Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Trøndelag

Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Sverige Vær Øst-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Botngard BotngardBotngard Fillan FillanFillan Namsskogan NamsskoganNamsskogan Oppdal OppdalOppdal Rørvik RørvikRørvik Steinkjer SteinkjerSteinkjer Trondheim TrondheimTrondheim Røros lufthavn Røros lufthavnRøros lufthavn Namsos lufthavn Namsos lufthavnNamsos lufthavn Soknedal SoknedalSoknedal © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Flyvær

Flyvær Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Vær i Namsos lufthavn, 22.03.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lokale snøbyger. Allerede om formiddagen blir det vekslende skydekke. Sent på kvelden viser seg med skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 6 grader. Om natten 4°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Østvind.

Vær i Namsskogan-Trones, 22.03.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles vekslende skydekke. Fra midt på dagen blir været skyet med lett sludd og regn. Natten gir oss skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Oppdal, 22.03.2019

Tidlig om morgenen er det fint vær eller sol. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til til dels lettskyet vær, til dels også sol. Natten gir oss skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 1°C. Midt på dagen kommer laberer, i kast sterker Sørvestwind auf.

Vær i Røros lufthavn, 22.03.2019

På Fredag er det vekslende sol og skyer. Natten til Lørdag er det stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -1°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Rørvik lufthavn, 22.03.2019

På Fredag er det fremdeles skyet med lokalt regn om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 4°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke og kommer fra sørøstligen, senere sørvestligen retninger.

Vær i Soknedal, 22.03.2019

På Fredag er det om formiddagen fremdeles overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyete vær med lokalt regn. Ettermiddagen gir oss oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 2°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Steinkjer, 22.03.2019

Etter skyet vær med lette snøbyger i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Midt på dagen gir oss skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Sula fyr, 22.03.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Allerede i løpet av formiddagen blir det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 4°C. Vinden om natten Sørøstøker i styrke Vest og blåser tiltakende stiv, i kast på storm styrke.

Vær i Trondheim lufthavn, 22.03.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles for det meste sonnig. Fra midt på dagen blir været skyet med lett regn. Kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Ørland lufthavn, 22.03.2019

Etter tidvis sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet med lett sludd og regn. Midt på dagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 4°C. Vinden, labere bis friske som blåser i kast på storm styrkee blåser først fra Sørøst, om natten fra Sørvest.