Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær India

Vær Kina Vær Kashmir-Aksai-Chin Vær Sri Lanka Vær Nepal Vær Kina Vær Myanmar Vær Thailand Vær Bangladesh Vær Afghanistan Vær Pakistan Vær Indonesia Vær Bhutan
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Kalkutta KalkuttaKalkutta Chennai ChennaiChennai Mangalore MangaloreMangalore New Delhi New DelhiNew Delhi Trivandrum TrivandrumTrivandrum Jaisalmer JaisalmerJaisalmer Patna PatnaPatna Rajkot RajkotRajkot Indore IndoreIndore Nagpur/Sonegaon Nagpur/SonegaonNagpur/Sonegaon Veraval VeravalVeraval Sholapur SholapurSholapur Vishakhapatnam/Waltair Vishakhapatnam/WaltairVishakhapatnam/Waltair © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Kolkata Tidssone: Asia/Kolkata

Skyer

Skyer Asia

Luftstrømmer

Luftstrømmer Asia

Sol

Sol Asia

Vær i Calcutta/Dum Dum Intl, 21.07.2019

Etter for det meste sol i morgentimene blir været delvis lettskyet, med perieller med sol. Natten viser seg med stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 28°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Indore, 21.07.2019

På Søndag er det om dagen overskyet. Natten til Mandag er det tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Jaisalmer, 21.07.2019

På Søndag er det i lengre perioder skyfritt. Om ettermiddagen kommer en overgang til maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Sent på kvelden gir oss nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 32 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 41 grader. Om natten 32°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Madras/Minambakkam, 21.07.2019

På Søndag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 27°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Mangalore/Bajpe, 21.07.2019

På Søndag er det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Nagpur/Sonegaon, 21.07.2019

Etter tidvis sol i morgentimene blir været vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Natten viser seg med overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i New Delhi/Palam Intl, 21.07.2019

På Søndag er det i lengre perioder vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det en overgang til til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 29°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Patna, 21.07.2019

På Søndag er det i lengre perioder lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til mer eller mindre skyet vær. Kvelden gir oss lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 29°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Rajkot, 21.07.2019

På Søndag er det om dagen vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden blir det overveiende sterkt skyet, regnvær . Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 27°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Sholapur, 21.07.2019

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Thiruvananthapuram/Intl, 21.07.2019

På Søndag er det lengre perioder med skyet med lett regn. Ettermiddagen blir vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Veraval, 21.07.2019

På Søndag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lett regn. Om natten kan vi forvente skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 27°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Vishakhapatnam/Waltair, 21.07.2019

Om formiddagen er det fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Den andre halvparten av dagen gir oss delvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 27°C. Vinden Sørvestblåser svakt.