Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Mongolia

Vær Kina Vær Kina Vær Kasakhstan Vær Russland Vær Kina
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Gurvantes GurvantesGurvantes Hatgal HatgalHatgal Matad MatadMatad Tonhil TonhilTonhil Ulaanbaatar UlaanbaatarUlaanbaatar © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Ulaanbaatar Tidssone: Asia/Ulaanbaatar

Flyvær

Flyvær Asia

Luftstrømmer

Luftstrømmer Asia

Vær i Gurvantes, 16.09.2019

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 10°C. Vinden Vestøker i styrke sent om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Hatgal, 16.09.2019

Etter oppholdsvær eller sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten -2°C. Sent på kvelden kommer laberer, i kast stiver Nordvestwind auf.

Vær i Matad, 16.09.2019

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 9°C. Vinden Vestøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Tonhil, 16.09.2019

På Mandag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 2°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Ulan Bator, 16.09.2019

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 5°C. Vinden Østblåser svakt.