Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Usbekistan

Vær Kasakhstan Vær Turkmenistan Vær Afghanistan Vær Kirgisistan Vær Pakistan Vær Kasakhstan Vær Tadsjikistan Vær Kashmir-Aksai-Chin Vær Iran
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Karschi KarschiKarschi Nukus NukusNukus Samarkand SamarkandSamarkand Urganch UrganchUrganch © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Karachi Tidssone: Asia/Karachi

Flyvær

Flyvær Asia

Skyer

Skyer Asia

Nedbør

Nedbør Asia

Vær i Karshi, 22.05.2019

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 15°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Nordvestwind auf.

Vær i Nukus/Karakalpakst, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Samarkand, 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Urgench, 22.05.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Nordvind.