Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Tanzania

Vær Zambia Vær Kongo-Kinshasa Vær Uganda Vær Mosambik Vær Kenya Vær Zambia Vær Somalia Vær Rwanda Vær Malawi Vær Burundi
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Dodoma DodomaDodoma Kigoma KigomaKigoma Mtwara MtwaraMtwara Songea SongeaSongea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Dar_es_Salaam Tidssone: Africa/Dar_es_Salaam

Skyer

Skyer Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Vær i Dodoma, 22.05.2019

På Onsdag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til maskimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 18°C. Vinden Østøker i styrke midt på dagen og blåser frisk, i kast stiv.

Vær i Kigoma, 22.05.2019

På Onsdag er det hele dagen delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Sent på kvelden får vi tett skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten blir det tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 20°C. Vinden, som Sørøst-, senere Vestblåser først laber, i kast på stiv, sent om kvelden deretter bare svak.

Vær i Mtwara, 22.05.2019

På Onsdag er det om dagen for det meste sol. Om kvelden blir det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende for det meste klart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 22°C. Vinden om kvelden som øker i styrke Sørblåser gjennomsnittlig frisk, i kast stiv.

Vær i Songea, 22.05.2019

På Onsdag er det lengre perioder med lettskyet. Ettermiddagen blir delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Sent på kvelden gir oss for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Sørøstvind.