Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Swaziland

Vær Zimbabwe Vær Sør-Afrika Vær Namibia Vær Botswana Vær Mosambik Vær Lesotho
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Manzini ManziniManzini Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Upington UpingtonUpington Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Johannesburg Tidssone: Africa/Johannesburg

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Vær i Alexander Bay, 17.07.2019

Etter vekslende til tett skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til for det meste sol, i perioder også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Bloemfontein/Intl, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten -3°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Cape Town Int. Airport, 17.07.2019

På Onsdag er det for det meste delvis sol. Om kvelden kan vi forvente utbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Om natten kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 13°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Nordvind.

Vær i Durban/Intl, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i George/Intl, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 8°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Manzini/Matsapa Intl, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Port Elizabeth, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 10°C. Midt på dagen kommer laberer, i kast stiver Sørvestwind auf.

Vær i Thohoyandou, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Upington, 17.07.2019

På Onsdag er det hele dagen lengre perioder med sol. Sent på kvelden får vi skyet vær med lett regn. Om natten blir det lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 4°C. Vinden labere Nordavtar om natten og når etter hvert styrke 2 i gjennomsnitt.