Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Oman

Vær Iran Vær Iran Vær De forente arabiske emirater Vær Iran Vær Qatar Vær Iran Vær Iran Vær Jemen Vær Saudi-Arabia Vær De forente arabiske emirater
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Duqm DuqmDuqm Nizwa NizwaNizwa Sur SurSur Salalah SalalahSalalah © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Muscat Tidssone: Asia/Muscat

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Sol

Sol Asia

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Asia

Flyvær

Flyvær Asia

Vær i Duqm, 01.06.2020

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 27°C. Vinden sent om kvelden som øker i styrke Sørblåser gjennomsnittlig frisk, i kast storm styrke.

Vær i Nizwa, 01.06.2020

På Mandag er det i lengre perioder lengre perioder med sol. Om kvelden dominerer skyet vær med tidvis utsikt til stjernene. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 41 grader. Om natten 30°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Salalah, 01.06.2020

På Mandag er det hele dagen vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Natten til Tirsdag blir det en overgang til til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 29°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Sur, 01.06.2020

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 32 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 42 grader. Om natten 34°C. Vinden Sørvestblåser først frisk, i kast storm styrke, sent om kvelden svak.