Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kina

Vær Filippinene Vær Filippinene Vær Filippinene Vær Filippinene Vær Filippinene Vær Filippinene Vær Thailand Vær Filippinene Vær Filippinene Vær Jiangsu Vær Filippinene Vær Filippinene Vær Filippinene Vær Gansu Vær Filippinene Vær Afghanistan Vær Myanmar Vær Afghanistan Vær Japan Vær Thailand Vær Stadt-Shanghai Vær Japan Vær Usbekistan Vær Bangladesh Vær Stadt-Tianjin Vær Filippinene Vær India Vær Japan Vær Stadt-Beijing Vær Vietnam Vær Myanmar Vær Hainan Vær Gansu Vær Vietnam Vær Bhutan Vær Taiwan Vær Bangladesh Vær Hebei Vær Fujian Vær Xingjiang Vær Kambodsja Vær Stadt-Chongqing Vær Tadsjikistan Vær Laos Vær Russland Vær Jiangsu Vær Thailand Vær Nepal Vær India Vær Anhui Vær Mongolia Vær Hunan Vær Shanxi Vær Jiangxi Vær Kirgisistan Vær Guizhou Vær Pakistan Vær Yunnan Vær Kasakhstan Vær Shandong Vær Henan Vær Sichuan Vær Kashmir-Aksai-Chin Vær Liaoning Vær Qinghai Vær Hubei Vær Nord-Korea Vær Guangxi Vær Heilongjaing Vær Guangdong Vær Sør-Korea Vær Ningxia Vær Innere-Mongolei Vær Jilin Vær Shaanxi Vær Tibet Vær Zhejiang
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Peking PekingPeking Shiquanhe ShiquanheShiquanhe Mohe MoheMohe Urumqi UrumqiUrumqi Kashi KashiKashi Xining XiningXining Hails HailsHails Changchun ChangchunChangchun Lhasa LhasaLhasa Chengdu ChengduChengdu Kunming KunmingKunming Shanghai ShanghaiShanghai Fuzhou FuzhouFuzhou Guangzhou GuangzhouGuangzhou © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Chongqing Tidssone: Asia/Chongqing

Temperatur

Temperatur Asia

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Skyer

Skyer Asia

Vær i Changchun, 04.06.2020

På Torsdag er det i lengre perioder overskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet, men nesten overalt tørt vær. Natten gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Chengdu, 04.06.2020

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Fuzhou, 04.06.2020

Tidlig om morgenen er det overveiende fint vær. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Sent på kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Guangzhou, 04.06.2020

På Torsdag er det for det meste vekslende sol og skyer. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om natten kommer det en overgang til skyet, men nesten overalt tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 27°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Hails, 04.06.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 20°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv og kommer fra sørligen, senere nordligen retninger.

Vær i Kashi, 04.06.2020

På Torsdag er det for det meste overveiende fint vær. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Kunming, 04.06.2020

På Torsdag er det for det meste overveiende fint vær. Om kvelden kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Om natten kommer det en overgang til tidvis klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 20°C. Vinden Sørvestøker i styrke sent om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Lhasa, 04.06.2020

Tidlig om morgenen er det overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen blir det overveiende fint vær. Midt på dagen viser seg med til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 10°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Mohe, 04.06.2020

På Torsdag er det i lengre perioder lettskyet. Kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 2°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Peking Beijing/Intl, 04.06.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Shanghai, 04.06.2020

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles sol eller lettskyet. Fra middagstimene dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Shiquanhe, 04.06.2020

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles overveiende fint vær. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet, men nesten overalt tørt vær. Kvelden gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 2°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast sterker Vestwind auf.

Vær i Urumqi, 04.06.2020

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Xining, 04.06.2020

På Torsdag er det i lengre perioder lettskyet. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 9°C. Vinden Nordblåser svakt.