Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Tunisia

Vær Europa Vær Europa Vær Libya Vær Algerie
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Tunis Tidssone: Africa/Tunis

Nedbør

Nedbør Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Vær i Jendouba, 22.01.2018

Tidlig om morgenen er det vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Natten gir oss tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 13°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Sørvestvind.

Vær i Sfax El-Maou, 22.01.2018

På Mandag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Vest.

Vær i Tozeur, 22.01.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Tunis-Carthage, 22.01.2018

På Mandag er det om dagen maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Om kvelden blir det skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden blir det overveiende skyet, forbigående også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 15°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Vestvind.