Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Vest-Norge

Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Sør-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ålesund ÅlesundÅlesund Balestrand BalestrandBalestrand Bergen BergenBergen Haugesund HaugesundHaugesund Kirkehamn KirkehamnKirkehamn Kristiansund KristiansundKristiansund Molde MoldeMolde Sirevåg SirevågSirevåg Stavanger StavangerStavanger Stryn StrynStryn Vossevangen VossevangenVossevangen Florø FlorøFlorø © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Skyer

Skyer Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Flyvær

Flyvær Norge

Vær i Ålesund, 17.07.2020

På Fredag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Sent på kvelden blir det en overgang til vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 12°C. Vinden blåser svak, i kast stiv fra Sørvest.

Vær i Bergen, 17.07.2020

På Fredag er det hele dagen delvis sol. Sent på kvelden blir det vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om natten dominerer så skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Eigerøy, 17.07.2020

På Fredag er det i lengre perioder overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Om ettermiddagen blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 14°C. Vinden Sør blåser laber til frisk, in Böen storm styrke.

Vær i Florø, 17.07.2020

På Fredag er det om dagen skyet med lett regn. Kommende natt blir det skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 11°C. Vinden, svake bis labere som blåser i kast på sterke blåser først fra Sør, midt på dagen fra Sørvest.

Vær i Førde-lufthamn, 17.07.2020

På Fredag er det skyet med lett regn. Natten til Lørdag er det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Haugesund lufthavn, 17.07.2020

På Fredag er det i lengre perioder skyet med lokalt regn. Om ettermiddagen blir det en overgang til tett skydekke vær og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørblåser først laber, i kast stiv, om kvelden svak.

Vær i Kristiansund lufthavn, 17.07.2020

Fredag gir oss sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Lista fyr, 17.07.2020

Etter skyet vær med lokalt regn i morgentimene blir været tungt vær, men for det meste ingen nedbør. Midt på dagen viser seg med skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 14°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Sørvind.

Vær i Molde lufthavn, 17.07.2020

På Fredag er det hele dagen skyet med lokalt regn. Om natten kommer en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 11°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Stavanger-Våland, 17.07.2020


Vær i Stryn, 17.07.2020

På Fredag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Vangsnes, 17.07.2020

Etter overskyet, men overveiende tørt vær om formiddagen, kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Vossevangen, 17.07.2020

Etter tett skydekke, men overveiende tørt vær i morgentimene, kan vi vente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Vinden Vestblåser svakt.