Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Iran

Vær Kuwait Vær Oman Vær Aserbajdsjan Vær Kasakhstan Vær Usbekistan Vær Kuwait Vær Afghanistan Vær Kasakhstan Vær Georgia Vær Usbekistan Vær Irak Vær Russland Vær Oman Vær De forente arabiske emirater Vær Aserbajdsjan Vær Armenia Vær Saudi-Arabia Vær Turkmenistan Vær Qatar Vær Pakistan Vær Europa
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bandar Abbas Bandar AbbasBandar Abbas Buschehr BuschehrBuschehr Maschhad MaschhadMaschhad Rasht RashtRasht Teheran TeheranTeheran Zahidan ZahidanZahidan © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Tehran Tidssone: Asia/Tehran

Flyvær

Flyvær Asia

Temperatur

Temperatur Asia

Sol

Sol Asia

Vær i Bandarabbass, 01.06.2020

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 29°C. Vinden Sørøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Bushehr/AFB, 01.06.2020

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 30 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 28°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Sørvestpå blåser om natten svak.

Vær i Mashhad, 01.06.2020

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 20°C. Om kvelden kommer laberer, i kast sterker Østwind auf.

Vær i Rasht, 01.06.2020

På Mandag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Tehran/Mehrabad Intl, 01.06.2020

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 26°C. Vinden Vestøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Zahedan, 01.06.2020

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 19°C. Vinden Nordøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast sterk.