Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Norge

Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Øst-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arendal ArendalArendal Byglandsfjord ByglandsfjordByglandsfjord Bykle BykleBykle Kristiansand KristiansandKristiansand Lyngør LyngørLyngør Sinnes SinnesSinnes Tveitsund TveitsundTveitsund Hovden HovdenHovden Mandal MandalMandal © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Temperatur

Temperatur Norge

Nedbør

Nedbør Norge

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Vær i Byglandsfjord, 21.03.2018

På Onsdag er det om dagen overveiende fint vær. Om kvelden blir det gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Om natten blir det overveiende til tider lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten -3°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Hovden, 21.03.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med enkelte snøbyger. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til utbredte skyer, men overveiende tørt vær. Midt på dagen gir oss skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -8 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -8°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Kristiansand , 21.03.2018

På Onsdag er det om formiddagen fremdeles overveiende fint vær. Fra midt på dagen kommer det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Natten gir oss gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten -3°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Lista fyr, 21.03.2018

På Onsdag er det om dagen delvis sol. Om kvelden blir det skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden blir det overveiende overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 1°C. Vinden Vestblåser først frisk, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Lyngør fyr, 21.03.2018

På Onsdag er det lengre perioder med overveiende fint vær. Ettermiddagen blir tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 0°C. Vinden Vestblåser først laber, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Mandal, 21.03.2018

På Lørdag kan vi forvente disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 2°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Sinnes, 21.03.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med enkelte snøbyger. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til utbredte skyer, men overveiende tørt vær. Midt på dagen gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -4°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Torungen fyr, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet, forbigående også sol. Natten gir oss skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 5 grader. Om natten 0°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Vestvind.

Vær i Treungen/Tveitsund, 21.03.2018

På Onsdag er det lengre perioder med delvis lettskyet, med perieller med sol. Ettermiddagen blir skyet, men stort sett ingen nedbør. Natten gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten -4°C. Vinden Vestblåser svakt.