Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Norge

Vær Finland Vær Finland Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sverige Vær Finland Vær Trøndelag Vær Asia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bodø BodøBodø Hammerfest HammerfestHammerfest Harstad HarstadHarstad Karasjok KarasjokKarasjok Kiberg KibergKiberg Narvik NarvikNarvik Terråk TerråkTerråk Tromsø TromsøTromsø Svolvær lufthavn Svolvær lufthavnSvolvær lufthavn © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Flyvær

Flyvær Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Vær i Bodø, 24.09.2018

På Mandag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 5°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke og kommer fra nordvestligen, senere sørvestligen retninger.

Vær i Hammerfest lufthavn, 24.09.2018

Etter vekslende vær med enkelte regnbyger i morgentimene blir det tidvis sterkt skyet, regnvær. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 2°C. Vinden Vestøker i om kvelden styrke og får kast på vindstyrke 8.

Vær i Harstad, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om kvelden dominerer skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Karasjok, 24.09.2018

Etter overskyet, men overveiende tørt vær i morgentimene blir det tidvis vekslende mellom sol og skyet vær. Natten gir oss skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten -1°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Namsskogan-Trones, 24.09.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles skyet med lett sludd og regn. Allerede i løpet av formiddagen blir det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Narvik lufthavn, 24.09.2018

På Mandag er det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 3°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Vestvind.

Vær i Svolvær lufthavn, 24.09.2018

På Mandag er det hele dagen skyet med lett regn. Sent på kvelden blir det til tider lettskyet. Om natten dominerer så skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 3°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv og kommer fra nordvestligen, senere vestligen retninger.

Vær i Tromsø, 24.09.2018

På Mandag er det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 3°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast stiv fra Vest.

Vær i Vadsø, 24.09.2018

På Mandag er det om formiddagen fremdeles skyet, forbigående også fint vær. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Sent på kvelden gir oss til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 2°C. Det blåser laberer til frisker, i kast stiver Sørvind, som dreier midt på dagen til Vest .