesotho
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Johannesburg Tidssone: Africa/Johannesburg

Sol

Sol Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Vær i Alexander Bay, 27.06.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Bloemfontein/Intl, 27.06.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 5°C. Vinden Nordblir midt på dagen stadig sterkere laber.

Vær i Cape Town Int. Airport, 27.06.2019

På Torsdag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Durban/Intl, 27.06.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 17°C. Om kvelden kommer laberer, i kast sterker Nordwind auf.

Vær i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 27.06.2019

På Torsdag er det i lengre perioder maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Kvelden gir oss klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 7°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Nordøst.

Vær i Krueger Mpumalanga Intl, 27.06.2019

Etter sol eller lettskyet vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Ettermiddagen gir oss skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Pietersburg Civil, 27.06.2019

Tidlig om morgenen er det tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht skyet, forbigående også sol. Ettermiddagen gir oss spredt skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 7°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Port Elizabeth, 27.06.2019

På Torsdag er det hele dagen maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Om natten kommer en overgang til stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast stive Nordøstpå blåser om natten svak.

Vær i Pretoria/Irene, 27.06.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet, forbigående også fint vær. Om ettermiddagen dominerer spredt skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Rustenburg, 27.06.2019

På Torsdag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Upington, 27.06.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Vestvind.