Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Balearene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ibiza IbizaIbiza Mahón MahónMahón Palma PalmaPalma © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Madrid Tidssone: Europe/Madrid

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Skyer

Skyer Europa

Vær i Ibiza, 21.07.2018

På Lørdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Menorca-Maó, 21.07.2018

Tidlig om morgenen er det overveiende sol. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Midt på dagen gir oss for det meste sol, av og til også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 21°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Nordøstpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i , 21.07.2018

På Lørdag er det fremdeles for det meste sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Om ettermiddagen dominerer overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 21°C. Det blåser laberer, i kast sterker Nordøstvind. Vinden tar om natten av, blåser så svak og dreier til Sørvest.