Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Norge

Vær Finland Vær Finland Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sverige Vær Finland Vær Trøndelag Vær Asia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bodø BodøBodø Hammerfest HammerfestHammerfest Harstad HarstadHarstad Karasjok KarasjokKarasjok Kiberg KibergKiberg Narvik NarvikNarvik Terråk TerråkTerråk Tromsø TromsøTromsø Svolvær lufthavn Svolvær lufthavnSvolvær lufthavn © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Sol

Sol Norge

Flyvær

Flyvær Norge

Vær i Bodø, 19.04.2019

På Fredag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Sent på kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 5°C. Det blåser laberer, i kast stiver Sørvestvind, som om natten dreier til Sør.

Vær i Hammerfest lufthavn, 19.04.2019

På Fredag er det i lengre perioder delvis sol. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 4°C. Om natten kommer laberer, i kast sterker Sørvestwind auf.

Vær i Harstad, 19.04.2019

På Fredag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om ettermiddagen kommer en overgang til vekslende oppholdsvær og skyet vær. Kvelden gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Karasjok, 19.04.2019

På Fredag er det for det meste delvis sol. Om kvelden kan vi forvente tett skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten kommer det en overgang til skyetem vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Namsskogan-Trones, 19.04.2019

På Fredag er det fremdeles skyet med lett regn om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente tett skydekke, men for det meste tørt vær. Om kvelden dominerer til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 1°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Narvik lufthavn, 19.04.2019

På Fredag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Sent på kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 5°C. Vinden Sørvestøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Svolvær lufthavn, 19.04.2019

På Fredag er det hele dagen skyet med lett regn. Sent på kvelden får vi lettskyet vær. Om natten blir det skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 5°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Sørvest.

Vær i Tromsø, 19.04.2019

Etter vekslende til tett skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene, kan vi vente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 5°C. Vinden om ettermiddagen som øker i styrke Sørvestblåser gjennomsnittlig frisk, i kast stiv.

Vær i Vadsø, 19.04.2019

På Fredag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til oppholdsvær eller sol. Natten gir oss til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 5 grader. Om natten 2°C. Vinden blåser svak til laber og kommer fra sørvestligen retninger.