Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Vest-Norge

Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Sør-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ålesund ÅlesundÅlesund Balestrand BalestrandBalestrand Bergen BergenBergen Haugesund HaugesundHaugesund Kirkehamn KirkehamnKirkehamn Kristiansund KristiansundKristiansund Molde MoldeMolde Sirevåg SirevågSirevåg Stavanger StavangerStavanger Stryn StrynStryn Vossevangen VossevangenVossevangen Florø FlorøFlorø © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Nedbør

Nedbør Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Vær i Ålesund, 21.01.2019

På Mandag er det i lengre perioder skyet med lett sludd og regn. Ettermiddagen gir ossskyet vær med lokale snøbyger. Om kvelden dominerer overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 3 grader. Om natten 0°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv og kommer fra sørligen, senere sørøstligen retninger.

Vær i Bergen, 21.01.2019

På Mandag må vi regne med skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 2 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Eigerøy, 21.01.2019

På Mandag er det om dagen overveiende fint vær. Natten til Tirsdag er det skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 0°C. Vinden, som i begynnelsen svake Nordvestwind blåser om natten frisk, i kast på stiv og dreier til Øst.

Vær i Florø, 21.01.2019

På Mandag er det fremdeles skyet med enkelte snøbyger om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente maksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 2 grader. Om natten 0°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Vestvind, som dreier om natten til Øst .

Vær i Førde-lufthamn, 21.01.2019

På Mandag er det i lengre perioder skyet med lokale snøbyger. Ettermiddagen gir oss til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -4°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Haugesund lufthavn, 21.01.2019

Om Mandagformiddagen er det fremdeles skyet med lett sludd og regn. Fra middagstimene dominerer skyet, men fast überall tørt vær. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 1°C. Om natten kommer laberer, i kast sterker Nordwind auf.

Vær i Kristiansund lufthavn, 21.01.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med enkelte snøbyger. Allerede om formiddagen blir det skyet med lett sludd og regn. Ettermiddagen viser seg med skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -3°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Lista fyr, 21.01.2019

På Mandag er det overveiende overveiende fint vær. Kommende natt blir det skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 0°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv og kommer fra nordvestligen, senere østligen retninger.

Vær i Molde lufthavn, 21.01.2019

På Mandag er det i lengre perioder skyet med enkelte snøbyger. Om kvelden dominerer skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten -5°C. Vinden blåser svak fra Nordvest.

Vær i Stavanger-Våland, 21.01.2019


Vær i Stryn, 21.01.2019

Etter skyet vær med lette snøbyger i morgentimene blir været skyet, men stort sett ingen nedbør. Midt på dagen viser seg med skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -6°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Vangsnes, 21.01.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lokale snøbyger. Allerede om formiddagen er det errscht maksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Midt på dagen gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -2°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Vossevangen, 21.01.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med enkelte snøbyger. Allerede om formiddagen blir det vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden viser seg med vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -4 grader. Om natten -7°C. Vinden Nordøstblåser svakt.