Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Norge

Vær Finland Vær Finland Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sverige Vær Finland Vær Trøndelag Vær Asia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bodø BodøBodø Hammerfest HammerfestHammerfest Harstad HarstadHarstad Karasjok KarasjokKarasjok Kiberg KibergKiberg Narvik NarvikNarvik Terråk TerråkTerråk Tromsø TromsøTromsø Svolvær lufthavn Svolvær lufthavnSvolvær lufthavn © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Temperatur

Temperatur Norge

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Nedbør

Nedbør Norge

Vær i Bodø, 21.11.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten 2°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Øst.

Vær i Hammerfest lufthavn, 21.11.2019

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles sol eller lettskyet. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Ettermiddagen gir oss vekslende mellom sol og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 3°C. Vinden Sørvest blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Harstad, 21.11.2019

På Torsdag kan vi regne med tidvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 0°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Karasjok, 21.11.2019

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen kommer det en overgang til tidvis sol. Natten gir oss skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -10°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Namsskogan-Trones, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Om ettermiddagen dominerer spredt skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Narvik lufthavn, 21.11.2019

På Torsdag kan vi regne med tidvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten -3°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Svolvær lufthavn, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om ettermiddagen dominerer skyet vær. Om kvelden kan vi forvente tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 3°C. Vinden Sørvest blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Tromsø, 21.11.2019

På Torsdag er det hele dagen skyet med lett regn. Sent på kvelden får vi lettskyet vær. Om natten blir det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 1°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Sørpå blåser om natten svak.

Vær i Vadsø, 21.11.2019

På Torsdag kan vi forvente vekslende mellom sol og skyet vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 1 grader. Om natten -1°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Sørvestvind.