Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær De forente arabiske emirater

Vær Saudi-Arabia Vær Oman Vær Oman Vær Oman Vær Iran Vær Oman Vær Oman Vær Saudi-Arabia Vær Qatar
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Abu Dhabi Abu DhabiAbu Dhabi Al Ain Al AinAl Ain Dubai DubaiDubai © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Dubai Tidssone: Asia/Dubai

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Nedbør

Nedbør Asia

Luftstrømmer

Luftstrømmer Asia

Vær i Abu Dhabi/Intl, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder lettskyet. Ettermiddagen gir ossoverveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Om natten dominerer klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 26°C. Vinden Nordvestøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Al Ain/Intl, 22.05.2019

Om formiddagen er det fremdeles lettskyet. Den andre halvparten av dagen gir oss overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 25°C. Vinden Nordvestøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Dubai/Intl, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder lengre perioder med sol. Om ettermiddagen dominerer overskyet, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden kan vi forvente klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 28°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Vestwind auf.