Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Afrika

Vær Limpopo Vær Limpopo Vær Gauteng Vær Eastern-Cape Vær Limpopo Vær Free-State Vær Zimbabwe Vær Kwazulu-Natal Vær Mpumalanga Vær Namibia Vær Northern-Cape Vær North-West Vær Swaziland Vær Eastern-Cape Vær Botswana Vær Western-Cape Vær Gauteng Vær Mosambik Vær Lesotho
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Johannesburg Tidssone: Africa/Johannesburg

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Vær i Alexander Bay, 21.02.2019

På Torsdag er det skyfritt. Natten til Fredag er det skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 16°C. Vinden Sørvestøker i styrke midt på dagen og blåser frisk.

Vær i Bloemfontein/Intl, 21.02.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Cape Town Int. Airport, 21.02.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 18°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Sørpå blåser om natten svak.

Vær i Durban/Intl, 21.02.2019

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 23°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Sørvestwind auf.

Vær i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyfritt. Om ettermiddagen kommer en overgang til mange skyer, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden gir oss skyfritt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Krueger Mpumalanga Intl, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Om kvelden blir det en overgang til mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 19°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Pietersburg Civil, 21.02.2019

På Torsdag er det hele dagen skyfritt. Sent på kvelden dominerer lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Om natten kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Port Elizabeth, 21.02.2019

Torsdag gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 19°C. Vinden Øst blåser svak til laber, in Böen sterk.

Vær i Pretoria/Irene, 21.02.2019

På Torsdag er det for det meste skyfritt. Om kvelden kan vi forvente lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Rustenburg, 21.02.2019

Etter mye sol om formiddagen blir det overveiende gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Upington, 21.02.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 21°C. Vinden Vestblåser svakt.