Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Afrika

Vær Limpopo Vær Limpopo Vær Gauteng Vær Eastern-Cape Vær Limpopo Vær Free-State Vær Zimbabwe Vær Kwazulu-Natal Vær Mpumalanga Vær Namibia Vær Northern-Cape Vær North-West Vær Swaziland Vær Eastern-Cape Vær Botswana Vær Western-Cape Vær Gauteng Vær Mosambik Vær Lesotho
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Johannesburg Tidssone: Africa/Johannesburg

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Sol

Sol Afrika

Vær i Alexander Bay, 18.12.2018

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene blir det tidvis spredt skydekke. Natten gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 16°C. Vinden labere Sørvestavtar om natten og blåser fremdeles svak.

Vær i Bloemfontein/Intl, 18.12.2018

På Tirsdag er det lengre perioder med vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen blir stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Cape Town Int. Airport, 18.12.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles skyet med lett regn. Fra formiddagen blir det til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 17°C. Vinden, som Nord-, senere Sørvestblåser først laber, i kast på stiv, sent om kvelden deretter bare svak.

Vær i Durban/Intl, 18.12.2018

På Tirsdag er det hele dagen lettskyet. Sent på kvelden blir det tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om natten dominerer så lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Om kvelden kommer laberer, i kast storm styrkeer Nordwind auf.

Vær i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 18.12.2018

På Tirsdag er det om dagen lettskyet. Om kvelden blir det lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Sent på kvelden blir det overveiende disig, men overveiende tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 17°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Krueger Mpumalanga Intl, 18.12.2018

På Tirsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 21°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Pietersburg Civil, 18.12.2018

På Tirsdag er det hele dagen lettskyet. Sent på kvelden får vi vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Om natten blir det lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 19°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Port Elizabeth, 18.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder delvis sol. Kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 18°C. Vinden midt på dagen som øker i styrke Sørvestblåser gjennomsnittlig sterk, i kast storm styrke.

Vær i Pretoria/Irene, 18.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder lettskyet. Om ettermiddagen dominerer disig, men overveiende tørt vær. Om natten kan vi forvente lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Rustenburg, 18.12.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles lettskyet. Allerede i løpet av formiddagen blir det tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Upington, 18.12.2018

På Tirsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 15°C. Det blåser svaker til laberer vind fra sørvestligen retninger.