Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Korea

Vær Kina Vær Sør-Korea Vær Sør-Korea Vær Sør-Korea Vær Russland Vær Russland Vær Sør-Korea Vær Kina
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Chunggang ChunggangChunggang Pjöngjang PjöngjangPjöngjang Sinuiju SinuijuSinuiju © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Pyongyang Tidssone: Asia/Pyongyang

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Asia

Nedbør

Nedbør Asia

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Vær i Chunggang, 21.07.2019

Etter overskyet, men overveiende tørt vær i morgentimene blir været skyet med lett regn. Midt på dagen viser seg med gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 22°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Pyongyang, 21.07.2019

På Søndag er det hele dagen skyet, men for det meste ingen nedbør. Om natten kommer en overgang til til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Sinuiju, 21.07.2019

På Søndag er det for det meste skyet, men for det meste ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til til dels skyet, til dels klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordblåser svakt.