Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Tanzania

Vær Zambia Vær Kongo-Kinshasa Vær Uganda Vær Mosambik Vær Kenya Vær Zambia Vær Somalia Vær Rwanda Vær Malawi Vær Burundi
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Dodoma DodomaDodoma Kigoma KigomaKigoma Mtwara MtwaraMtwara Songea SongeaSongea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Dar_es_Salaam Tidssone: Africa/Dar_es_Salaam

Skyer

Skyer Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Vær i Dodoma, 29.05.2020

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 17°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast stiver Østwind auf.

Vær i Kigoma, 29.05.2020

På Fredag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 18°C. Vinden, som Øst-, senere Vestblåser først laber, i kast på stiv, om kvelden deretter bare svak.

Vær i Mtwara, 29.05.2020

På Fredag er det i lengre perioder for det meste sol. Om ettermiddagen dominerer vekslende skydekke. Om kvelden kan vi forvente lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 21°C. Først blåser det svak sørliger vind, om kvelden laberer, i kast stiver Sørøstvind.

Vær i Songea, 29.05.2020

På Fredag er det i lengre perioder for det meste sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Sent på kvelden gir oss lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 18°C. Vinden Nordøstblåser svakt.