Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Belgia

Vær Nederland Vær Flandern Vær Wallonien Vær Tyskland Vær Nederland Vær Tyskland Vær Flandern Vær Nederland Vær Wallonien Vær Frankrike Vær Luxembourg
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brüssel BrüsselBrüssel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Liège LiègeLiège Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Brussels Tidssone: Europe/Brussels

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer

Skyer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vær i , 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder lengre perioder med sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Natten gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i , 24.05.2019

På Fredag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Charleroi, 24.05.2019

På Fredag er det for det meste lengre perioder med sol. Om kvelden kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til maskimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i , 24.05.2019

På Fredag er det hele dagen lengre perioder med sol. Sent på kvelden blir det delvis skyet, delvis klart. Om natten dominerer så overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i , 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder lettskyet. Sent på kvelden gir oss skyet vær med tidvis utsikt til stjernene. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i , 24.05.2019

På Fredag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 24.05.2019

På Fredag er det lengre perioder med lengre perioder med sol. Ettermiddagen blir skyet, forbigående også fint vær. Sent på kvelden gir oss overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i St-Hubert, 24.05.2019

Etter overveiende sol i morgentimene blir det tidvis vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Natten gir oss tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Sørvestvind.