Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Norge

Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Øst-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arendal ArendalArendal Byglandsfjord ByglandsfjordByglandsfjord Bykle BykleBykle Kristiansand KristiansandKristiansand Lyngør LyngørLyngør Sinnes SinnesSinnes Tveitsund TveitsundTveitsund Hovden HovdenHovden Mandal MandalMandal © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Skyer

Skyer Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Vær i Byglandsfjord, 24.09.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 5°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordvestpå blåser om natten svak.

Vær i Hovden, 24.09.2018

Etter skyet vær med lette snøbyger i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen overveiende fint vær. Midt på dagen gir oss skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten -1°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Kristiansand , 24.09.2018

På Mandag er det om dagen skyfritt. Kommende natt blir det til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 5°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Lista fyr, 24.09.2018

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Allerede om formiddagen blir det skyet med lokalt regn. Midt på dagen viser seg med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 8°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Nordvestpå blåser om natten svak.

Vær i Lyngør fyr, 24.09.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 6°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Nordvest.

Vær i Mandal, 24.09.2018

På Lørdag kan vi forvente disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 2°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Sinnes, 24.09.2018

Etter i morgentimene, blir det overveiende overveiende solrikt . Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Torungen fyr, 24.09.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 6°C. Det blåser laberer, i kast stiver Nordvestvind, som om natten dreier til Vest.

Vær i Treungen/Tveitsund, 24.09.2018

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene får vi resten av dagen overveiende solrikt. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Nordvestvind.