Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær India

Vær Kina Vær Kashmir-Aksai-Chin Vær Sri Lanka Vær Nepal Vær Kina Vær Myanmar Vær Thailand Vær Bangladesh Vær Afghanistan Vær Pakistan Vær Indonesia Vær Bhutan
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Kalkutta KalkuttaKalkutta Chennai ChennaiChennai Mangalore MangaloreMangalore New Delhi New DelhiNew Delhi Trivandrum TrivandrumTrivandrum Jaisalmer JaisalmerJaisalmer Patna PatnaPatna Rajkot RajkotRajkot Indore IndoreIndore Nagpur/Sonegaon Nagpur/SonegaonNagpur/Sonegaon Veraval VeravalVeraval Sholapur SholapurSholapur Vishakhapatnam/Waltair Vishakhapatnam/WaltairVishakhapatnam/Waltair © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Kolkata Tidssone: Asia/Kolkata

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Nedbør

Nedbør Asia

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Asia

Vær i Calcutta/Dum Dum Intl, 01.06.2020

På Mandag kan vi regne med sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 27°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Indore, 01.06.2020

På Mandag er det om dagen lengre perioder med sol. Om kvelden blir det skyet vær med tidvis utsikt til stjernene. Sent på kvelden blir det overveiende skyfritt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 28°C. Om kvelden kommer laberer, i kast sterker Nordvestwind auf.

Vær i Jaisalmer, 01.06.2020

På Mandag er det i lengre perioder lengre perioder med sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Kvelden gir oss maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 28°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Madras/Minambakkam, 01.06.2020

På Mandag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 29°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Mangalore/Bajpe, 01.06.2020

Tidlig om morgenen er det tett skydekke og regnvær. Allerede om formiddagen er det errscht til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Nagpur/Sonegaon, 01.06.2020

På Mandag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Om ettermiddagen kommer en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Kvelden gir oss skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 42 grader. Om natten 27°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i New Delhi/Palam Intl, 01.06.2020

På Mandag er det i lengre perioder vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 26°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Patna, 01.06.2020

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene, kan vi vente oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 27°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Rajkot, 01.06.2020

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 41 grader. Om natten 28°C. Om kvelden kommer laberer, i kast sterker Vestwind auf.

Vær i Sholapur, 01.06.2020

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Thiruvananthapuram/Intl, 01.06.2020

På Mandag er det fremdeles skyet med lett regn om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Veraval, 01.06.2020

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 28°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Vishakhapatnam/Waltair, 01.06.2020

Mandag gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 29°C. Det blåser svak Sørvestvind.