Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Norge

Vær Finland Vær Finland Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sverige Vær Finland Vær Trøndelag Vær Asia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bodø BodøBodø Hammerfest HammerfestHammerfest Harstad HarstadHarstad Karasjok KarasjokKarasjok Kiberg KibergKiberg Narvik NarvikNarvik Terråk TerråkTerråk Tromsø TromsøTromsø Svolvær lufthavn Svolvær lufthavnSvolvær lufthavn © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Flyvær

Flyvær Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Skyer

Skyer Norge

Vær i Bodø, 18.12.2018

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -3°C. Det blåser laberer til frisker, i kast stiver Østvind.

Vær i Hammerfest lufthavn, 18.12.2018

Etter skyet, men nesten overalt tørt vær om formiddagen blir det overveiende lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -5°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Harstad, 18.12.2018

På Tirsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -4°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Karasjok, 18.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Ettermiddagen gir ossskyet, men fast überall tørt vær. Om natten dominerer skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -14 grader. Om natten -19°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Namsskogan-Trones, 18.12.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -4 grader. Om natten -6°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Narvik lufthavn, 18.12.2018

På Tirsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -5 grader. Om natten -6°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Svolvær lufthavn, 18.12.2018

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles overveiende sol. Fra middagstimene dominerer vekslende skydekke. Kvelden gir oss maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten 0°C. Vinden Øst blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Tromsø, 18.12.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -4 grader. Om natten -6°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Vadsø, 18.12.2018

På Tirsdag kan vi regne med tidvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -6°C. Vinden Sørvestblåser svak.