Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Filippinene

Vær Malaysia Vær Malaysia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Taiwan Vær Brunei Vær Brunei Vær Indonesia Vær Malaysia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Davao City Davao CityDavao City Manila ManilaManila Puerto Princesa City Puerto Princesa CityPuerto Princesa City Tacloban TaclobanTacloban Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Manila Tidssone: Asia/Manila

Nedbør

Nedbør Asia

Sol

Sol Asia

Skyer

Skyer Asia

Flyvær

Flyvær Asia

Vær i Davao/Intl, 21.02.2019

På Torsdag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente skyet, men fast überall tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 25°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Manila, 21.02.2019

På Torsdag er det om dagen for det meste sol. Om kvelden blir det skyet vær. Sent på kvelden blir det overveiende stjerneklart til lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Puerto Princesa, 21.02.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Tacloban, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Kvelden gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Zamboanga, 21.02.2019

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Sørvestvind.