Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Tunisia

Vær Europa Vær Europa Vær Libya Vær Algerie
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Tunis Tidssone: Africa/Tunis

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Vær i Jendouba, 21.01.2019

På Mandag er det om dagen overskyet. Om kvelden blir det vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden blir det overveiende overveiende gråvær, men stort sett tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Sfax El-Maou, 21.01.2019

På Mandag er det i lengre perioder skyet, forbigående også fint vær. Kvelden gir oss overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 7°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast stiver Sørvestwind auf.

Vær i Tozeur, 21.01.2019

På Mandag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 8°C. Vinden Vest blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Tunis-Carthage, 21.01.2019

På Mandag er det hele dagen for det meste sol, av og til også lettskyet. Sent på kvelden dominerer skyet, men fast überall tørt vær. Om natten kan vi forvente skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Vinden Sørvestblåser svakt.