Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Vest-Norge

Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Sør-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ålesund ÅlesundÅlesund Balestrand BalestrandBalestrand Bergen BergenBergen Haugesund HaugesundHaugesund Kirkehamn KirkehamnKirkehamn Kristiansund KristiansundKristiansund Molde MoldeMolde Sirevåg SirevågSirevåg Stavanger StavangerStavanger Stryn StrynStryn Vossevangen VossevangenVossevangen Florø FlorøFlorø © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Temperatur

Temperatur Norge

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Vær i Ålesund, 17.07.2019

På Onsdag er det hele dagen vekslende skydekke. Sent på kvelden blir det vekslende skydekke, tidvis også stjerneklart. Om natten dominerer så utbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Bergen, 17.07.2019

På Onsdag er det lengre perioder med delvis sol. Ettermiddagen blir skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Sent på kvelden gir oss maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Eigerøy, 17.07.2019

På Onsdag er det lengre perioder med fint vær eller sol. Ettermiddagen blir vekslende skydekke. Sent på kvelden gir oss tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 13°C. Vinden, svake bis labere som blåser i kast på sterke blåser først fra Vest, sent om kvelden fra Sørøst.

Vær i Florø, 17.07.2019

På Onsdag er det om dagen delvis lettskyet, med perieller med sol. Om kvelden blir det lettskyet vær. Sent på kvelden blir det overveiende til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Førde-lufthamn, 17.07.2019

Onsdag gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 12°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Haugesund lufthavn, 17.07.2019

På Onsdag er det i lengre perioder delvis sol. Ettermiddagen gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 13°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Kristiansund lufthavn, 17.07.2019

På Onsdag kan vi forvente skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Lista fyr, 17.07.2019

På Onsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Sent på kvelden dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Molde lufthavn, 17.07.2019

På Onsdag er det i lengre perioder skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Ettermiddagen gir ossoverveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten dominerer lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 12°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Stavanger-Våland, 17.07.2019


Vær i Stryn, 17.07.2019

Etter skyet vær med lokalt regn i morgentimene blir været vekslende skydekke. Midt på dagen viser seg med skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Vangsnes, 17.07.2019

På Onsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Om ettermiddagen dominerer overveiende solrikt. Om natten kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Vossevangen, 17.07.2019

På Onsdag er det overveiende fint vær eller sol. Kommende natt blir det til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Sørvestvind.