Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær India

Vær Kina Vær Kashmir-Aksai-Chin Vær Sri Lanka Vær Nepal Vær Kina Vær Myanmar Vær Thailand Vær Bangladesh Vær Afghanistan Vær Pakistan Vær Indonesia Vær Bhutan
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Kalkutta KalkuttaKalkutta Chennai ChennaiChennai Mangalore MangaloreMangalore New Delhi New DelhiNew Delhi Trivandrum TrivandrumTrivandrum Jaisalmer JaisalmerJaisalmer Patna PatnaPatna Rajkot RajkotRajkot Indore IndoreIndore Nagpur/Sonegaon Nagpur/SonegaonNagpur/Sonegaon Veraval VeravalVeraval Sholapur SholapurSholapur Vishakhapatnam/Waltair Vishakhapatnam/WaltairVishakhapatnam/Waltair © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Kolkata Tidssone: Asia/Kolkata

Temperatur

Temperatur Asia

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Luftstrømmer

Luftstrømmer Asia

Vær i Calcutta/Dum Dum Intl, 20.08.2018

Etter tidvis sol i morgentimene blir det tidvis skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 28°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Indore, 20.08.2018

På Mandag er det i lengre perioder vekslende skydekke. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 22°C. Vinden Vest blåser svak til laber, in Böen sterk.

Vær i Jaisalmer, 20.08.2018

På Mandag er det for det meste skyfritt. Om kvelden kan vi forvente overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til for det meste stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 25°C. Vinden blåser svak og kommer fra sørvestligen retninger.

Vær i Madras/Minambakkam, 20.08.2018

På Mandag er det hele dagen vekslende skydekke. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Om natten kan vi forvente overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 26°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Mangalore/Bajpe, 20.08.2018

Tidlig om morgenen er det delvis lettskyet, med perieller med sol. Allerede om formiddagen er det errscht gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Natten gir oss gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Nagpur/Sonegaon, 20.08.2018

Etter tungt, men overveiende tørt vær om formiddagen blir det skyet vær med lett regnresten av dagen. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i New Delhi/Palam Intl, 20.08.2018

På Mandag kan vi regne med for det meste sol, i perioder også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 28°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Patna, 20.08.2018

På Mandag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Sent på kvelden blir det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 29°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Rajkot, 20.08.2018

På Mandag er det for det meste delvis lettskyet, med perieller med sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om natten kommer det en overgang til skyet vær, tidvis med utsikt til stjernene. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Det blåser svaker Vestvind.

Vær i Sholapur, 20.08.2018

Etter tidvis sol i morgentimene, kan vi vente overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Thiruvananthapuram/Intl, 20.08.2018

På Mandag kan vi forvente vekslende mellom sol og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Veraval, 20.08.2018

Etter tidvis sol i morgentimene blir været vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden viser seg med skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 26°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Vestvind.

Vær i Vishakhapatnam/Waltair, 20.08.2018

På Mandag er det hele dagen skyet med lett regn. Sent på kvelden dominerer skyet, forbigående også stjerneklart vær. Om natten kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Vestvind.