Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Norge

Vær Finland Vær Finland Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sverige Vær Finland Vær Trøndelag Vær Asia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bodø BodøBodø Hammerfest HammerfestHammerfest Harstad HarstadHarstad Karasjok KarasjokKarasjok Kiberg KibergKiberg Narvik NarvikNarvik Terråk TerråkTerråk Tromsø TromsøTromsø Svolvær lufthavn Svolvær lufthavnSvolvær lufthavn © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Skyer

Skyer Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Vær i Bodø, 26.05.2020

På Tirsdag er det i lengre perioder skyet, forbigående også fint vær. Om ettermiddagen blir det en overgang til skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 7°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Sørvind.

Vær i Hammerfest lufthavn, 26.05.2020

På Tirsdag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Om ettermiddagen kommer en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden gir oss for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Harstad, 26.05.2020

Tidlig om morgenen er det vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht for det meste sol. Midt på dagen gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Karasjok, 26.05.2020

På Tirsdag er det om dagen fint vær eller sol. Om kvelden blir det til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Om natten blir det overveiende skyet vær med lett regn . Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 4°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Namsskogan-Trones, 26.05.2020

På Tirsdag er det for det meste overskyet. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 3°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Narvik lufthavn, 26.05.2020

På Tirsdag er det hele dagen skyet, forbigående også fint vær. Natten til Onsdag blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Svolvær lufthavn, 26.05.2020

På Tirsdag er det om formiddagen fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyete vær med lokalt regn. Sent på kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 7°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Sørvind.

Vær i Tromsø, 26.05.2020

På Tirsdag er det for det meste sol. Natten til Onsdag er det vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 7°C. Vinden blåser svak til laber og kommer fra sørvestligen retninger.

Vær i Vadsø, 26.05.2020

På Tirsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 6°C. Vinden Østblåser svakt.