Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Trøndelag

Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Sverige Vær Øst-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Botngard BotngardBotngard Fillan FillanFillan Namsskogan NamsskoganNamsskogan Oppdal OppdalOppdal Rørvik RørvikRørvik Steinkjer SteinkjerSteinkjer Trondheim TrondheimTrondheim Røros lufthavn Røros lufthavnRøros lufthavn Namsos lufthavn Namsos lufthavnNamsos lufthavn Soknedal SoknedalSoknedal © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Nedbør

Nedbør Norge

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Vær i Namsos lufthavn, 04.06.2020

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 11°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Østvind.

Vær i Namsskogan-Trones, 04.06.2020

Tidlig på morgenen er det fremdeles vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Allerede om formiddagen skjer det en overgang til for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Oppdal, 04.06.2020

På Torsdag kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Røros lufthavn, 04.06.2020

På Torsdag er det i lengre perioder sol eller lettskyet. Om kvelden blir det en overgang til stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 5°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Sørøstpå blåser om natten svak.

Vær i Rørvik lufthavn, 04.06.2020

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 12°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Sørøstvind.

Vær i Soknedal, 04.06.2020

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir været sol eller lettskyet. Kvelden viser seg med stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Steinkjer, 04.06.2020

På Torsdag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Sula fyr, 04.06.2020

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene, kan vi vente overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Trondheim lufthavn, 04.06.2020

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 12°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Sørøstvind.

Vær i Ørland lufthavn, 04.06.2020

På Torsdag er det i lengre perioder sol eller lettskyet. Sent på kvelden gir oss stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 12°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Sørøst.