Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Filippinene

Vær Malaysia Vær Malaysia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Indonesia Vær Taiwan Vær Brunei Vær Brunei Vær Indonesia Vær Malaysia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Davao City Davao CityDavao City Manila ManilaManila Puerto Princesa City Puerto Princesa CityPuerto Princesa City Tacloban TaclobanTacloban Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Manila Tidssone: Asia/Manila

Luftstrømmer

Luftstrømmer Asia

Flyvær

Flyvær Asia

Temperatur

Temperatur Asia

Skyer

Skyer Asia

Vær i Davao/Intl, 18.07.2018

På Tirsdag er det hele dagen for det meste sol. Sent på kvelden får vi vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten blir det sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 26°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Manila, 18.07.2018

På Tirsdag er det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 26°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Puerto Princesa, 18.07.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 26°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Tacloban, 18.07.2018

På Tirsdag er det fremdeles skyet, men for det meste ingen nedbør om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente sterkt skyet, regnvær. Om ettermiddagen dominerer utbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 27°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Zamboanga, 18.07.2018

På Tirsdag er det lengre perioder med stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen blir skyet, forbigående også fint vær. Sent på kvelden gir oss tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Sørvind.