Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Thailand

Vær Vietnam Vær Laos Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Malaysia Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Malaysia Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Malaysia Vær Indonesia Vær Laos Vær Myanmar Vær Kambodsja
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bangkok BangkokBangkok Chiang Mai Chiang MaiChiang Mai Khon Kaen Khon KaenKhon Kaen Phuket PhuketPhuket Tak TakTak Ubon Ratchathani Ubon RatchathaniUbon Ratchathani © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Bangkok Tidssone: Asia/Bangkok

Temperatur

Temperatur Asia

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Asia

Skyer

Skyer Asia

Vær i Bangkok, 21.03.2018

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 27°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Chiang Mai, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 22°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Khon Kaen, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Phuket/Intl, 21.03.2018

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Tak, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Ubon Ratchathani, 21.03.2018

På Onsdag er det om dagen lettskyet. Om kvelden blir det vekslende skydekke. Sent på kvelden blir det overveiende stjerneklart til lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Nordøstvind.