Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kina

Vær Filippinene Vær Filippinene Vær Filippinene Vær Filippinene Vær Filippinene Vær Filippinene Vær Thailand Vær Filippinene Vær Filippinene Vær Jiangsu Vær Filippinene Vær Filippinene Vær Filippinene Vær Gansu Vær Filippinene Vær Afghanistan Vær Myanmar Vær Afghanistan Vær Japan Vær Thailand Vær Stadt-Shanghai Vær Japan Vær Usbekistan Vær Bangladesh Vær Stadt-Tianjin Vær Filippinene Vær India Vær Japan Vær Stadt-Beijing Vær Vietnam Vær Myanmar Vær Hainan Vær Gansu Vær Vietnam Vær Bhutan Vær Taiwan Vær Bangladesh Vær Hebei Vær Fujian Vær Xingjiang Vær Kambodsja Vær Stadt-Chongqing Vær Tadsjikistan Vær Laos Vær Russland Vær Jiangsu Vær Thailand Vær Nepal Vær India Vær Anhui Vær Mongolia Vær Hunan Vær Shanxi Vær Jiangxi Vær Kirgisistan Vær Guizhou Vær Pakistan Vær Yunnan Vær Kasakhstan Vær Shandong Vær Henan Vær Sichuan Vær Kashmir-Aksai-Chin Vær Liaoning Vær Qinghai Vær Hubei Vær Nord-Korea Vær Guangxi Vær Heilongjaing Vær Guangdong Vær Sør-Korea Vær Ningxia Vær Innere-Mongolei Vær Jilin Vær Shaanxi Vær Tibet Vær Zhejiang
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Peking PekingPeking Shiquanhe ShiquanheShiquanhe Mohe MoheMohe Urumqi UrumqiUrumqi Kashi KashiKashi Xining XiningXining Hails HailsHails Changchun ChangchunChangchun Lhasa LhasaLhasa Chengdu ChengduChengdu Kunming KunmingKunming Shanghai ShanghaiShanghai Fuzhou FuzhouFuzhou Guangzhou GuangzhouGuangzhou © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Chongqing Tidssone: Asia/Chongqing

Sol

Sol Asia

Nedbør

Nedbør Asia

Flyvær

Flyvær Asia

Vær i Changchun, 17.07.2019

Etter oppholdsvær eller sol i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til vekslende oppholdsvær og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Chengdu, 17.07.2019

Etter skyet vær med lokalt regn i morgentimene får vi resten av dagen til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Fuzhou, 17.07.2019

På Onsdag er det vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 27°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Guangzhou, 17.07.2019

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol. Fra middagstimene dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 29°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Hails, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 21°C. Vinden Nordøst blåser svak, i kast sterk.

Vær i Kashi, 17.07.2019

På Onsdag er det i lengre perioder lengre perioder med sol. Sent på kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Kunming, 17.07.2019

På Onsdag er det for det meste delvis lettskyet, med perieller med sol. Om kvelden kan vi forvente lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til til dels skyet, til dels klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Lhasa, 17.07.2019

På Onsdag er det i lengre perioder vekslende skydekke. Sent på kvelden blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 12°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Mohe, 17.07.2019

På Onsdag er det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Natten til Torsdag er det lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Peking Beijing/Intl, 17.07.2019

På Onsdag er det om dagen vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Om kvelden blir det skyet vær med lett regn. Om natten blir det overveiende lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Shanghai, 17.07.2019

På Onsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Om kvelden blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 27°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Shiquanhe, 17.07.2019

På Onsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Sent på kvelden dominerer lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Urumqi, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Xining, 17.07.2019

På Onsdag er det for det meste sol. Natten til Torsdag er det tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 12°C. Vinden Nordøstblåser svakt.