Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Øst-Norge

Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Sør-Norge Vær Sverige Vær Vest-Norge Vær Trøndelag
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Dombaas DombaasDombaas Drammen DrammenDrammen Drevsjø DrevsjøDrevsjø Fagernes FagernesFagernes Frederikstad FrederikstadFrederikstad Kongsvinger KongsvingerKongsvinger Lillehammer LillehammerLillehammer Nesbyen NesbyenNesbyen Oslo OsloOslo Sandefjord SandefjordSandefjord Tveitsund TveitsundTveitsund Sognefjellet SognefjelletSognefjellet Vågsli VågsliVågsli © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Flyvær

Flyvær Norge

Nedbør

Nedbør Norge

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Vær i Dombås, 18.07.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen blir det overskyet. Midt på dagen viser seg med vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Drammen-Berskog, 18.07.2018

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Fra midt på dagen blir været skyet, men for det meste ingen nedbør. Natten gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Drevsjø, 18.07.2018

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Fagernes, 18.07.2018

Etter overveiende oppholdsvær i morgentimene blir været overskyet. Sent på kvelden viser seg med vekslende vær med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Kongsvinger, 18.07.2018

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Lillehammer, 18.07.2018

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles lettskyet. Fra middagstimene dominerer lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Nesbyen-Todokk, 18.07.2018

På Tirsdag er det fremdeles fint vær eller sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Om ettermiddagen dominerer sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Oslo, 18.07.2018

På Tirsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 18°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Sandefjord lufthavn, 18.07.2018

På Tirsdag er det hele dagen fint vær eller sol. Om natten kommer en overgang til skyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Sognefjellet, 18.07.2018

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles lettskyet. Fra middagstimene dominerer lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Ettermiddagen gir oss utbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Strømtangen fyr, 18.07.2018

Tidlig om morgenen er det for det meste sol. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær. Natten gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 19°C. Vinden blåser svak til laber og kommer fra østligen retninger.

Vær i Treungen/Tveitsund, 18.07.2018

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene blir været skyet, men for det meste ingen nedbør. Sent på kvelden viser seg med skyet, men nesten overalt tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 15°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Vågsli, 18.07.2018

Tidlig om morgenen er det vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Allerede om formiddagen blir det skyet, men for det meste ingen nedbør. Midt på dagen viser seg med vekslende vær med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Vinden Østblåser svakt.