Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kanariøyene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Atlantic/Canary Tidssone: Atlantic/Canary

Sol

Sol Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vær i Fuerteventura-Aeropuerto, 22.09.2018

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 23°C. Vinden Nord blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Hierro-Aeropuerto, 22.09.2018

Etter for det meste sol i morgentimene blir det tidvis skyet vær. Midt på dagen gir oss oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 22°C. Vinden blåser laber, i kast stiv fra Nord.

Vær i La Palma-Aeropuerto, 22.09.2018

Tidlig om morgenen er det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Midt på dagen gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 22°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Nord.

Vær i Lanzarote-Aeropuerto, 22.09.2018

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Det blåser laberer til frisker, i kast stiver Nordvind.

Vær i Las Palmas de Gran Canaria, 22.09.2018

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 23°C. Vinden om ettermiddagen som øker i styrke Nordblåser gjennomsnittlig sterk, i kast storm styrke.

Vær i Santa Cruz de Tenerife, 22.09.2018

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordvestblåser svakt.