Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Trøndelag

Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Nord-Norge Vær Sverige Vær Øst-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Botngard BotngardBotngard Fillan FillanFillan Namsskogan NamsskoganNamsskogan Oppdal OppdalOppdal Rørvik RørvikRørvik Steinkjer SteinkjerSteinkjer Trondheim TrondheimTrondheim Røros lufthavn Røros lufthavnRøros lufthavn Namsos lufthavn Namsos lufthavnNamsos lufthavn Soknedal SoknedalSoknedal © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Sol

Sol Norge

Vær i Namsos lufthavn, 18.07.2018

På Tirsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Namsskogan-Trones, 18.07.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 17°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Oppdal, 18.07.2018

På Tirsdag er det om formiddagen fremdeles lettskyet. Fra midt på dagen kommer det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Ettermiddagen gir oss oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Røros lufthavn, 18.07.2018

På Tirsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Rørvik lufthavn, 18.07.2018

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 17°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Soknedal, 18.07.2018

På Tirsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Steinkjer, 18.07.2018

På Tirsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 18°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Sula fyr, 18.07.2018

På Tirsdag er det om dagen lettskyet. Om kvelden blir det skyet vær. Om natten blir det overveiende til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Trondheim lufthavn, 18.07.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 18°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Ørland lufthavn, 18.07.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Sent på kvelden blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 17°C. Vinden Sørøstblåser svakt.