Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Oman

Vær Iran Vær Iran Vær De forente arabiske emirater Vær Iran Vær Qatar Vær Iran Vær Iran Vær Jemen Vær Saudi-Arabia Vær De forente arabiske emirater
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Duqm DuqmDuqm Nizwa NizwaNizwa Sur SurSur Salalah SalalahSalalah © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Muscat Tidssone: Asia/Muscat

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Nedbør

Nedbør Asia

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Asia

Flyvær

Flyvær Asia

Vær i Duqm, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 40 grader. Om natten 28°C. Det blåser laberer til frisker, i kast stiver Sørvind.

Vær i Nizwa, 22.05.2019

På Onsdag er det om dagen fint vær eller sol. Om kvelden blir det til dels skyet, til dels klares vær. Om natten blir det overveiende for det meste klart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 27°C. Sent på kvelden kommer laberer, i kast stiver Vestwind auf.

Vær i Salalah, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 27°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Sørvestwind auf.

Vær i Sur, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 30 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 31°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Sørvestpå blåser sent om kvelden svak.