Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Tunisia

Vær Europa Vær Europa Vær Libya Vær Algerie
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Tunis Tidssone: Africa/Tunis

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Sol

Sol Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Vær i Jendouba, 04.06.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 18°C. Vinden Nordvestøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Sfax El-Maou, 04.06.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Vinden Østøker i styrke om natten og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Tozeur, 04.06.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 41 grader. Om natten 24°C. Vinden Østblåser først frisk, i kast storm styrke, om ettermiddagen svak.

Vær i Tunis-Carthage, 04.06.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 20°C. Det blåser laberer, i kast stiver Sørøstvind. Vinden tar sent om kvelden av, blåser så svak og dreier til Øst.