Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Tunisia

Vær Europa Vær Europa Vær Libya Vær Algerie
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Tunis Tidssone: Africa/Tunis

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Vær i Jendouba, 22.03.2019

På Fredag er det hele dagen maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Sent på kvelden får vi sterkt skyet, regnvær. Om natten blir det skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 8°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Sfax El-Maou, 22.03.2019

Tidlig om morgenen er det overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht skyet, forbigående også sol. Kvelden gir oss stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 10°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Tozeur, 22.03.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra middagstimene dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Kvelden gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 10°C. Vinden Øst blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Tunis-Carthage, 22.03.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været skyet med lett regn. Kvelden gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 12°C. Vinden Østøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.