Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Danmark

Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Mitteljütland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Mitteljütland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Mitteljütland Vær Südjütland Vær Südjütland Vær Mitteljütland Vær Polen Vær Polen Vær Südjütland Vær Sverige Vær Südjütland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Sverige Vær Tyskland Vær Seeland Vær Hovedstaden Vær Nordjütland Vær Südjütland Vær Hovedstaden Vær Südjütland Vær Seeland Vær Polen Vær Seeland Vær Nordjütland Vær Südjütland Vær Hovedstaden Vær Tyskland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Südjütland Vær Sverige Vær Mitteljütland Vær Bornholm Vær Polen Vær Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Aabenraa AabenraaAabenraa Aalborg AalborgAalborg Aarhus AarhusAarhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg Kopenhagen KopenhagenKopenhagen © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Copenhagen Tidssone: Europe/Copenhagen

Flyvær

Flyvær Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Vær i Aalborg, 18.07.2019

På Torsdag er det lengre perioder med vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen blir overveiende fint vær. Kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Århus-Lufthavn, 18.07.2019

På Torsdag er det hele dagen delvis lettskyet, med perieller med sol. Sent på kvelden blir det vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om natten dominerer så skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Esbjerg, 18.07.2019

På Torsdag er det hele dagen delvis lettskyet, med perieller med sol. Natten til Fredag blir det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 11°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Gedser Odde, 18.07.2019

På Torsdag er det hele dagen delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Sent på kvelden dominerer disig, men overveiende tørt vær. Om natten kan vi forvente skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 17°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Karup, 18.07.2019

På Torsdag er det hele dagen for det meste sol, av og til også lettskyet. Sent på kvelden dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om natten kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Kopenhagen-Lufthavn, 18.07.2019

På Torsdag er det om dagen lettskyet. Kommende natt blir det til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Odense/Beldringe, 18.07.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Rønne, 18.07.2019

Om formiddagen er det delvis tett skydekke, delvis lettskyet. I middagstimene kommer det en overgang til for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Skagen, 18.07.2019

På Torsdag er det hele dagen lettskyet. Om natten kommer en overgang til vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 16°C. Vinden Sørøker i styrke om natten og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Skrydstrup, 18.07.2019

På Torsdag er det hele dagen for det meste sol, av og til også lettskyet. Om natten kommer en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Thisted-Silstrup, 18.07.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet. Fra middagstimene dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Natten gir oss skyet, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørblåser svakt.