Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kanariøyene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Atlantic/Canary Tidssone: Atlantic/Canary

Sol

Sol Europa

Skyer

Skyer Europa

Vær i Fuerteventura-Aeropuerto, 21.06.2019

På Fredag er det om dagen overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det skyet vær med tidvis utsikt til stjernene. Om natten blir det overveiende for det meste klart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 20°C. Vinden Nord blåser laber til frisk, in Böen stiv.

Vær i Hierro-Aeropuerto, 21.06.2019

På Fredag er det lengre perioder med vekslende skydekke. Ettermiddagen blir for det meste sonnig. Kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 20°C. Vinden Nordblåser laber.

Vær i La Palma-Aeropuerto, 21.06.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles for det meste sonnig. Fra middagstimene dominerer til dels lettskyet, til dels også sol. Natten gir oss for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 19°C. Det blåser svaker til laberer vind fra nordligen retninger.

Vær i Lanzarote-Aeropuerto, 21.06.2019

På Fredag er det om dagen overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det for det meste klart vær. Sent på kvelden blir det overveiende skyet vær med tidvis utsikt til stjernene . Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 20°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast stive Nordpå blåser om natten svak.

Vær i Las Palmas de Gran Canaria, 21.06.2019

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 19°C. Vinden Nordøker i om ettermiddagen styrke og får kast på vindstyrke 8.

Vær i Santa Cruz de Tenerife, 21.06.2019

På Fredag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Nordvind.