Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Mongolia

Vær Kina Vær Kina Vær Kasakhstan Vær Russland Vær Kina
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Gurvantes GurvantesGurvantes Hatgal HatgalHatgal Matad MatadMatad Tonhil TonhilTonhil Ulaanbaatar UlaanbaatarUlaanbaatar © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Ulaanbaatar Tidssone: Asia/Ulaanbaatar

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Asia

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Vær i Gurvantes, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 18°C. Vinden Sørvest blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Hatgal, 22.05.2019

På Onsdag er det overveiende lettskyet. Kommende natt blir det overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 6°C. Først blåser det svak sørliger vind, sent om kvelden laberer, i kast stiver Nordvestvind.

Vær i Matad, 22.05.2019

På Onsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 15°C. Midt på dagen kommer laber vind fra vestligen retninger.

Vær i Tonhil, 22.05.2019

På Onsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 11°C. Vinden Vestblåser først frisk, i kast storm styrke, sent om kvelden svak.

Vær i Ulan Bator, 22.05.2019

På Onsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 15°C. Vinden Vestblåser svakt.