Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Norge

Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Øst-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arendal ArendalArendal Byglandsfjord ByglandsfjordByglandsfjord Bykle BykleBykle Kristiansand KristiansandKristiansand Lyngør LyngørLyngør Sinnes SinnesSinnes Tveitsund TveitsundTveitsund Hovden HovdenHovden Mandal MandalMandal © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Nedbør

Nedbør Norge

Sol

Sol Norge

Skyer

Skyer Norge

Vær i Byglandsfjord, 19.04.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Hovden, 19.04.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt, lett regn som kan fryse til is. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til sol. Midt på dagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten -7°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Kristiansand , 19.04.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 2°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Lista fyr, 19.04.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Lyngør fyr, 19.04.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Mandal, 19.04.2019

På Lørdag kan vi forvente disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 2°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Sinnes, 19.04.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten -2°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Torungen fyr, 19.04.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Treungen/Tveitsund, 19.04.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten -1°C. Vinden Sørvestblåser svakt.