Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Tunisia

Vær Europa Vær Europa Vær Libya Vær Algerie
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Tunis Tidssone: Africa/Tunis

Nedbør

Nedbør Afrika

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Sol

Sol Afrika

Vær i Jendouba, 27.04.2018

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Sfax El-Maou, 27.04.2018

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 18°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Nordøstvind.

Vær i Tozeur, 27.04.2018

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden gir oss klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 19°C. Vinden, som i begynnelsen sterke blåste i kast storm styrkee Østpå blåser om natten laber.

Vær i Tunis-Carthage, 27.04.2018

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 17°C. Vinden Nordøstøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast sterk.