Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kanariøyene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Atlantic/Canary Tidssone: Atlantic/Canary

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Sol

Sol Europa

Vær i Fuerteventura-Aeropuerto, 21.02.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 17°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Hierro-Aeropuerto, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Om ettermiddagen dominerer spredt skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 17°C. Vinden blåser svak og kommer fra Sørøst.

Vær i La Palma-Aeropuerto, 21.02.2019

På Torsdag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente skyet, men fast überall tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til tidvis klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 16°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Lanzarote-Aeropuerto, 21.02.2019

Om formiddagen er det først delvis lettskyet, med perieller med sol. Fra midt på dagen blir det overveiende overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 17°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Las Palmas de Gran Canaria, 21.02.2019

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 16°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Santa Cruz de Tenerife, 21.02.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Sørøstvind.