Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Swaziland

Vær Zimbabwe Vær Sør-Afrika Vær Namibia Vær Botswana Vær Mosambik Vær Lesotho
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Manzini ManziniManzini Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Upington UpingtonUpington Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Johannesburg Tidssone: Africa/Johannesburg

Nedbør

Nedbør Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Vær i Alexander Bay, 22.05.2019

Etter mye sol om formiddagen, kan vi forvente vekslende mellom sol og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 10°C. Vinden Sørvestblir midt på dagen stadig sterkere laber.

Vær i Bloemfontein/Intl, 22.05.2019

På Onsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Cape Town Int. Airport, 22.05.2019

På Onsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Durban/Intl, 22.05.2019

Etter skyet vær med lokalt regn om formiddagen blir det gjennomgående mye solresten av dagen. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 16°C. Vinden Nordøstblir om kvelden stadig sterkere laber.

Vær i George/Intl, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder lengre perioder med sol. Sent på kvelden gir oss skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Manzini/Matsapa Intl, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Kvelden gir oss skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Port Elizabeth, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 12°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Thohoyandou, 22.05.2019

Etter skyet vær med lokalt regn i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Upington, 22.05.2019

På Onsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 12°C. Vinden Nordblåser svakt.