Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Mongolia

Vær Kina Vær Kina Vær Kasakhstan Vær Russland Vær Kina
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Gurvantes GurvantesGurvantes Hatgal HatgalHatgal Matad MatadMatad Tonhil TonhilTonhil Ulaanbaatar UlaanbaatarUlaanbaatar © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Ulaanbaatar Tidssone: Asia/Ulaanbaatar

Skyer

Skyer Asia

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Vær i Gurvantes, 29.05.2020

Om formiddagen er det først vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen blir det overveiende vedvarende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 6°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Vestvind.

Vær i Hatgal, 29.05.2020

Etter skyet vær med lette snøbyger i morgentimene blir det tidvis vekslende mellom sol og skyet vær. Natten gir oss nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -4°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Matad, 29.05.2020

På Fredag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten kommer det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 12°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast sterker Nordvestwind auf.

Vær i Tonhil, 29.05.2020

På Fredag er det i lengre perioder vekslende sol og skyer. Ettermiddagen gir oss oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten -1°C. Vinden Nordblåser først laber, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Ulan Bator, 29.05.2020

På Fredag er det fremdeles skyet med lett regn om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær, tidvis med regn eller sludd. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 1°C. Sent på kvelden kommer laberer, i kast stiver Nordwind auf.