Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Vest-Norge

Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Sør-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ålesund ÅlesundÅlesund Balestrand BalestrandBalestrand Bergen BergenBergen Haugesund HaugesundHaugesund Kirkehamn KirkehamnKirkehamn Kristiansund KristiansundKristiansund Molde MoldeMolde Sirevåg SirevågSirevåg Stavanger StavangerStavanger Stryn StrynStryn Vossevangen VossevangenVossevangen Florø FlorøFlorø © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Sol

Sol Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Flyvær

Flyvær Norge

Vær i Ålesund, 17.10.2018

På Onsdag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 8°C. Vinden om natten som øker i styrke Sørvestblåser gjennomsnittlig frisk, i kast stiv.

Vær i Bergen, 17.10.2018

På Onsdag er det lengre perioder med fint vær eller sol. Ettermiddagen blir delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 11°C. Om natten kommer laberer, i kast stiver Sørwind auf.

Vær i Eigerøy, 17.10.2018

Tidlig om morgenen er det tungt vær, men for det meste ingen nedbør. Allerede om formiddagen blir det delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Midt på dagen viser seg med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 9°C. Vinden labere, som blåser i kast på stive blåser først fra Sør, midt på dagen fra Vest.

Vær i Florø, 17.10.2018

På Onsdag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 8°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast stiv og kommer fra sørligen, senere vestligen retninger.

Vær i Førde-lufthamn, 17.10.2018

På Onsdag er det hele dagen skyet med lett regn. Natten til Torsdag blir det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 5°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Haugesund lufthavn, 17.10.2018

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene får vi resten av dagen vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 9°C. Vinden labere, som blåser i kast på stive blåser først fra Sør, om ettermiddagen fra Vest.

Vær i Kristiansund lufthavn, 17.10.2018

På Onsdag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 7°C. Om natten kommer laberer, i kast sterker Sørvestwind auf.

Vær i Lista fyr, 17.10.2018

På Onsdag er det fremdeles skyet med lett regn om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende skydekke. Om natten dominerer lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 9°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Sørvind, som dreier sent om kvelden til Nordvest .

Vær i Molde lufthavn, 17.10.2018

På Onsdag er det hele dagen skyet med lokalt regn. Natten til Torsdag blir det en overgang til til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 7°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Vestvind.

Vær i Stavanger-Våland, 17.10.2018


Vær i Stryn, 17.10.2018

På Onsdag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Vangsnes, 17.10.2018

På Onsdag er det hele dagen skyet med lett regn. Sent på kvelden dominerer skyet, men stort sett tørt vær. Om natten kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 7°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Vossevangen, 17.10.2018

På Onsdag er det hele dagen skyet med lett regn. Sent på kvelden dominerer gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Om natten kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Sørvind.