Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Tanzania

Vær Zambia Vær Kongo-Kinshasa Vær Uganda Vær Mosambik Vær Kenya Vær Zambia Vær Somalia Vær Rwanda Vær Malawi Vær Burundi
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Dodoma DodomaDodoma Kigoma KigomaKigoma Mtwara MtwaraMtwara Songea SongeaSongea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Dar_es_Salaam Tidssone: Africa/Dar_es_Salaam

Skyer

Skyer Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Vær i Dodoma, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 17°C. Om natten kommer laberer, i kast stiver Østwind auf.

Vær i Kigoma, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 17°C. Vinden Vestblåser først laber, i kast stiv, sent om kvelden svak.

Vær i Mtwara, 21.07.2019

På Søndag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 20°C. Vinden om kvelden Sørvestøker i styrke Sørøst og blåser tiltakende frisk, i kast på stiv.

Vær i Songea, 21.07.2019

På Søndag er det for det meste skyfritt. Om kvelden kan vi forvente skyet vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Sørøstvind.