Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kanariøyene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Atlantic/Canary Tidssone: Atlantic/Canary

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vær i Fuerteventura-Aeropuerto, 20.01.2018

På Lørdag er det i lengre perioder vekslende skydekke. Om ettermiddagen blir det en overgang til for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 17°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast stive Nordøstpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Hierro-Aeropuerto, 20.01.2018

På Lørdag er det overveiende skyet, forbigående også fint vær. Kommende natt blir det lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 17°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Nordvind.

Vær i La Palma-Aeropuerto, 20.01.2018

På Lørdag er det skyet, forbigående også fint vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 17°C. Vinden Nord blåser svak til laber, in Böen sterk.

Vær i Lanzarote-Aeropuerto, 20.01.2018

På Lørdag er det i lengre perioder delvis sol. Sent på kvelden gir oss stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 16°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Nord.

Vær i Las Palmas de Gran Canaria, 20.01.2018

På Lørdag er det i lengre perioder skyet, forbigående også fint vær. Kvelden gir oss lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 16°C. Vinden Nordblåser først frisk, i kast storm styrke, om natten svak.

Vær i Santa Cruz de Tenerife, 20.01.2018

På Lørdag er det i lengre perioder vekslende skydekke. Om kvelden blir det en overgang til tidvis klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 16°C. Vinden Nordøstblåser svakt.