Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Trøndelag

Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Sverige Vær Øst-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Botngard BotngardBotngard Fillan FillanFillan Namsskogan NamsskoganNamsskogan Oppdal OppdalOppdal Rørvik RørvikRørvik Steinkjer SteinkjerSteinkjer Trondheim TrondheimTrondheim Røros lufthavn Røros lufthavnRøros lufthavn Namsos lufthavn Namsos lufthavnNamsos lufthavn Soknedal SoknedalSoknedal © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Flyvær

Flyvær Norge

Nedbør

Nedbør Norge

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Vær i Namsos lufthavn, 22.09.2018

Etter lett vekslende vær med enkelte regnbyger i morgentimene får vi resten av dagen skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 6°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Vest.

Vær i Namsskogan-Trones, 22.09.2018

På Lørdag er det i lengre perioder vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Oppdal, 22.09.2018

På Lørdag er det i lengre perioder tett skydekke og regnvær. Sent på kvelden blir det en overgang til skyet, men nesten overalt tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 3°C. Vinden blåser svak, i kast sterk fra vestligen retninger.

Vær i Røros lufthavn, 22.09.2018

På Lørdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om ettermiddagen dominerer vekslende skydekke. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 3°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Vestvind.

Vær i Rørvik lufthavn, 22.09.2018

Etter vekslende skydekke med enkelte regnbyger om formiddagen blir det skyet vær med lett regnresten av dagen. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 7°C. Vinden om ettermiddagen som øker i styrke Vestblåser gjennomsnittlig frisk, i kast stiv.

Vær i Soknedal, 22.09.2018

På Lørdag er det lengre perioder med tett skydekke og regnvær. Ettermiddagen blir skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør. Kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 4°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Steinkjer, 22.09.2018

På Lørdag er det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 6°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Sula fyr, 22.09.2018

På Lørdag må vi regne med skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 8°C. Vinden Vest blåser sterk, i kast storm styrke.

Vær i Trondheim lufthavn, 22.09.2018

På Lørdag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 7°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Vestvind.

Vær i Ørland lufthavn, 22.09.2018

På Lørdag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 7°C. Det blåser frisker til sterker, i kast storm styrkeer Vestvind.