Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Øst-Norge

Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Sør-Norge Vær Sverige Vær Vest-Norge Vær Trøndelag
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Dombaas DombaasDombaas Drammen DrammenDrammen Drevsjø DrevsjøDrevsjø Fagernes FagernesFagernes Frederikstad FrederikstadFrederikstad Kongsvinger KongsvingerKongsvinger Lillehammer LillehammerLillehammer Nesbyen NesbyenNesbyen Oslo OsloOslo Sandefjord SandefjordSandefjord Tveitsund TveitsundTveitsund Sognefjellet SognefjelletSognefjellet Vågsli VågsliVågsli © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Flyvær

Flyvær Norge

Vær i Dombås, 21.11.2019

På Torsdag er det fremdeles skyet med lokale snøbyger om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente tett skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten dominerer skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -1°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Drammen-Berskog, 21.11.2019

Torsdag gir oss sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Drevsjø, 21.11.2019

På Torsdag er det overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt -7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Fagernes, 21.11.2019

På Torsdag er det overveiende skyet med lokale snøbyger. Kommende natt blir det tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten -1°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Kongsvinger, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lokalt regn. Om ettermiddagen dominerer sterkt skyet, regnvær. Sent på kvelden kan vi forvente nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Lillehammer, 21.11.2019

Om formiddagen er det først skyet med enkelte snøbyger. Fra midt på dagen blir det overveiende skyetem vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Nesbyen-Todokk, 21.11.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med enkelte snøbyger. Allerede om formiddagen blir det vekslende sol og skyer. Midt på dagen viser seg med skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten 0°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Oslo, 21.11.2019

På Torsdag er det tett skydekke og regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 5°C. Vinden blåser svak og kommer fra nordøstligen retninger.

Vær i Sandefjord lufthavn, 21.11.2019

På Torsdag er det om dagen skyet med lett regn. Natten til Fredag er det nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 5°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Sognefjellet, 21.11.2019

På Torsdag er det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Morgentemperaturene ligger på rundt -8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -5°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Strømtangen fyr, 21.11.2019

På Torsdag kan vi forvente sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 6°C. Vinden labere, som blåser i kast på stive blåser først fra Nordøst, om ettermiddagen fra Øst.

Vær i Treungen/Tveitsund, 21.11.2019

På Torsdag er det om dagen skyet med lett regn. Om kvelden blir det nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende skyet vær med lett regn . Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Vågsli, 21.11.2019

På Torsdag er det lengre perioder med skyet med enkelte snøbyger. Ettermiddagen blir tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Kvelden gir oss sterkt skyet vær med snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten 0°C. Vinden Nordøstblåser svakt.