Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Øst-Norge

Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Sør-Norge Vær Sverige Vær Vest-Norge Vær Trøndelag
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Dombaas DombaasDombaas Drammen DrammenDrammen Drevsjø DrevsjøDrevsjø Fagernes FagernesFagernes Frederikstad FrederikstadFrederikstad Kongsvinger KongsvingerKongsvinger Lillehammer LillehammerLillehammer Nesbyen NesbyenNesbyen Oslo OsloOslo Sandefjord SandefjordSandefjord Tveitsund TveitsundTveitsund Sognefjellet SognefjelletSognefjellet Vågsli VågsliVågsli © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Nedbør

Nedbør Norge

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Flyvær

Flyvær Norge

Vær i Dombås, 20.01.2018

På Lørdag er det i lengre perioder tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Ettermiddagen gir ossvekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om kvelden dominerer skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -9 grader. Om natten -15°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Drammen-Berskog, 20.01.2018

Etter skyet vær med lette snøbyger i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet, men stort sett ingen nedbør. Midt på dagen gir oss skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -7°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Drevsjø, 20.01.2018

På Lørdag er det i lengre perioder skyet, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -8 grader. Om natten -14°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Fagernes, 20.01.2018

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles skyet med lokale snøbyger. Fra middagstimene dominerer tett skydekke, men overveiende tørt vær. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -6 grader. Om natten -14°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Kongsvinger, 20.01.2018

Lørdag gir oss overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -7°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Lillehammer, 20.01.2018

Etter skyet vær med lokale snøbyger i morgentimene blir det tidvis tett skydekke, men overveiende tørt vær. Midt på dagen gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -5 grader. Om natten -10°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Nesbyen-Todokk, 20.01.2018

På Lørdag er det i lengre perioder skyet med enkelte snøbyger. Om kvelden blir det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -6 grader. Om natten -13°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Oslo, 20.01.2018

På Lørdag er det for det meste skyet med lokale snøbyger. Om kvelden kan vi forvente overskyet, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -5°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Sandefjord lufthavn, 20.01.2018

På Lørdag er det hele dagen lett vekslende, med enkelte snøbyger. Sent på kvelden får vi skyet vær med lette snøbyger. Om natten blir det overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -5°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Sognefjellet, 20.01.2018

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra middagstimene dominerer tett skydekke, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -12 grader. Om natten -14°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Strømtangen fyr, 20.01.2018

Tidlig om morgenen er det lett vekslende, med enkelte snøbyger. Allerede om formiddagen er det errscht overskyet, men overveiende tørt vær. Kvelden gir oss lett vekslende vær, med enkelte snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -3°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Øst.

Vær i Treungen/Tveitsund, 20.01.2018

På Lørdag er det for det meste vekslende med enkelte snøbyger. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lette snøbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -8°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Vågsli, 20.01.2018

På Lørdag er det i lengre perioder skyet med enkelte snøbyger. Om ettermiddagen dominerer tett skydekke, men overveiende tørt vær. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -6 grader. Om natten -13°C. Vinden Nordøstblåser svakt.