Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Filippinene

Vær Malaysia Vær Malaysia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Taiwan Vær Brunei Vær Brunei Vær Indonesia Vær Malaysia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Davao City Davao CityDavao City Manila ManilaManila Puerto Princesa City Puerto Princesa CityPuerto Princesa City Tacloban TaclobanTacloban Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Manila Tidssone: Asia/Manila

Nedbør

Nedbør Asia

Skyer

Skyer Asia

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Temperatur

Temperatur Asia

Vær i Davao/Intl, 21.06.2019

På Fredag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær. Om natten kommer det en overgang til tett skydekke vær og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Manila, 21.06.2019

På Fredag er det vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 28°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Puerto Princesa, 21.06.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles vekslende skydekke. Allerede i løpet av formiddagen blir det for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 26°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Tacloban, 21.06.2019

På Fredag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om natten kommer det en overgang til lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 27°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Zamboanga, 21.06.2019

På Fredag er det overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Sørvestvind.