Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Øst-Norge

Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Sør-Norge Vær Sverige Vær Vest-Norge Vær Trøndelag
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Dombaas DombaasDombaas Drammen DrammenDrammen Drevsjø DrevsjøDrevsjø Fagernes FagernesFagernes Frederikstad FrederikstadFrederikstad Kongsvinger KongsvingerKongsvinger Lillehammer LillehammerLillehammer Nesbyen NesbyenNesbyen Oslo OsloOslo Sandefjord SandefjordSandefjord Tveitsund TveitsundTveitsund Sognefjellet SognefjelletSognefjellet Vågsli VågsliVågsli © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Skyer

Skyer Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Vær i Dombås, 25.04.2018

Etter skyet vær med lokale snøbyger i morgentimene blir været overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Natten viser seg med skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten -1°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Drammen-Berskog, 25.04.2018

På Onsdag er det om formiddagen fremdeles vekslende sol og skyer. Fra midt på dagen kommer det en overgang til til dels lettskyet vær, til dels også sol. Kvelden gir oss for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 2°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Drevsjø, 25.04.2018

På Onsdag kan vi forvente disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten -4°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Fagernes, 25.04.2018

Etter for det meste sol i morgentimene blir været delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Kvelden viser seg med av og til skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 9 grader. Om natten -1°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Kongsvinger, 25.04.2018

På Onsdag er det om formiddagen fremdeles mye sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til mange skyer, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden gir oss til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Lillehammer, 25.04.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles vekslende sol og skyer. Fra midt på dagen blir været skyet, men for med meste ingen nedbør. Kvelden gir oss for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Nesbyen-Todokk, 25.04.2018

På Onsdag er det fremdeles fint vær eller sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om ettermiddagen dominerer for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten -2°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Oslo, 25.04.2018

På Onsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 3°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Sandefjord lufthavn, 25.04.2018

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 3°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Sognefjellet, 25.04.2018

På Onsdag er det skyet, men for med meste ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -4°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Strømtangen fyr, 25.04.2018

På Onsdag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Sent på kvelden gir oss maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 5°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Vest.

Vær i Treungen/Tveitsund, 25.04.2018

Etter for det meste sol i morgentimene, kan vi vente til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 1°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Vågsli, 25.04.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles skyet med enkelte snøbyger. Fra midt på dagen blir været skyet med lett sludd og regn. Ettermiddagen gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 4 grader. Om natten -1°C. Det blåser svak Vestvind.