Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Pakistan

Vær India Vær Iran Vær Iran Vær Kina Vær Tadsjikistan Vær Kashmir-Aksai-Chin Vær Iran Vær India Vær Afghanistan Vær Turkmenistan
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Islamabad IslamabadIslamabad Karatschi KaratschiKaratschi Lahore LahoreLahore Peshawar PeshawarPeshawar Multan MultanMultan Khanpur KhanpurKhanpur © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Karachi Tidssone: Asia/Karachi

Temperatur

Temperatur Asia

Luftstrømmer

Luftstrømmer Asia

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Vær i Islamabad/Intl, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Sent på kvelden blir det en overgang til gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 23°C. Først blåser det svak sørøstliger vind, om kvelden laberer, i kast storm styrkeer Nordøstvind.

Vær i Karachi/Intl, 22.05.2019

Tidlig om morgenen er det fint vær eller sol. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til til dels lettskyet vær, til dels også sol. Midt på dagen gir oss oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 28°C. Vinden Vestøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Khanpur, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 41 grader. Om natten 26°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Lahore/City, 22.05.2019

På Onsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 28°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Multan, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Sent på kvelden dominerer til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 40 grader. Om natten 26°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Peshawar, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Om ettermiddagen dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Sent på kvelden kan vi forvente tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 24°C. Om kvelden kommer laberer, i kast sterker Vestwind auf.