Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kanariøyene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Atlantic/Canary Tidssone: Atlantic/Canary

Flyvær

Flyvær Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Vær i Fuerteventura-Aeropuerto, 25.04.2018

På Onsdag er det overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 17°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast stiv og kommer fra nordligen, senere nordøstligen retninger.

Vær i Hierro-Aeropuerto, 25.04.2018

Tidlig om morgenen er det overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen blir det sol eller lettskyet. Natten viser seg med overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 17°C. Det blåser laberer til frisker, i kast stiver Nordvind.

Vær i La Palma-Aeropuerto, 25.04.2018

Etter sol eller lettskyet vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 17°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Nordvind.

Vær i Lanzarote-Aeropuerto, 25.04.2018

Onsdag gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 17°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast stiv fra Nord.

Vær i Las Palmas de Gran Canaria, 25.04.2018

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol, i perioder også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 17°C. Vinden Nord blåser frisk til sterk, in Böen storm styrke.

Vær i Santa Cruz de Tenerife, 25.04.2018

Etter sol eller lettskyet vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Nordvestvind.