Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Trøndelag

Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Sverige Vær Øst-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Botngard BotngardBotngard Fillan FillanFillan Namsskogan NamsskoganNamsskogan Oppdal OppdalOppdal Rørvik RørvikRørvik Steinkjer SteinkjerSteinkjer Trondheim TrondheimTrondheim Røros lufthavn Røros lufthavnRøros lufthavn Namsos lufthavn Namsos lufthavnNamsos lufthavn Soknedal SoknedalSoknedal © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Nedbør

Nedbør Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Flyvær

Flyvær Norge

Vær i Namsos lufthavn, 25.04.2018

På Onsdag er det om formiddagen fremdeles skyet med lett regn. Fra midt på dagen kommer det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 1°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Namsskogan-Trones, 25.04.2018

På Onsdag er det hele dagen skyet med lett regn. Om natten kommer en overgang til skyetem vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 1°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Oppdal, 25.04.2018

På Onsdag er det om dagen overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om natten blir det overveiende til tider lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 1°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Røros lufthavn, 25.04.2018

På Onsdag er det i lengre perioder sol eller lettskyet. Sent på kvelden dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten -2°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Rørvik lufthavn, 25.04.2018

På Onsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om ettermiddagen kommer en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Kvelden gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 2°C. Vinden Sørvestblåser først laber, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Soknedal, 25.04.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lokalt regn. Ettermiddagen gir oss utbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 0°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Steinkjer, 25.04.2018

På Onsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Ettermiddagen gir ossvekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Sula fyr, 25.04.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Allerede om formiddagen er det errscht vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Midt på dagen gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 4°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Vest.

Vær i Trondheim lufthavn, 25.04.2018

På Onsdag er det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 3°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Vestpå blåser om natten svak.

Vær i Ørland lufthavn, 25.04.2018

På Onsdag er det skyet med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 3°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast stive Vestpå blåser om natten svak.