Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Trøndelag

Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Sverige Vær Øst-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Botngard BotngardBotngard Fillan FillanFillan Namsskogan NamsskoganNamsskogan Oppdal OppdalOppdal Rørvik RørvikRørvik Steinkjer SteinkjerSteinkjer Trondheim TrondheimTrondheim Røros lufthavn Røros lufthavnRøros lufthavn Namsos lufthavn Namsos lufthavnNamsos lufthavn Soknedal SoknedalSoknedal © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Nedbør

Nedbør Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Vær i Namsos lufthavn, 23.05.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles skyet med lett regn. Fra middagstimene dominerer skyet, forbigående også sol. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 7°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Øst.

Vær i Namsskogan-Trones, 23.05.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Oppdal, 23.05.2019

På Torsdag er det i lengre perioder vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden blir det en overgang til skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 6°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Røros lufthavn, 23.05.2019

På Torsdag er det for det meste vekslende skydekke. Om kvelden kan vi forvente maksimalt forbigående skyet vær. Om natten kommer det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 4°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Rørvik lufthavn, 23.05.2019

På Torsdag er det om dagen skyet med lett regn. Kommende natt blir det skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Soknedal, 23.05.2019

Etter tett skydekke, men overveiende tørt vær i morgentimene blir det tidvis skyet, forbigående også sol. Ettermiddagen gir oss skyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 7°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Steinkjer, 23.05.2019

På Torsdag er det hele dagen skyet med lett regn. Sent på kvelden får vi skyet, men fast überall tørt vær. Om natten blir det skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 8°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Sula fyr, 23.05.2019

På Torsdag er det hele dagen stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden blir det skyet med lett regn. Om natten dominerer så tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 8°C. Vinden Vestblåser først laber, i kast stiv, om kvelden svak.

Vær i Trondheim lufthavn, 23.05.2019

Tidlig om morgenen er det for det meste sol, av og til også lettskyet. Allerede om formiddagen blir det skyet med lokalt regn. Ettermiddagen viser seg med vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Ørland lufthavn, 23.05.2019

På Torsdag er det i lengre perioder overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Om ettermiddagen dominerer skyet, men fast überall tørt vær. Om natten kan vi forvente til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 10°C. Vinden Østblåser svak til laber.