Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Norge

Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Øst-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arendal ArendalArendal Byglandsfjord ByglandsfjordByglandsfjord Bykle BykleBykle Kristiansand KristiansandKristiansand Lyngør LyngørLyngør Sinnes SinnesSinnes Tveitsund TveitsundTveitsund Hovden HovdenHovden Mandal MandalMandal © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Vær i Byglandsfjord, 07.12.2019

På Lørdag er det hele dagen for det meste sonnig. Natten til Søndag blir det en overgang til skyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Hovden, 07.12.2019

Etter skyet vær med lette snøbyger i morgentimene blir det tidvis vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Midt på dagen gir oss skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -6°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Kristiansand , 07.12.2019

På Lørdag er det om dagen fint vær eller sol. Natten til Søndag er det disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 1°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Lista fyr, 07.12.2019

Etter sol eller lettskyet vær i morgentimene blir det tidvis skyet vær med lett regn. Ettermiddagen gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 4°C. Det blåser frisker, i kast storm styrkeer Nordvestvind. Vinden tar sent om kvelden av, blåser så svak og dreier til Sørøst.

Vær i Lyngør fyr, 07.12.2019

På Lørdag er det om dagen mye sol. Natten til Søndag er det til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 2°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Vestpå blåser om natten svak.

Vær i Mandal, 07.12.2019

På Lørdag kan vi forvente disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 2°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Sinnes, 07.12.2019

På Lørdag er det i lengre perioder skyet med enkelte snøbyger. Ettermiddagen gir ossdisig, men overveiende tørt vær. Om kvelden dominerer skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 1 grader. Om natten -3°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Torungen fyr, 07.12.2019

På Lørdag er det hele dagen mye sol. Natten til Søndag blir det en overgang til skyetem vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 2°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Vest.

Vær i Treungen/Tveitsund, 07.12.2019

På Lørdag er det overveiende for det meste sol. Kommende natt blir det utbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -2°C. Vinden Nordvestblåser svakt.