Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Trøndelag

Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Sverige Vær Øst-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Botngard BotngardBotngard Fillan FillanFillan Namsskogan NamsskoganNamsskogan Oppdal OppdalOppdal Rørvik RørvikRørvik Steinkjer SteinkjerSteinkjer Trondheim TrondheimTrondheim Røros lufthavn Røros lufthavnRøros lufthavn Namsos lufthavn Namsos lufthavnNamsos lufthavn Soknedal SoknedalSoknedal © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Sol

Sol Norge

Vær i Namsos lufthavn, 17.07.2019

På Onsdag er det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 9°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Namsskogan-Trones, 17.07.2019

På Onsdag er det overveiende fint vær eller sol. Kommende natt blir det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 8°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Oppdal, 17.07.2019

På Onsdag er det fremdeles skyet, men nesten ingen nedbør noen stede om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente sol eller lettskyet vær. Sent på kvelden dominerer overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Røros lufthavn, 17.07.2019

På Onsdag er det i lengre perioder vekslende skydekke. Om ettermiddagen kommer en overgang til for det meste sol. Sent på kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 6°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Rørvik lufthavn, 17.07.2019

På Onsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Soknedal, 17.07.2019

På Onsdag er det i lengre perioder delvis sol. Sent på kvelden dominerer lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 8°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Steinkjer, 17.07.2019

På Onsdag er det hele dagen for det meste sol. Om natten kommer en overgang til mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Sula fyr, 17.07.2019

Etter sol eller lettskyet vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet med lokalt regn. Midt på dagen gir oss sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 11°C. Vinden blåser svak og kommer fra Nordøst.

Vær i Trondheim lufthavn, 17.07.2019

Tidlig om morgenen er det fint vær eller sol. Allerede om formiddagen blir det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Ettermiddagen viser seg med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Ørland lufthavn, 17.07.2019

På Onsdag er det om dagen vekslende skydekke. Kommende natt blir det lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordblåser svakt.