Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Øst-Norge

Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Sør-Norge Vær Sverige Vær Vest-Norge Vær Trøndelag
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Dombaas DombaasDombaas Drammen DrammenDrammen Drevsjø DrevsjøDrevsjø Fagernes FagernesFagernes Frederikstad FrederikstadFrederikstad Kongsvinger KongsvingerKongsvinger Lillehammer LillehammerLillehammer Nesbyen NesbyenNesbyen Oslo OsloOslo Sandefjord SandefjordSandefjord Tveitsund TveitsundTveitsund Sognefjellet SognefjelletSognefjellet Vågsli VågsliVågsli © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Flyvær

Flyvær Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Vær i Dombås, 21.06.2019

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir det tidvis vekslende mellom sol og skyet vær. Kvelden gir oss lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Drammen-Berskog, 21.06.2019

På Fredag er det om formiddagen fremdeles for det meste sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til mer eller mindre skyet vær. Sent på kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Drevsjø, 21.06.2019

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene blir været for det meste sol. Sent på kvelden viser seg med overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 6°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Fagernes, 21.06.2019

På Fredag er det fremdeles for det meste sonnig om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden dominerer til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Kongsvinger, 21.06.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles mye sol. Fra midt på dagen blir været sol eller lettskyet. Natten gir oss skyfritt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Lillehammer, 21.06.2019

På Fredag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Nesbyen-Todokk, 21.06.2019

På Fredag er det om dagen for det meste sol. Om kvelden blir det skyet vær. Sent på kvelden blir det overveiende for det meste klart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 6°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Oslo, 21.06.2019

På Fredag er det om dagen for det meste sol. Om kvelden blir det vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden blir det overveiende tidvis klares vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Sandefjord lufthavn, 21.06.2019

På Fredag er det fremdeles for det meste sonnig om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende mellom sol og skyet vær. Om ettermiddagen dominerer oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 9°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Sørvest.

Vær i Sognefjellet, 21.06.2019

På Fredag er det i lengre perioder vekslende sol og skyer. Om ettermiddagen dominerer utbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 0°C. Vinden blåser svak, i kast sterk fra Vest.

Vær i Strømtangen fyr, 21.06.2019

På Fredag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 12°C. Det blåser frisker til sterker, i kast storm styrkeer Sørvestvind.

Vær i Treungen/Tveitsund, 21.06.2019

På Fredag er det om formiddagen fremdeles for det meste sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Ettermiddagen gir oss oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 8°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Vågsli, 21.06.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles skyet med lett regn. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 4°C. Vinden Vestblåser svakt.