Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Øst-Norge

Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Sør-Norge Vær Sverige Vær Vest-Norge Vær Trøndelag
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Dombaas DombaasDombaas Drammen DrammenDrammen Drevsjø DrevsjøDrevsjø Fagernes FagernesFagernes Frederikstad FrederikstadFrederikstad Kongsvinger KongsvingerKongsvinger Lillehammer LillehammerLillehammer Nesbyen NesbyenNesbyen Oslo OsloOslo Sandefjord SandefjordSandefjord Tveitsund TveitsundTveitsund Sognefjellet SognefjelletSognefjellet Vågsli VågsliVågsli © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Sol

Sol Norge

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Vær i Dombås, 18.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder skyet med lokale snøbyger. Om ettermiddagen kommer en overgang til lettskyet. Natten gir oss utbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -9 grader. Om natten -11°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Drammen-Berskog, 18.12.2018

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles delvis sol. Fra midt på dagen blir været tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Natten gir oss skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -5 grader. Om natten -5°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Drevsjø, 18.12.2018

Etter mange skyer, men overveiende tørt vær i morgentimene blir været delvis lettskyet, med perieller med sol. Natten viser seg med gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -10 grader. Om natten -14°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Fagernes, 18.12.2018

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -14 grader. Om natten -15°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Kongsvinger, 18.12.2018

På Tirsdag er det overveiende stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Kommende natt blir det skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -5 grader. Om natten -5°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Lillehammer, 18.12.2018

På Tirsdag er det hele dagen lettskyet. Sent på kvelden blir det tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om natten dominerer så skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -13 grader. Om natten -14°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Nesbyen-Todokk, 18.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Kvelden gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt -15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -12 grader. Om natten -13°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Oslo, 18.12.2018

På Tirsdag er det for det meste delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lokale snøbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -4°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Sandefjord lufthavn, 18.12.2018

Etter tidvis sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -2°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Sognefjellet, 18.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder overveiende sol. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt -12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -7 grader. Om natten -10°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Strømtangen fyr, 18.12.2018

På Tirsdag er det tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -1°C. Om natten kommer laberer, i kast sterker Østwind auf.

Vær i Treungen/Tveitsund, 18.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Kvelden gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -2°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Vågsli, 18.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder skyet med enkelte snøbyger. Om ettermiddagen dominerer utbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -5 grader. Om natten -6°C. Vinden Nordøstblåser svakt.