Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær De forente arabiske emirater

Vær Saudi-Arabia Vær Oman Vær Oman Vær Oman Vær Iran Vær Oman Vær Oman Vær Saudi-Arabia Vær Qatar
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Abu Dhabi Abu DhabiAbu Dhabi Al Ain Al AinAl Ain Dubai DubaiDubai © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Dubai Tidssone: Asia/Dubai

Sol

Sol Asia

Luftstrømmer

Luftstrømmer Asia

Nedbør

Nedbør Asia

Vær i Abu Dhabi/Intl, 01.06.2020

Tidlig om morgenen er det lengre perioder med sol. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Natten gir oss skyfritt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 31 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 43 grader. Om natten 31°C. Det blåser laberer, i kast stiver Sørvestvind. Vinden tar om natten av, blåser så svak og dreier til Nordvest.

Vær i Al Ain/Intl, 01.06.2020

På Mandag er det skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt 31 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 43 grader. Om natten 31°C. Vinden Sørblåser først laber, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Dubai/Intl, 01.06.2020

Etter vedvarende sol i morgentimene blir været tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Natten viser seg med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 32 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 32°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast stiver Sørvestwind auf.