Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Norge

Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Øst-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arendal ArendalArendal Byglandsfjord ByglandsfjordByglandsfjord Bykle BykleBykle Kristiansand KristiansandKristiansand Lyngør LyngørLyngør Sinnes SinnesSinnes Tveitsund TveitsundTveitsund Hovden HovdenHovden Mandal MandalMandal © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Vær i Byglandsfjord, 21.02.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Allerede om formiddagen blir det skyet, men stort sett ingen nedbør. Kvelden viser seg med vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten -2°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Hovden, 21.02.2019

Etter skyet vær med lette snøbyger i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet, men stort sett ingen nedbør. Midt på dagen gir oss skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -5°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Kristiansand , 21.02.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lett sludd og regn. Allerede om formiddagen blir det skyet, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden viser seg med mange skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 0°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Lista fyr, 21.02.2019

Etter skyet vær med lett regn om formiddagen blir det skyet, men fast überall tørt værresten av dagen. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 2°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordvestpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Lyngør fyr, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Sent på kvelden blir det en overgang til mange skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 0°C. Om natten kommer laberer, i kast sterker Nordøstwind auf.

Vær i Mandal, 21.02.2019

På Lørdag kan vi forvente disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 2°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Sinnes, 21.02.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles skyet med lett regn. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Natten gir oss nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten -2°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Torungen fyr, 21.02.2019

Etter sterkt skyet, regnvær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Midt på dagen gir oss sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 1°C. Vinden Nordøstøker i styrke om natten og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Treungen/Tveitsund, 21.02.2019

Tidlig om morgenen er det tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht for det meste sol. Kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 4 grader. Om natten -2°C. Det blåser svak Nordøstvind.