Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Pakistan

Vær India Vær Iran Vær Iran Vær Kina Vær Tadsjikistan Vær Kashmir-Aksai-Chin Vær Iran Vær India Vær Afghanistan Vær Turkmenistan
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Islamabad IslamabadIslamabad Karatschi KaratschiKaratschi Lahore LahoreLahore Peshawar PeshawarPeshawar Multan MultanMultan Khanpur KhanpurKhanpur © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Karachi Tidssone: Asia/Karachi

Skyer

Skyer Asia

Flyvær

Flyvær Asia

Nedbør

Nedbør Asia

Vær i Islamabad/Intl, 01.06.2020

Etter vekslende til tett skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene får vi resten av dagen overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 23°C. Først blåser det svak sørøstliger vind, om kvelden laberer, i kast storm styrkeer Østvind.

Vær i Karachi/Intl, 01.06.2020

På Mandag er det i lengre perioder vekslende sol og skyer. Ettermiddagen gir ossoppholdsvær eller sol. Sent på kvelden dominerer vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 29°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Khanpur, 01.06.2020

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 26°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Lahore/City, 01.06.2020

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 26°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Multan, 01.06.2020

På Mandag er det i lengre perioder lengre perioder med sol. Sent på kvelden gir oss gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 27°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Peshawar, 01.06.2020

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 24°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Nordøstwind auf.