Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Norge

Vær Finland Vær Finland Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sverige Vær Finland Vær Trøndelag Vær Asia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bodø BodøBodø Hammerfest HammerfestHammerfest Harstad HarstadHarstad Karasjok KarasjokKarasjok Kiberg KibergKiberg Narvik NarvikNarvik Terråk TerråkTerråk Tromsø TromsøTromsø Svolvær lufthavn Svolvær lufthavnSvolvær lufthavn © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Temperatur

Temperatur Norge

Nedbør

Nedbør Norge

Flyvær

Flyvær Norge

Vær i Bodø, 21.02.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -5°C. Vinden blåser frisk, i kast storm styrke fra østligen retninger.

Vær i Hammerfest lufthavn, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lokale snøbyger. Sent på kvelden dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -4°C. Vinden Sørvestøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Harstad, 21.02.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -4 grader. Om natten -7°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Karasjok, 21.02.2019

På Torsdag er det om dagen fint vær eller sol. Om kvelden blir det skyet vær. Om natten blir det overveiende skyet vær med lette snøbyger . Morgentemperaturene ligger på rundt -26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -14 grader. Om natten -19°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Namsskogan-Trones, 21.02.2019

På Torsdag er det hele dagen skyfritt. Sent på kvelden blir det skyet, forbigående også stjerneklart. Om natten dominerer så nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -4 grader. Om natten -8°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Østpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Narvik lufthavn, 21.02.2019

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -5 grader. Om natten -8°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Svolvær lufthavn, 21.02.2019

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -3°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Østvind.

Vær i Tromsø, 21.02.2019

Tidlig om morgenen er det fint vær eller sol. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til vekslende oppholdsvær og skyet vær. Ettermiddagen gir oss skyfritt. Morgentemperaturene ligger på rundt -9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -4 grader. Om natten -6°C. Vinden Sør blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Vadsø, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Kvelden gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -6 grader. Om natten -7°C. Vinden blåser laber, i kast stiv fra Vest.