Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Japan

Vær Kina Vær Russland Vær Sør-Korea Vær Russland Vær Russland Vær Sør-Korea Vær Russland Vær Russland Vær Nord-Korea Vær Sør-Korea Vær Kina
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Sapporo SapporoSapporo Akita AkitaAkita Sendai SendaiSendai Nagano NaganoNagano Hiroshima HiroshimaHiroshima Osaka OsakaOsaka Nagasaki NagasakiNagasaki Miyazaki MiyazakiMiyazaki Tokyo TokyoTokyo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Tokyo Tidssone: Asia/Tokyo

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Asia

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Skyer

Skyer Asia

Flyvær

Flyvær Asia

Vær i Akita, 23.08.2019

På Fredag er det om dagen tett skydekke og regnvær. Om kvelden blir det overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende skyet vær med lett regn . Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 22°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk og kommer fra sørligen, senere vestligen retninger.

Vær i Hiroshima, 23.08.2019

På Fredag må vi regne med tett skydekke vær og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Miyazaki/Intl, 23.08.2019

På Fredag er det i lengre perioder sol eller lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet vær med lett regn. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 27°C. Vinden Vest blåser svak, i kast sterk.

Vær i Nagano, 23.08.2019

På Fredag er det lengre perioder med skyet med lett regn. Ettermiddagen blir skyet, men for det meste ingen nedbør. Natten gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 21°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Nagasaki/Intl, 23.08.2019

På Fredag er det hele dagen delvis lettskyet, med perieller med sol. Sent på kvelden blir det skyet med lokalt regn. Om natten dominerer så skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 27°C. Vinden blåser svak fra sørligen retninger.

Vær i Osaka, 23.08.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles skyet med lokalt regn. Allerede om formiddagen skjer det en overgang til tett skydekke vær og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 25°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Sapporo, 23.08.2019

På Fredag må vi regne med skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 19°C. Vinden blåser svak, i kast sterk fra sørøstligen retninger.

Vær i Sendai/Intl, 23.08.2019

På Fredag er det for det meste tett skydekke og regnvær. Om kvelden kan vi forvente skyet, men fast überall tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 24°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Tokyo New/Intl, 23.08.2019

På Fredag er det om formiddagen fremdeles fint vær eller sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Vestvind.