Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Øst-Norge

Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Sør-Norge Vær Sverige Vær Vest-Norge Vær Trøndelag
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Dombaas DombaasDombaas Drammen DrammenDrammen Drevsjø DrevsjøDrevsjø Fagernes FagernesFagernes Frederikstad FrederikstadFrederikstad Kongsvinger KongsvingerKongsvinger Lillehammer LillehammerLillehammer Nesbyen NesbyenNesbyen Oslo OsloOslo Sandefjord SandefjordSandefjord Tveitsund TveitsundTveitsund Sognefjellet SognefjelletSognefjellet Vågsli VågsliVågsli © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Skyer

Skyer Norge

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Vær i Dombås, 17.07.2020

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Midt på dagen gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Drammen-Berskog, 17.07.2020

På Fredag er det hele dagen overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden dominerer til dels skyet, til dels klares vær. Om natten kan vi forvente overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 14°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Drevsjø, 17.07.2020

På Fredag er det lengre perioder med for det meste sonnig. Ettermiddagen blir vekslende skydekke. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Fagernes, 17.07.2020

På Fredag er det i lengre perioder sol eller lettskyet. Ettermiddagen gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Kongsvinger, 17.07.2020

På Fredag er det om dagen overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det skyet vær med lett regn. Sent på kvelden blir det overveiende vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Lillehammer, 17.07.2020

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Allerede om formiddagen blir det delvis lettskyet, med perieller med sol. Kvelden viser seg med skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Nesbyen-Todokk, 17.07.2020

På Fredag er det delvis lettskyet, med perieller med sol. Natten til Lørdag er det skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Oslo, 17.07.2020

På Fredag er det for det meste sol eller lettskyet. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Sandefjord lufthavn, 17.07.2020

På Fredag er det for det meste overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente til tider lettskyet vær. Om natten kommer det en overgang til tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 14°C. Vinden Sør blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Sognefjellet, 17.07.2020

Etter tidvis sol i morgentimene, kan vi vente overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 6°C. Vinden labere Søravtar sent om kvelden og blåser fremdeles svak.

Vær i Strømtangen fyr, 17.07.2020

På Fredag er det for det meste sonnig. Natten til Lørdag er det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 16°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Sørvestvind.

Vær i Treungen/Tveitsund, 17.07.2020

Om Fredagformiddagen er det fremdeles skyfritt. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke. Natten gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Vågsli, 17.07.2020

Tidlig om morgenen er det tett skydekke og regnvær. Allerede om formiddagen er det errscht skyet, men stort sett tørt vær. Midt på dagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 10°C. Vinden Sørvestblåser svakt.