Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Filippinene

Vær Malaysia Vær Malaysia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Taiwan Vær Brunei Vær Brunei Vær Indonesia Vær Malaysia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Davao City Davao CityDavao City Manila ManilaManila Puerto Princesa City Puerto Princesa CityPuerto Princesa City Tacloban TaclobanTacloban Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Manila Tidssone: Asia/Manila

Temperatur

Temperatur Asia

Sol

Sol Asia

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Asia

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Vær i Davao/Intl, 25.04.2018

På Onsdag er det om dagen fint vær eller sol. Om kvelden blir det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om natten blir det overveiende sterkt skyet, regnvær . Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Manila, 25.04.2018

På Onsdag kan vi forvente skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 28°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Puerto Princesa, 25.04.2018

På Onsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Tacloban, 25.04.2018

På Onsdag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om natten kommer det en overgang til stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 26°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Zamboanga, 25.04.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles fint vær eller sol. Fra middagstimene dominerer til dels lettskyet, til dels også sol. Natten gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørvestblåser svakt.