Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Øst-Norge

Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Sør-Norge Vær Sverige Vær Vest-Norge Vær Trøndelag
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Dombaas DombaasDombaas Drammen DrammenDrammen Drevsjø DrevsjøDrevsjø Fagernes FagernesFagernes Frederikstad FrederikstadFrederikstad Kongsvinger KongsvingerKongsvinger Lillehammer LillehammerLillehammer Nesbyen NesbyenNesbyen Oslo OsloOslo Sandefjord SandefjordSandefjord Tveitsund TveitsundTveitsund Sognefjellet SognefjelletSognefjellet Vågsli VågsliVågsli © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Nedbør

Nedbør Norge

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Vær i Dombås, 19.04.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lokale snøbyger. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til til dels lettskyet vær, til dels også sol. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten -1°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Drammen-Berskog, 19.04.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 16 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Drevsjø, 19.04.2019

Etter overveiende oppholdsvær i morgentimene blir været overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen viser seg med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten -6°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Fagernes, 19.04.2019

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten -2°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Kongsvinger, 19.04.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 16 grader. Om natten 1°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Lillehammer, 19.04.2019

På Fredag er det i lengre perioder for det meste sol. Ettermiddagen gir ossskyet, men fast überall tørt vær. Om kvelden dominerer tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 14 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Nesbyen-Todokk, 19.04.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten -3°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Oslo, 19.04.2019

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Sandefjord lufthavn, 19.04.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 4°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Sognefjellet, 19.04.2019

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær om formiddagen, kan vi forvente spredt skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -2°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Strømtangen fyr, 19.04.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 6°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Treungen/Tveitsund, 19.04.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten -1°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Vågsli, 19.04.2019

På Fredag er det i lengre perioder skyet med lokalt regn som kan fryse til is. Ettermiddagen gir osssolskinn. Om kvelden dominerer skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten -5°C. Det blåser svak Nordvind.