Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Belgia

Vær Nederland Vær Flandern Vær Wallonien Vær Tyskland Vær Nederland Vær Tyskland Vær Flandern Vær Nederland Vær Wallonien Vær Frankrike Vær Luxembourg
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brüssel BrüsselBrüssel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Liège LiègeLiège Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Brussels Tidssone: Europe/Brussels

Skyer

Skyer Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag er det om dagen lettskyet. Om kvelden blir det skyet vær med lett regn. Sent på kvelden blir det overveiende tidvis klares vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Charleroi, 18.07.2019

På Torsdag er det for det meste overveiende fint vær. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag er det for det meste lettskyet. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag er det om dagen lettskyet. Om kvelden blir det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende tidvis klares vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag er det fremdeles overveiende fint vær om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Om ettermiddagen dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 14°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Vestvind.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles lettskyet. Fra midt på dagen kommer det en overgang til vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i St-Hubert, 18.07.2019

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene blir det tidvis oppholdsvær eller sol. Midt på dagen gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 12°C. Vinden Vestblåser svakt.