Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Mongolia

Vær Kina Vær Kina Vær Kasakhstan Vær Russland Vær Kina
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Gurvantes GurvantesGurvantes Hatgal HatgalHatgal Matad MatadMatad Tonhil TonhilTonhil Ulaanbaatar UlaanbaatarUlaanbaatar © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Ulaanbaatar Tidssone: Asia/Ulaanbaatar

Temperatur

Temperatur Asia

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Asia

Vær i Gurvantes, 21.07.2019

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær. Kvelden gir oss tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 14°C. Vinden Vestøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Hatgal, 21.07.2019

På Søndag er det i lengre perioder skyfritt. Sent på kvelden dominerer lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Matad, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Tonhil, 21.07.2019

På Søndag er det i lengre perioder skyfritt. Om ettermiddagen kommer en overgang til maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Natten gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 10°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Ulan Bator, 21.07.2019

På Søndag er det i lengre perioder lettskyet. Sent på kvelden gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Østvind.