Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Trøndelag

Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Sverige Vær Øst-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Botngard BotngardBotngard Fillan FillanFillan Namsskogan NamsskoganNamsskogan Oppdal OppdalOppdal Rørvik RørvikRørvik Steinkjer SteinkjerSteinkjer Trondheim TrondheimTrondheim Røros lufthavn Røros lufthavnRøros lufthavn Namsos lufthavn Namsos lufthavnNamsos lufthavn Soknedal SoknedalSoknedal © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Flyvær

Flyvær Norge

Vær i Namsos lufthavn, 20.01.2018

På Lørdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -7 grader. Om natten -12°C. Vinden blåser svak til laber og kommer fra østligen retninger.

Vær i Namsskogan-Trones, 20.01.2018

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene, kan vi vente for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -7 grader. Om natten -12°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Oppdal, 20.01.2018

På Lørdag er det for det meste for det meste sonnig. Om kvelden kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -5 grader. Om natten -12°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Røros lufthavn, 20.01.2018

På Lørdag er det lengre perioder med for det meste sol. Ettermiddagen blir vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -9 grader. Om natten -19°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Rørvik lufthavn, 20.01.2018

På Lørdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -6°C. Vinden blåser svak til laber og kommer fra sørøstligen retninger.

Vær i Soknedal, 20.01.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -6 grader. Om natten -13°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Steinkjer, 20.01.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -7 grader. Om natten -12°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Sula fyr, 20.01.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 1 grader. Om natten 0°C. Vinden blåser svak, i kast stiv fra Sør.

Vær i Trondheim lufthavn, 20.01.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -5 grader. Om natten -12°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Ørland lufthavn, 20.01.2018

På Lørdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -4°C. Vinden Sørøstblåser først frisk, i kast storm styrke, sent om kvelden svak.