Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Filippinene

Vær Malaysia Vær Malaysia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Taiwan Vær Brunei Vær Brunei Vær Indonesia Vær Malaysia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Davao City Davao CityDavao City Manila ManilaManila Puerto Princesa City Puerto Princesa CityPuerto Princesa City Tacloban TaclobanTacloban Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Manila Tidssone: Asia/Manila

Flyvær

Flyvær Asia

Sol

Sol Asia

Temperatur

Temperatur Asia

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Vær i Davao/Intl, 22.09.2018

På Lørdag er det i lengre perioder vekslende sol og skyer. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Manila, 22.09.2018

På Lørdag er det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 27°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Puerto Princesa, 22.09.2018

På Lørdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Tacloban, 22.09.2018

Om formiddagen er det maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. I middagstimene kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 25°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Zamboanga, 22.09.2018

På Lørdag er det hele dagen maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Sent på kvelden blir det skyet med lokalt regn. Om natten dominerer så tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Vinden Vestblåser svakt.