Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Norge

Vær Finland Vær Finland Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sverige Vær Finland Vær Trøndelag Vær Asia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bodø BodøBodø Hammerfest HammerfestHammerfest Harstad HarstadHarstad Karasjok KarasjokKarasjok Kiberg KibergKiberg Narvik NarvikNarvik Terråk TerråkTerråk Tromsø TromsøTromsø Svolvær lufthavn Svolvær lufthavnSvolvær lufthavn © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Nedbør

Nedbør Norge

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Vær i Bodø, 21.06.2019

På Fredag er det skyet med lokalt regn. Natten til Lørdag er det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 10°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Hammerfest lufthavn, 21.06.2019

Tidlig om morgenen er det sol eller lettskyet. Allerede om formiddagen blir det vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden viser seg med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 8°C. Vinden Nordøst blåser svak til laber, in Böen sterk.

Vær i Harstad, 21.06.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles vekslende sol og skyer. Fra midt på dagen blir været skyet med lett regn. Ettermiddagen gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Karasjok, 21.06.2019

På Fredag er det hele dagen tungt vær, men for det meste ingen nedbør. Om natten kommer en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Namsskogan-Trones, 21.06.2019

Etter skyet vær med lokalt regn i morgentimene blir været skyet, men for med meste ingen nedbør. Midt på dagen viser seg med skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 8°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Narvik lufthavn, 21.06.2019

Tidlig om morgenen er det vekslende sol og skyer. Allerede om formiddagen blir det skyet med lokalt regn. Natten viser seg med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 10°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Svolvær lufthavn, 21.06.2019

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene får vi resten av dagen skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 10°C. Det blåser svaker til laberer Sørøstvind som dreier om kvelden til Sørvest .

Vær i Tromsø, 21.06.2019

På Fredag er det i lengre perioder for det meste sol. Om kvelden blir det en overgang til mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 9°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Vadsø, 21.06.2019

På Fredag er det overskyet. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 4°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Øst.