Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Filippinene

Vær Malaysia Vær Malaysia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Taiwan Vær Brunei Vær Brunei Vær Indonesia Vær Malaysia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Davao City Davao CityDavao City Manila ManilaManila Puerto Princesa City Puerto Princesa CityPuerto Princesa City Tacloban TaclobanTacloban Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Manila Tidssone: Asia/Manila

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Temperatur

Temperatur Asia

Flyvær

Flyvær Asia

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Asia

Vær i Davao/Intl, 20.04.2019

På Lørdag er det hele dagen fint vær eller sol. Sent på kvelden får vi vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten blir det skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Manila, 20.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder skyet, forbigående også fint vær. Om ettermiddagen kommer en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Kvelden gir oss for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 27°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Puerto Princesa, 20.04.2019

På Lørdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 27°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Tacloban, 20.04.2019

På Lørdag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om natten kommer det en overgang til vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Zamboanga, 20.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om kvelden dominerer for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Vestvind.