Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Norge

Vær Finland Vær Finland Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sverige Vær Finland Vær Trøndelag Vær Asia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bodø BodøBodø Hammerfest HammerfestHammerfest Harstad HarstadHarstad Karasjok KarasjokKarasjok Kiberg KibergKiberg Narvik NarvikNarvik Terråk TerråkTerråk Tromsø TromsøTromsø Svolvær lufthavn Svolvær lufthavnSvolvær lufthavn © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Nedbør

Nedbør Norge

Skyer

Skyer Norge

Sol

Sol Norge

Vær i Bodø, 23.06.2018

På Lørdag er det skyet med lett regn. Natten til Søndag er det til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 7°C. Spesielt om morgenen blåser laberer, i kast stiver vind fra Nordvest.

Vær i Hammerfest lufthavn, 23.06.2018

Lørdag gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 5°C. Vinden Nordøker i styrke om natten og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Harstad, 23.06.2018

Lørdag gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 7°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Karasjok, 23.06.2018

På Lørdag er det overveiende tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Kommende natt blir det skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Namsskogan-Trones, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Sent på kvelden dominerer overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Narvik lufthavn, 23.06.2018

På Lørdag må vi regne med skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 6°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Vest.

Vær i Svolvær lufthavn, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Sent på kvelden dominerer overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 7°C. Vinden blåser svak fra vestligen retninger.

Vær i Tromsø, 23.06.2018

På Lørdag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 5°C. Om natten kommer laberer, i kast stiver Sørvestwind auf.

Vær i Vadsø, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder tett skydekke og regnvær. Sent på kvelden blir det en overgang til vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 8°C. Vinden blåser svak, i kast stiv fra Nordøst.