Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Vest-Norge

Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Sør-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ålesund ÅlesundÅlesund Balestrand BalestrandBalestrand Bergen BergenBergen Haugesund HaugesundHaugesund Kirkehamn KirkehamnKirkehamn Kristiansund KristiansundKristiansund Molde MoldeMolde Sirevåg SirevågSirevåg Stavanger StavangerStavanger Stryn StrynStryn Vossevangen VossevangenVossevangen Florø FlorøFlorø © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Temperatur

Temperatur Norge

Skyer

Skyer Norge

Nedbør

Nedbør Norge

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Vær i Ålesund, 21.11.2019

På Torsdag er det hele dagen overveiende fint vær. Natten til Fredag blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 5°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Østvind.

Vær i Bergen, 21.11.2019

På Torsdag er det hele dagen delvis lettskyet, med perieller med sol. Natten til Fredag blir det en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 3°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Eigerøy, 21.11.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Allerede om formiddagen blir det delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Natten viser seg med skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 5°C. Vinden Østøker i om ettermiddagen styrke og får kast på vindstyrke 7.

Vær i Florø, 21.11.2019

Etter overveiende sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Natten gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Førde-lufthamn, 21.11.2019

Etter vekslende til tett skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir været for det meste sol, av og til også lettskyet. Natten viser seg med vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 1°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Haugesund lufthavn, 21.11.2019

Etter i morgentimene, blir det overveiende overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 4°C. Vinden blåser svak fra nordøstligen retninger.

Vær i Kristiansund lufthavn, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder lettskyet. Sent på kvelden blir det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Lista fyr, 21.11.2019

Tidlig om morgenen er det vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær med lett regn. Midt på dagen gir oss sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 6°C. Vinden blåser laber, i kast stiv fra Øst.

Vær i Molde lufthavn, 21.11.2019

Etter overveiende sol i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 2°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Stavanger-Våland, 21.11.2019


Vær i Stryn, 21.11.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lokale snøbyger. Allerede om formiddagen er det errscht til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Kvelden gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten -1°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Vangsnes, 21.11.2019

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles delvis lettskyet, med perieller med sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyete vær med lokalt regn. Ettermiddagen gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 4°C. Vinden blåser svak fra østligen retninger.

Vær i Vossevangen, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om ettermiddagen dominerer overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten kan vi forvente skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Nordøstvind.