Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Oman

Vær Iran Vær Iran Vær De forente arabiske emirater Vær Iran Vær Qatar Vær Iran Vær Iran Vær Jemen Vær Saudi-Arabia Vær De forente arabiske emirater
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Duqm DuqmDuqm Nizwa NizwaNizwa Sur SurSur Salalah SalalahSalalah © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Muscat Tidssone: Asia/Muscat

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Sol

Sol Asia

Nedbør

Nedbør Asia

Temperatur

Temperatur Asia

Vær i Duqm, 21.07.2019

Etter vekslende til tett skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir det tidvis delvis sol. Ettermiddagen gir oss spredt skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 24°C. Vinden Sørøker i om kvelden styrke og får kast på vindstyrke 8.

Vær i Nizwa, 21.07.2019

På Søndag er det for det meste skyfritt. Om kvelden kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Om natten kommer det en overgang til stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 41 grader. Om natten 26°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Salalah, 21.07.2019

På Søndag kan vi forvente tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 27°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Sur, 21.07.2019

På Søndag er det i lengre perioder skyfritt. Om ettermiddagen dominerer tett skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden kan vi forvente lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 26°C. Det blåser svaker til laberer, i kast storm styrkeer Sørvestvind.