Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Vest-Norge

Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Sør-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ålesund ÅlesundÅlesund Balestrand BalestrandBalestrand Bergen BergenBergen Haugesund HaugesundHaugesund Kirkehamn KirkehamnKirkehamn Kristiansund KristiansundKristiansund Molde MoldeMolde Sirevåg SirevågSirevåg Stavanger StavangerStavanger Stryn StrynStryn Vossevangen VossevangenVossevangen Florø FlorøFlorø © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Sol

Sol Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Skyer

Skyer Norge

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Vær i Ålesund, 21.07.2018

På Lørdag er det hele dagen skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Sent på kvelden dominerer skyet, forbigående også stjerneklart vær. Om natten kan vi forvente tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 14°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Bergen, 21.07.2018

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles vekslende sol og skyer. Fra midt på dagen blir været skyet med lokalt regn. Ettermiddagen gir oss skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Eigerøy, 21.07.2018

På Lørdag er det om dagen vekslende skydekke. Om kvelden blir det for det meste klart vær. Om natten blir det overveiende til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 14°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Vestvind.

Vær i Florø, 21.07.2018

På Lørdag er det om dagen skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Kommende natt blir det skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Førde-lufthamn, 21.07.2018

På Lørdag kan vi forvente skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Haugesund lufthavn, 21.07.2018

På Lørdag er det vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 14°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Kristiansund lufthavn, 21.07.2018

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 13°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Lista fyr, 21.07.2018

På Lørdag er det i lengre perioder for det meste sol. Ettermiddagen gir ossskyet, men fast überall tørt vær. Om kvelden dominerer skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 14°C. Vinden blåser laber, i kast stiv fra Vest.

Vær i Molde lufthavn, 21.07.2018

På Lørdag kan vi regne med maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 11°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Stavanger-Våland, 21.07.2018


Vær i Stryn, 21.07.2018

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles skyet, men for med meste ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været skyet med lokalt regn. Ettermiddagen gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 11°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Vangsnes, 21.07.2018

På Lørdag er det om dagen vekslende skydekke. Om kvelden blir det skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden blir det overveiende tidvis klares vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørvestøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber.

Vær i Vossevangen, 21.07.2018

På Lørdag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørvestvind.