Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Vest-Norge

Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Øst-Norge Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Sør-Norge Vær Sør-Norge Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Trøndelag Vær Øst-Norge Vær Sør-Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ålesund ÅlesundÅlesund Balestrand BalestrandBalestrand Bergen BergenBergen Haugesund HaugesundHaugesund Kirkehamn KirkehamnKirkehamn Kristiansund KristiansundKristiansund Molde MoldeMolde Sirevåg SirevågSirevåg Stavanger StavangerStavanger Stryn StrynStryn Vossevangen VossevangenVossevangen Florø FlorøFlorø © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Skyer

Skyer Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Sol

Sol Norge

Vær i Ålesund, 22.01.2018

Om formiddagen er det fremdeles overveiende sol. Den andre halvparten av dagen gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 3 grader. Om natten 0°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Sørøst.

Vær i Bergen, 22.01.2018

På Mandag kan vi regne med maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -1°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Eigerøy, 22.01.2018

På Mandag er det hele dagen overveiende sol. Sent på kvelden blir det skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør. Om natten dominerer så skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 1 grader. Om natten 0°C. Vinden Østøker i om natten styrke og får kast på vindstyrke 9.

Vær i Florø, 22.01.2018

Tidlig om morgenen er det vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht lett vekslende vær, med enkelte snøbyger. Kvelden gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 2 grader. Om natten 1°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Østvind.

Vær i Førde-lufthamn, 22.01.2018

På Mandag kan vi regne med maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -5°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Haugesund lufthavn, 22.01.2018

Mandag gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 2 grader. Om natten 0°C. Vinden Sørøst blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Kristiansund lufthavn, 22.01.2018

På Mandag er det fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente sol eller lettskyet vær. Sent på kvelden dominerer overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -3°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Lista fyr, 22.01.2018

På Mandag er det for det meste vekslende sol og skyer. Om kvelden kan vi forvente tett skydekke, men overveiende tørt vær. Om natten kommer det en overgang til skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten 0°C. Vinden Østøker i om natten styrke og får kast på vindstyrke 7.

Vær i Molde lufthavn, 22.01.2018

Om Mandagformiddagen er det fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Sent på kvelden gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -6°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Stavanger-Våland, 22.01.2018


Vær i Stryn, 22.01.2018

Om Mandagformiddagen er det fremdeles sol. Fra midt på dagen blir været lett vekslende, med enkelte snøbyger. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -4 grader. Om natten -7°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Vangsnes, 22.01.2018

Etter skyet vær med lokale snøbyger i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen for det meste sol. Midt på dagen gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -3°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Vossevangen, 22.01.2018

Om Mandagformiddagen er det fremdeles overveiende sol. Fra middagstimene dominerer skyet vær. Kvelden gir oss overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -4 grader. Om natten -6°C. Vinden Østblåser svakt.