Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kanariøyene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Atlantic/Canary Tidssone: Atlantic/Canary

Skyer

Skyer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vær i Fuerteventura-Aeropuerto, 07.12.2019

Om formiddagen er det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. I middagstimene kommer det en overgang til tidvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 18°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Nordøst.

Vær i Hierro-Aeropuerto, 07.12.2019

På Lørdag kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 19°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Nordvind.

Vær i La Palma-Aeropuerto, 07.12.2019

Tidlig om morgenen er det vekslende sol og skyer. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til skyete vær med lokalt regn. Midt på dagen gir oss sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 18°C. Vinden, svake bis labere som blåser i kast på stive blåser først fra Nord, om natten fra Nordvest.

Vær i Lanzarote-Aeropuerto, 07.12.2019

På Lørdag er det i lengre perioder overskyet. Kvelden gir oss overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 17°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Nord.

Vær i Las Palmas de Gran Canaria, 07.12.2019

På Lørdag kan vi regne med tidvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 17°C. Vinden Nord blåser laber til frisk, in Böen storm styrke.

Vær i Santa Cruz de Tenerife, 07.12.2019

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 18°C. Vinden Nordblåser svakt.