Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kanariøyene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Atlantic/Canary Tidssone: Atlantic/Canary

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vær i Fuerteventura-Aeropuerto, 20.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder skyet, forbigående også fint vær. Sent på kvelden blir det en overgang til stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 17°C. Vinden Nord blåser laber til frisk, in Böen stiv.

Vær i Hierro-Aeropuerto, 20.04.2019

Tidlig om morgenen er det sol eller lettskyet. Allerede om formiddagen blir det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Sent på kvelden viser seg med til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 18°C. Vinden Nordblåser laber til frisk.

Vær i La Palma-Aeropuerto, 20.04.2019

Etter tidvis sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Midt på dagen gir oss sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 17°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Nord.

Vær i Lanzarote-Aeropuerto, 20.04.2019

På Lørdag er det skyet, forbigående også fint vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 17°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast stive Nordpå blåser om natten svak.

Vær i Las Palmas de Gran Canaria, 20.04.2019

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Fra middagstimene dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 17°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Nord.

Vær i Santa Cruz de Tenerife, 20.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder skyet, forbigående også fint vær. Sent på kvelden blir det en overgang til stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Nordvestvind.