Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Tunisia

Vær Europa Vær Europa Vær Libya Vær Algerie
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Tunis Tidssone: Africa/Tunis

Nedbør

Nedbør Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Vær i Jendouba, 17.10.2018

På Onsdag er det for det meste for det meste sol, av og til også lettskyet. Om kvelden kan vi forvente lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Om natten kommer det en overgang til mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Sfax El-Maou, 17.10.2018

På Onsdag er det hele dagen vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden får vi til tider lettskyet vær. Om natten blir det skyet, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 19°C. Vinden Øst blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Tozeur, 17.10.2018

På Onsdag er det fremdeles for det meste sonnig om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Om kvelden dominerer tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 18°C. Det blåser sterker, i kast orkan styrkeer Østvind. Vinden tar om natten av, blåser så svak og dreier til Sørvest.

Vær i Tunis-Carthage, 17.10.2018

På Onsdag er det hele dagen skyet, forbigående også fint vær. Sent på kvelden dominerer lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Om natten kan vi forvente vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 21°C. Vinden Østblåser svakt.