Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Vest-Norge

Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Sør-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ålesund ÅlesundÅlesund Balestrand BalestrandBalestrand Bergen BergenBergen Haugesund HaugesundHaugesund Kirkehamn KirkehamnKirkehamn Kristiansund KristiansundKristiansund Molde MoldeMolde Sirevåg SirevågSirevåg Stavanger StavangerStavanger Stryn StrynStryn Vossevangen VossevangenVossevangen Florø FlorøFlorø © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Flyvær

Flyvær Norge

Sol

Sol Norge

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Vær i Ålesund, 27.04.2018

På Torsdag er det fremdeles delvis tett skydekke, delvis lettskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Om natten dominerer overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 5°C. Det blåser svaker vind fra sørvestligen retninger.

Vær i Bergen, 27.04.2018

På Torsdag er det vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 4°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Eigerøy, 27.04.2018

Tidlig om morgenen er det vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Allerede om formiddagen blir det sol eller lettskyet. Ettermiddagen viser seg med lett vekslende vær med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 5°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Sørvestvind.

Vær i Florø, 27.04.2018

På Torsdag må vi regne med lett vekslende vær med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 5°C. Vinden blåser svak til laber og kommer fra sørligen retninger.

Vær i Førde-lufthamn, 27.04.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Allerede om formiddagen er det errscht vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Natten gir oss skyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Haugesund lufthavn, 27.04.2018

Etter vekslende skydekke med enkelte regnbyger i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet, men stort sett ingen nedbør. Midt på dagen gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 5°C. Vinden blåser svak og kommer fra Sør.

Vær i Kristiansund lufthavn, 27.04.2018

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles delvis lettskyet, med perieller med sol. Fra middagstimene dominerer lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Natten gir oss overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Lista fyr, 27.04.2018

På Torsdag er det i lengre perioder lett vekslende med enkelte regnbyer. Om ettermiddagen kommer en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Kvelden gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 5°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Vest.

Vær i Molde lufthavn, 27.04.2018

På Torsdag er det i lengre perioder sol eller lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til lett vekslende vær med enkelte regnbyger. Natten gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Stavanger-Våland, 27.04.2018


Vær i Stryn, 27.04.2018

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen sol eller lettskyet. Midt på dagen gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 2°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Vangsnes, 27.04.2018

På Torsdag er det om dagen tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om kvelden blir det vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden blir det overveiende lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 5°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Vossevangen, 27.04.2018

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været lett vekslende med enkelte regnbyer. Ettermiddagen gir oss til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 3°C. Vinden Vestblåser svakt.