Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Balearene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ibiza IbizaIbiza Mahón MahónMahón Palma PalmaPalma © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Madrid Tidssone: Europe/Madrid

Skyer

Skyer Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Vær i Ibiza, 21.01.2019

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Midt på dagen gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 6°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Menorca-Maó, 21.01.2019

På Mandag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om ettermiddagen blir det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 7°C. Vinden Nord blåser laber til frisk, in Böen stiv.

Vær i , 21.01.2019

På Mandag er det i lengre perioder overskyet. Om kvelden blir det en overgang til stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Nordøstvind.