Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Thailand

Vær Vietnam Vær Laos Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Malaysia Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Malaysia Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Malaysia Vær Indonesia Vær Laos Vær Myanmar Vær Kambodsja
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bangkok BangkokBangkok Chiang Mai Chiang MaiChiang Mai Khon Kaen Khon KaenKhon Kaen Phuket PhuketPhuket Tak TakTak Ubon Ratchathani Ubon RatchathaniUbon Ratchathani © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Bangkok Tidssone: Asia/Bangkok

Flyvær

Flyvær Asia

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Asia

Temperatur

Temperatur Asia

Skyer

Skyer Asia

Vær i Bangkok, 18.01.2018

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Chiang Mai, 18.01.2018

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 17°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Khon Kaen, 18.01.2018

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 21°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Phuket/Intl, 18.01.2018

På Torsdag er det for det meste overveiende fint vær. Om kvelden kan vi forvente sterkt skyet, regnvær. Sent på kvelden kommer det en overgang til stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Tak, 18.01.2018

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 17°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Ubon Ratchathani, 18.01.2018

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 20°C. Vinden Nordblåser svakt.