Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Øst-Norge

Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Sør-Norge Vær Sverige Vær Vest-Norge Vær Trøndelag
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Dombaas DombaasDombaas Drammen DrammenDrammen Drevsjø DrevsjøDrevsjø Fagernes FagernesFagernes Frederikstad FrederikstadFrederikstad Kongsvinger KongsvingerKongsvinger Lillehammer LillehammerLillehammer Nesbyen NesbyenNesbyen Oslo OsloOslo Sandefjord SandefjordSandefjord Tveitsund TveitsundTveitsund Sognefjellet SognefjelletSognefjellet Vågsli VågsliVågsli © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Nedbør

Nedbør Norge

Skyer

Skyer Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Vær i Dombås, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lokale snøbyger. Om ettermiddagen kommer en overgang til gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær. Natten gir oss skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -4°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Drammen-Berskog, 21.02.2019

Etter i morgentimene, blir det overveiende tett skydekke, men for det meste tørt vær . Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 1 grader. Om natten -2°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Drevsjø, 21.02.2019

Etter skyet vær med lette snøbyger i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Midt på dagen gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -6 grader. Om natten -9°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Fagernes, 21.02.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles skyet med enkelte snøbyger. Allerede i løpet av formiddagen blir det skyet, men stort sett ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -4°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Kongsvinger, 21.02.2019

På Torsdag er det lengre perioder med tett skydekke med snøbyger. Ettermiddagen blir skyet, men stort sett ingen nedbør. Kvelden gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -7°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Lillehammer, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med enkelte snøbyger. Sent på kvelden dominerer nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -5°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Nesbyen-Todokk, 21.02.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med enkelte snøbyger. Allerede om formiddagen er det errscht skyet, forbigående også sol. Ettermiddagen gir oss tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -5°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Oslo, 21.02.2019

På Torsdag er det fremdeles skyet med enkelte snøbyger om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Om kvelden dominerer skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 1 grader. Om natten -3°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Sandefjord lufthavn, 21.02.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles skyet med enkelte snøbyger. Fra midt på dagen blir været tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Kvelden gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -2°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Sognefjellet, 21.02.2019

Torsdag gir oss nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -4°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Strømtangen fyr, 21.02.2019

Etter skyet vær, tidvis med regn eller sludd i morgentimene blir været tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Natten viser seg med skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten -2°C. Vinden Nordøst blåser laber, i kast sterk.

Vær i Treungen/Tveitsund, 21.02.2019

Tidlig om morgenen er det tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht for det meste sol. Kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 4 grader. Om natten -2°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Vågsli, 21.02.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles skyet med enkelte snøbyger. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lett sludd og regn. Ettermiddagen gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten -5°C. Det blåser svak Vestvind.