Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Tunisia

Vær Europa Vær Europa Vær Libya Vær Algerie
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Tunis Tidssone: Africa/Tunis

Lufttrykk

Lufttrykk Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Vær i Jendouba, 21.07.2018

På Lørdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 40 grader. Om natten 22°C. Vinden Nordvestøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Sfax El-Maou, 21.07.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 26°C. Vinden Sørøstøker i styrke midt på dagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Tozeur, 21.07.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 30 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 47 grader. Om natten 32°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Østpå blåser om kvelden svak.

Vær i Tunis-Carthage, 21.07.2018

På Lørdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 25°C. Vinden, som Øst-, senere Nordblåser først laber, i kast på stiv, om natten deretter bare svak.