Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær De forente arabiske emirater

Vær Saudi-Arabia Vær Oman Vær Oman Vær Oman Vær Iran Vær Oman Vær Oman Vær Saudi-Arabia Vær Qatar
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Abu Dhabi Abu DhabiAbu Dhabi Al Ain Al AinAl Ain Dubai DubaiDubai © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Dubai Tidssone: Asia/Dubai

Skyer

Skyer Asia

Luftstrømmer

Luftstrømmer Asia

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Vær i Abu Dhabi/Intl, 21.07.2019

Om Søndagformiddagen er det fremdeles skyfritt. Fra middagstimene dominerer nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Natten gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 33 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 42 grader. Om natten 33°C. Vinden Nordvestøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast storm styrke.

Vær i Al Ain/Intl, 21.07.2019

På Søndag er det i lengre perioder skyet, men for det meste ingen nedbør. Om ettermiddagen dominerer spredt skydekke. Om kvelden kan vi forvente tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 34 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 45 grader. Om natten 32°C. Først blåser det svak sørliger vind, sent om kvelden laberer, i kast storm styrkeer Nordvind.

Vær i Dubai/Intl, 21.07.2019

Tidlig om morgenen er det skyfritt. Allerede om formiddagen blir det stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Natten viser seg med skyfritt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 34 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 41 grader. Om natten 34°C. Vinden Nordblåser først laber, i kast stiv, om natten svak.