Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Norge

Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Øst-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arendal ArendalArendal Byglandsfjord ByglandsfjordByglandsfjord Bykle BykleBykle Kristiansand KristiansandKristiansand Lyngør LyngørLyngør Sinnes SinnesSinnes Tveitsund TveitsundTveitsund Hovden HovdenHovden Mandal MandalMandal © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Sol

Sol Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Vær i Byglandsfjord, 18.01.2018

På Torsdag er det fremdeles lett vekslende, med enkelte snøbyger om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente for det meste sol, av og til også skyet vær. Om natten dominerer overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -9°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Hovden, 18.01.2018

Etter vekslende skydekke med enkelte snøbyger i morgentimene blir det tidvis nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Midt på dagen gir oss vekslende skydekke med enkelte snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -6 grader. Om natten -12°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Kristiansand , 18.01.2018

På Torsdag er det fremdeles overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente for det meste sol, av og til også skyet vær. Om ettermiddagen dominerer overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -8°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Lista fyr, 18.01.2018

På Torsdag er det lengre perioder med lett vekslende, med enkelte snøbyger. Ettermiddagen blir delvis lettskyet, med perieller med sol. Natten gir oss vekslende skydekke med enkelte snøbyger. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 2 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Lyngør fyr, 18.01.2018

På Torsdag er det hele dagen overskyet. Sent på kvelden får vi overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten blir det overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -4°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Mandal, 18.01.2018

På Lørdag kan vi forvente disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 2°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Sinnes, 18.01.2018

På Torsdag er det lengre perioder med lett vekslende, med enkelte snøbyger. Ettermiddagen blir overskyet. Kvelden gir oss vekslende skydekke med enkelte snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -8°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Torungen fyr, 18.01.2018

På Torsdag er det om dagen sol eller lettskyet. Om kvelden blir det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten blir det overveiende vekslende skydekke med enkelte snøbyger . Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -5°C. Vinden blåser svak, i kast stiv fra nordvestligen retninger.

Vær i Treungen/Tveitsund, 18.01.2018

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Natten gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -9°C. Vinden Nordøstblåser svakt.