Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Iran

Vær Kuwait Vær Oman Vær Aserbajdsjan Vær Kasakhstan Vær Usbekistan Vær Kuwait Vær Afghanistan Vær Kasakhstan Vær Georgia Vær Usbekistan Vær Irak Vær Russland Vær Oman Vær De forente arabiske emirater Vær Aserbajdsjan Vær Armenia Vær Saudi-Arabia Vær Turkmenistan Vær Qatar Vær Pakistan Vær Europa
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bandar Abbas Bandar AbbasBandar Abbas Buschehr BuschehrBuschehr Maschhad MaschhadMaschhad Rasht RashtRasht Teheran TeheranTeheran Zahidan ZahidanZahidan © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Tehran Tidssone: Asia/Tehran

Skyer

Skyer Asia

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Asia

Temperatur

Temperatur Asia

Vær i Bandarabbass, 22.05.2019

På Onsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 26°C. Vinden Sørøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast storm styrke.

Vær i Bushehr/AFB, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 27°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Mashhad, 22.05.2019

Etter for det meste sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen vekslende, med enkelte regnbyger. Midt på dagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 12°C. Vinden Østøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Rasht, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder sol eller lettskyet. Sent på kvelden blir det en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 16°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Tehran/Mehrabad Intl, 22.05.2019

Tidlig om morgenen er det tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Natten gir oss klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 16°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Zahedan, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Kvelden gir oss tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Nordvind.