Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Thailand

Vær Vietnam Vær Laos Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Malaysia Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Malaysia Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Vietnam Vær Malaysia Vær Indonesia Vær Laos Vær Myanmar Vær Kambodsja
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bangkok BangkokBangkok Chiang Mai Chiang MaiChiang Mai Khon Kaen Khon KaenKhon Kaen Phuket PhuketPhuket Tak TakTak Ubon Ratchathani Ubon RatchathaniUbon Ratchathani © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Bangkok Tidssone: Asia/Bangkok

Skyer

Skyer Asia

Nedbør

Nedbør Asia

Luftstrømmer

Luftstrømmer Asia

Temperatur

Temperatur Asia

Vær i Bangkok, 14.12.2018

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 26°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Chiang Mai, 14.12.2018

Tidlig om morgenen er det delvis sol. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til skyet, men nesten overalt tørt vær. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 19°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Khon Kaen, 14.12.2018

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 20°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Phuket/Intl, 14.12.2018

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Tak, 14.12.2018

På Fredag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Ubon Ratchathani, 14.12.2018

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Nordvind.