Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Usbekistan

Vær Kasakhstan Vær Turkmenistan Vær Afghanistan Vær Kirgisistan Vær Pakistan Vær Kasakhstan Vær Tadsjikistan Vær Kashmir-Aksai-Chin Vær Iran
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Karschi KarschiKarschi Nukus NukusNukus Samarkand SamarkandSamarkand Urganch UrganchUrganch © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Karachi Tidssone: Asia/Karachi

Nedbør

Nedbør Asia

Luftstrømmer

Luftstrømmer Asia

Temperatur

Temperatur Asia

Vær i Karshi, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 45 grader. Om natten 27°C. Vinden Nordøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Nukus/Karakalpakst, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 45 grader. Om natten 28°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Samarkand, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 40 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Urgench, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 44 grader. Om natten 26°C. Vinden Nordblåser svakt.