Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Vest-Norge

Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Sør-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ålesund ÅlesundÅlesund Balestrand BalestrandBalestrand Bergen BergenBergen Haugesund HaugesundHaugesund Kirkehamn KirkehamnKirkehamn Kristiansund KristiansundKristiansund Molde MoldeMolde Sirevåg SirevågSirevåg Stavanger StavangerStavanger Stryn StrynStryn Vossevangen VossevangenVossevangen Florø FlorøFlorø © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Sol

Sol Norge

Flyvær

Flyvær Norge

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Vær i Ålesund, 23.05.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Natten gir oss tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 9°C. Det blåser svaker vind fra Nordøst.

Vær i Bergen, 23.05.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lokalt regn. Om ettermiddagen kommer en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 8°C. Det blåser laberer Sørwind, som om natten avtar til styrke 2 abnimmt og dreier til Vest .

Vær i Eigerøy, 23.05.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Kvelden gir oss vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 8°C. Det blåser sterker, i kast storm styrkeer Sørøstvind. Vinden tar om natten av, blåser så laber og dreier til Sørvest.

Vær i Florø, 23.05.2019

Om formiddagen er det skyet med lokalt regn. I middagstimene kommer det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Førde-lufthamn, 23.05.2019

På Torsdag er det om dagen vekslende skydekke. Om kvelden blir det lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Sent på kvelden blir det overveiende vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Haugesund lufthavn, 23.05.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om ettermiddagen blir det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 9°C. Det blåser svaker til laberer Sørvestvind som dreier om natten til Sørøst .

Vær i Kristiansund lufthavn, 23.05.2019

Etter skyet vær med lokalt regn i morgentimene blir været for det meste sol, av og til også lettskyet. Kvelden viser seg med vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Lista fyr, 23.05.2019

Torsdag gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 9°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast stiv og kommer fra sørligen, senere sørvestligen retninger.

Vær i Molde lufthavn, 23.05.2019

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir det tidvis skyet, men fast überall tørt vær. Sent på kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Stavanger-Våland, 23.05.2019


Vær i Stryn, 23.05.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen blir det stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Kvelden viser seg med vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 7°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Vangsnes, 23.05.2019

På Torsdag er det for det meste vekslende skydekke. Om kvelden kan vi forvente lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Vossevangen, 23.05.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær. Midt på dagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Østvind.