Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kanariøyene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Atlantic/Canary Tidssone: Atlantic/Canary

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Vær i Fuerteventura-Aeropuerto, 18.07.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Fra formiddagen blir det sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 21°C. Det blåser laberer til frisker, i kast stiver Nordøstvind.

Vær i Hierro-Aeropuerto, 18.07.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Sent på kvelden gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 21°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast stiv fra Nord.

Vær i La Palma-Aeropuerto, 18.07.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Om ettermiddagen blir det en overgang til skyet, men nesten overalt tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 21°C. Vinden blåser laber, i kast stiv fra Nord.

Vær i Lanzarote-Aeropuerto, 18.07.2018

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 20°C. Vinden Nord blåser laber til frisk, in Böen storm styrke.

Vær i Las Palmas de Gran Canaria, 18.07.2018

På Tirsdag kan vi regne med sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 21°C. Vinden om ettermiddagen som øker i styrke Nordblåser gjennomsnittlig stiv, i kast storm styrke.

Vær i Santa Cruz de Tenerife, 18.07.2018

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene blir det tidvis oppholdsvær eller sol. Sent på kvelden gir oss utbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Nordvind.