Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Norge

Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Øst-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arendal ArendalArendal Byglandsfjord ByglandsfjordByglandsfjord Bykle BykleBykle Kristiansand KristiansandKristiansand Lyngør LyngørLyngør Sinnes SinnesSinnes Tveitsund TveitsundTveitsund Hovden HovdenHovden Mandal MandalMandal © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Flyvær

Flyvær Norge

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Vær i Byglandsfjord, 18.12.2018

Tidlig om morgenen er det stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær med lokale snøbyger. Natten gir oss skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Hovden, 18.12.2018

Etter skyet vær med lette snøbyger i morgentimene blir været delvis lettskyet, med perieller med sol. Midt på dagen viser seg med skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -5 grader. Om natten -6°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Kristiansand , 18.12.2018

På Tirsdag er det om formiddagen fremdeles tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lokale snøbyger. Kvelden gir oss skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Lista fyr, 18.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om kvelden blir det en overgang til skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 4°C. Vinden Øst blåser laber til frisk, in Böen storm styrke.

Vær i Lyngør fyr, 18.12.2018

På Tirsdag er det hele dagen tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Sent på kvelden får vi skyet vær med lett sludd og regn. Om natten blir det skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten 1°C. Vinden Østøker i styrke om natten og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Mandal, 18.12.2018

På Lørdag kan vi forvente disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 2°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Sinnes, 18.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det en overgang til skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -2°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Torungen fyr, 18.12.2018

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været skyet med lett sludd og regn. Ettermiddagen gir oss disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten 3°C. Vinden Sørøstøker i om natten styrke og får kast på vindstyrke 7.

Vær i Treungen/Tveitsund, 18.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Kvelden gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -2°C. Vinden Østblåser svakt.