Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Danmark

Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Mitteljütland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Mitteljütland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Mitteljütland Vær Südjütland Vær Südjütland Vær Mitteljütland Vær Polen Vær Polen Vær Südjütland Vær Sverige Vær Südjütland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Sverige Vær Tyskland Vær Seeland Vær Hovedstaden Vær Nordjütland Vær Südjütland Vær Hovedstaden Vær Südjütland Vær Seeland Vær Polen Vær Seeland Vær Nordjütland Vær Südjütland Vær Hovedstaden Vær Tyskland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Südjütland Vær Sverige Vær Mitteljütland Vær Bornholm Vær Polen Vær Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Aabenraa AabenraaAabenraa Aalborg AalborgAalborg Aarhus AarhusAarhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg Kopenhagen KopenhagenKopenhagen © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Copenhagen Tidssone: Europe/Copenhagen

Flyvær

Flyvær Europa

Sol

Sol Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Vær i Aalborg, 25.09.2018

På Tirsdag er det om formiddagen fremdeles fint vær eller sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til til dels lettskyet vær, til dels også sol. Natten gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 11°C. Vinden om natten som øker i styrke Vestblåser gjennomsnittlig frisk, i kast stiv.

Vær i Århus-Lufthavn, 25.09.2018

Etter gjennomgående sol om formiddagen blir det overveiende til dels lettskyet vær, til dels også sol . Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 10°C. Midt på dagen kommer laber vind fra vestligen retninger.

Vær i Esbjerg, 25.09.2018

På Tirsdag er det overveiende overskyet. Kommende natt blir det skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 11°C. Om natten kommer laberer, i kast stiver Vestwind auf.

Vær i Gedser Odde, 25.09.2018

På Tirsdag er det om dagen fint vær eller sol. Om kvelden blir det vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Om natten blir det overveiende overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 12°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Vestvind, som dreier om kvelden til Sørvest .

Vær i Karup, 25.09.2018

Etter for det meste sol i morgentimene får vi resten av dagen til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 11°C. Vinden Vestøker i styrke om natten og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Kopenhagen-Lufthavn, 25.09.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Om ettermiddagen blir det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 11°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk og kommer fra vestligen, senere sørvestligen retninger.

Vær i Odense/Beldringe, 25.09.2018

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles sol. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir oss maksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 10°C. Vinden svake til labere blåser først fra Vest, om natten fra Sørvest.

Vær i Rønne, 25.09.2018

Etter for det meste sol i morgentimene, kan vi vente vekslende mellom sol og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 11°C. Vinden, som i begynnelsen svake Nordvestwind blåser om natten frisk, i kast på stiv og dreier til Vest.

Vær i Skagen, 25.09.2018

På Tirsdag er det om dagen sol. Kommende natt blir det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 11°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Vestvind, som dreier sent om kvelden til Sørvest .

Vær i Skrydstrup, 25.09.2018

Tidlig om morgenen er det fint vær eller sol. Allerede om formiddagen blir det vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Natten viser seg med lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 10°C. Vinden Vestøker i styrke om natten og blåser laber.

Vær i Thisted-Silstrup, 25.09.2018

På Tirsdag er det om dagen skyet, forbigående også fint vær. Kommende natt blir det utbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 11°C. Vinden om natten som øker i styrke Sørvestblåser gjennomsnittlig frisk, i kast storm styrke.