Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Norge

Vær Finland Vær Finland Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sverige Vær Finland Vær Trøndelag Vær Asia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bodø BodøBodø Hammerfest HammerfestHammerfest Harstad HarstadHarstad Karasjok KarasjokKarasjok Kiberg KibergKiberg Narvik NarvikNarvik Terråk TerråkTerråk Tromsø TromsøTromsø Svolvær lufthavn Svolvær lufthavnSvolvær lufthavn © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Nedbør

Nedbør Norge

Sol

Sol Norge

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Vær i Bodø, 21.03.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles skyet med lett sludd og regn. Fra formiddagen blir det skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -2°C. Vinden blåser laber, i kast stiv fra Vest.

Vær i Hammerfest lufthavn, 21.03.2018

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -4 grader. Om natten -6°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Harstad, 21.03.2018

På Onsdag er det hele dagen skyet med enkelte snøbyger. Sent på kvelden blir det overskyet. Om natten dominerer så skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -4°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Karasjok, 21.03.2018

På Onsdag er det fremdeles tett skydekke, men for det meste ingen nedbør om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lokale snøbyger. Om ettermiddagen dominerer skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -4 grader. Om natten -13°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Namsskogan-Trones, 21.03.2018

På Onsdag er det fremdeles skyet med enkelte snøbyger om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lett sludd og regn. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten -2°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Narvik lufthavn, 21.03.2018

På Onsdag er det om dagen skyet med enkelte snøbyger. Natten til Torsdag er det vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -3°C. Vinden, som Sør-, senere Vestblåser først frisk, i kast på stiv, om natten deretter bare svak.

Vær i Svolvær lufthavn, 21.03.2018

På Onsdag er det hele dagen skyet med lokale snøbyger. Sent på kvelden dominerer lettskyet vær. Om natten kan vi forvente skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 1 grader. Om natten -2°C. Det blåser svaker Vestvind.

Vær i Tromsø, 21.03.2018

På Onsdag er det overveiende skyet med enkelte snøbyger. Kommende natt blir det vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -4°C. Vinden, som Sør-, senere Vestblåser først laber, i kast på stiv, om natten deretter bare svak.

Vær i Vadsø, 21.03.2018

På Onsdag er det lengre perioder med maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Ettermiddagen blir skyet med lokale snøbyger. Sent på kvelden gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -6 grader. Om natten -7°C. Det blåser svaker til laberer Sørvind som dreier om natten til Nordvest .