Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Øst-Norge

Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Sør-Norge Vær Sverige Vær Vest-Norge Vær Trøndelag
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Dombaas DombaasDombaas Drammen DrammenDrammen Drevsjø DrevsjøDrevsjø Fagernes FagernesFagernes Frederikstad FrederikstadFrederikstad Kongsvinger KongsvingerKongsvinger Lillehammer LillehammerLillehammer Nesbyen NesbyenNesbyen Oslo OsloOslo Sandefjord SandefjordSandefjord Tveitsund TveitsundTveitsund Sognefjellet SognefjelletSognefjellet Vågsli VågsliVågsli © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Sol

Sol Norge

Vær i Dombås, 22.09.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen er det errscht overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Midt på dagen gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Drammen-Berskog, 22.09.2018

På Lørdag er det i lengre perioder stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om ettermiddagen dominerer skyet vær. Om natten kan vi forvente skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 7°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Drevsjø, 22.09.2018

På Lørdag er det i lengre perioder stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir ossfor det meste sol. Sent på kvelden dominerer skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 2°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Fagernes, 22.09.2018

På Lørdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Kvelden gir oss for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 3°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Kongsvinger, 22.09.2018

På Lørdag er det om formiddagen fremdeles tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Fra midt på dagen kommer det en overgang til til dels lettskyet vær, til dels også sol. Kvelden gir oss for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Lillehammer, 22.09.2018

Etter skyet vær med lokalt regn i morgentimene, kan vi vente til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Nesbyen-Todokk, 22.09.2018

På Lørdag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Oslo, 22.09.2018

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 7°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Sandefjord lufthavn, 22.09.2018

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 8°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Sørvest.

Vær i Sognefjellet, 22.09.2018

På Lørdag kan vi forvente skyet, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 1 grader. Om natten -3°C. Vinden Vestblåser først frisk, i kast storm styrke, om kvelden svak.

Vær i Strømtangen fyr, 22.09.2018

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær om formiddagen, kan vi forvente oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 10°C. Vinden Sørvestblåser først stiv, i kast orkan styrke, om natten frisk.

Vær i Treungen/Tveitsund, 22.09.2018

På Lørdag er det for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente skyet, men fast überall tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til maskimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 7°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Vågsli, 22.09.2018

På Lørdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om ettermiddagen dominerer maksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Vestvind.