Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Bulgaria

Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Hellas Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Tyrkia Vær Hellas Vær Polen Vær Polen Vær Hellas Vær Bosnia og Herzegovina Vær Bosnia og Herzegovina Vær Polen Vær Slovakia Vær Tyrkia Vær Moldova Vær Montenegro Vær Romania Vær Ukraina Vær Makedonia Vær Albania Vær Serbia Vær Hellas Vær Ungarn Vær Kosovo
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Plovdiv PlovdivPlovdiv Sofia SofiaSofia Varna VarnaVarna Weliko Tarnowo Weliko TarnowoWeliko Tarnowo Vidine VidineVidine © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Bucharest Tidssone: Europe/Bucharest

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer

Skyer Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Vær i Gorna Orechovista, 16.12.2019

På Mandag er det hele dagen skyet, men for det meste ingen nedbør. Sent på kvelden får vi til tider lettskyet vær. Om natten blir det utbredt tåke med rimdannelse. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten -3°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Plovdiv, 16.12.2019

På Mandag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Sent på kvelden blir det en overgang til tungt, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Sofia, 16.12.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles skyet, men for det meste ingen nedbør. Allerede om formiddagen skjer det en overgang til overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 11 grader. Om natten 0°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Varna, 16.12.2019

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Vidin, 16.12.2019

På Mandag er det om dagen mye sol. Kommende natt blir det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Nordvind.