Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Usbekistan

Vær Kasakhstan Vær Turkmenistan Vær Afghanistan Vær Kirgisistan Vær Pakistan Vær Kasakhstan Vær Tadsjikistan Vær Kashmir-Aksai-Chin Vær Iran
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Karschi KarschiKarschi Nukus NukusNukus Samarkand SamarkandSamarkand Urganch UrganchUrganch © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Karachi Tidssone: Asia/Karachi

Lufttrykk

Lufttrykk Asia

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Asia

Nedbør

Nedbør Asia

Vær i Karshi, 04.06.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 42 grader. Om natten 22°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast stiver Nordvestwind auf.

Vær i Nukus/Karakalpakst, 04.06.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 44 grader. Om natten 26°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Samarkand, 04.06.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 20°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Urgench, 04.06.2020

På Torsdag er det om dagen lettskyet. Om kvelden blir det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 44 grader. Om natten 23°C. Vinden Vestblåser svakt.