Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Vest-Norge

Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Sør-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ålesund ÅlesundÅlesund Balestrand BalestrandBalestrand Bergen BergenBergen Haugesund HaugesundHaugesund Kirkehamn KirkehamnKirkehamn Kristiansund KristiansundKristiansund Molde MoldeMolde Sirevåg SirevågSirevåg Stavanger StavangerStavanger Stryn StrynStryn Vossevangen VossevangenVossevangen Florø FlorøFlorø © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Nedbør

Nedbør Norge

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Skyer

Skyer Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Vær i Ålesund, 22.03.2019

Etter i morgentimene, blir det overveiende skyet vær med lett regn . Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 5°C. Vinden om natten Sørøstøker i styrke Sørvest og blåser tiltakende sterk, i kast på storm styrke.

Vær i Bergen, 22.03.2019

På Fredag er det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 5°C. Det blåser laberer til frisker, i kast stiver Sørøstvind, som dreier om natten til Sørvest .

Vær i Eigerøy, 22.03.2019

På Fredag er det for det meste vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 5°C. Det blåser sterker, i kast storm styrkeer Østvind. Vinden tar sent om kvelden av, blåser så laber og dreier til Vest.

Vær i Florø, 22.03.2019

På Fredag må vi regne med skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 5°C. Vinden Sørøst blåser frisk til sterk, in Böen storm styrke.

Vær i Førde-lufthamn, 22.03.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles vekslende skydekke. Allerede om formiddagen skjer det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 6 grader. Om natten 1°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Sør.

Vær i Haugesund lufthavn, 22.03.2019

Etter skyet vær med lokalt regn i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 5°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Sørøstvind, som dreier om natten til Sørvest .

Vær i Kristiansund lufthavn, 22.03.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra formiddagen blir det skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 5°C. Først blåser det svak sørliger vind, om natten frisker, i kast stiver Sørvestvind.

Vær i Lista fyr, 22.03.2019

På Fredag er det om dagen vekslende sol og skyer. Om kvelden blir det skyet vær med lett regn. Sent på kvelden blir det overveiende gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 6°C. Vinden om natten Sørøstøker i styrke Vest og blåser tiltakende frisk, i kast på stiv.

Vær i Molde lufthavn, 22.03.2019

På Fredag er det fremdeles vekslende skydekke om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om natten dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 4°C. Vinden Vest blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Stavanger-Våland, 22.03.2019


Vær i Stryn, 22.03.2019

Etter tett skydekke, men overveiende tørt vær i morgentimene, kan vi vente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Vangsnes, 22.03.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lett sludd og regn. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Midt på dagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 4°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Vossevangen, 22.03.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles skyet, men for det meste ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været skyet med lokalt regn. Ettermiddagen gir oss gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Nordøstvind.