Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Pakistan

Vær India Vær Iran Vær Iran Vær Kina Vær Tadsjikistan Vær Kashmir-Aksai-Chin Vær Iran Vær India Vær Afghanistan Vær Turkmenistan
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Islamabad IslamabadIslamabad Karatschi KaratschiKaratschi Lahore LahoreLahore Peshawar PeshawarPeshawar Multan MultanMultan Khanpur KhanpurKhanpur © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Karachi Tidssone: Asia/Karachi

Flyvær

Flyvær Asia

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Asia

Nedbør

Nedbør Asia

Vær i Islamabad/Intl, 21.07.2019

På Søndag er det hele dagen lettskyet. Sent på kvelden får vi overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten blir det lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 28°C. Sent på kvelden kommer laberer, i kast storm styrkeer Sørøstwind auf.

Vær i Karachi/Intl, 21.07.2019

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene får vi resten av dagen for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 29°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Khanpur, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 30 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 30°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Lahore/City, 21.07.2019

På Søndag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 29°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Multan, 21.07.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 30 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 30°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Peshawar, 21.07.2019

På Søndag er det hele dagen overveiende fint vær. Om natten kommer en overgang til mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 29°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Nordøstwind auf.