Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Norge

Vær Finland Vær Finland Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sverige Vær Finland Vær Trøndelag Vær Asia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bodø BodøBodø Hammerfest HammerfestHammerfest Harstad HarstadHarstad Karasjok KarasjokKarasjok Kiberg KibergKiberg Narvik NarvikNarvik Terråk TerråkTerråk Tromsø TromsøTromsø Svolvær lufthavn Svolvær lufthavnSvolvær lufthavn © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Nedbør

Nedbør Norge

Skyer

Skyer Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Vær i Bodø, 17.01.2018

Etter for det meste sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Midt på dagen gir oss overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -6°C. Vinden blåser frisk til sterk, i kast storm styrke fra Øst.

Vær i Hammerfest lufthavn, 17.01.2018

På Onsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -5 grader. Om natten -11°C. Vinden blåser svak, i kast stiv fra sørligen retninger.

Vær i Harstad, 17.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -6°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Karasjok, 17.01.2018

På Onsdag er det lengre perioder med vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen blir for det meste sol, av og til også lettskyet. Natten gir oss skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -10 grader. Om natten -17°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Namsskogan-Trones, 17.01.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lokale snøbyger. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Midt på dagen gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -10°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Nordøst.

Vær i Narvik lufthavn, 17.01.2018

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -7°C. Vinden Nordøst blåser svak til laber, in Böen storm styrke.

Vær i Svolvær lufthavn, 17.01.2018

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol. Temperaturene ligger hele dagen over null grader. Om natten -5°C. Vinden blåser laber til frisk og kommer fra østligen retninger.

Vær i Tromsø, 17.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -6°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Sør.

Vær i Vadsø, 17.01.2018

Onsdag gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -7 grader. Om natten -10°C. Vinden, som i begynnelsen sterke blåste i kast storm styrkee Sørvestpå blåser om kvelden laber.