Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Danmark

Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Mitteljütland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Mitteljütland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Mitteljütland Vær Südjütland Vær Südjütland Vær Mitteljütland Vær Polen Vær Polen Vær Südjütland Vær Sverige Vær Südjütland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Sverige Vær Tyskland Vær Seeland Vær Hovedstaden Vær Nordjütland Vær Südjütland Vær Hovedstaden Vær Südjütland Vær Seeland Vær Polen Vær Seeland Vær Nordjütland Vær Südjütland Vær Hovedstaden Vær Tyskland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Südjütland Vær Sverige Vær Mitteljütland Vær Bornholm Vær Polen Vær Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Aabenraa AabenraaAabenraa Aalborg AalborgAalborg Aarhus AarhusAarhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg Kopenhagen KopenhagenKopenhagen © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Copenhagen Tidssone: Europe/Copenhagen

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vær i Aalborg, 21.07.2018

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir været for det meste sol. Natten viser seg med til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 15°C. Vinden Vest blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Århus-Lufthavn, 21.07.2018

På Lørdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Esbjerg, 21.07.2018

På Lørdag er det for det meste sol. Natten til Søndag er det til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Gedser Odde, 21.07.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Karup, 21.07.2018

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene blir været overveiende sol. Natten viser seg med til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 14°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Kopenhagen-Lufthavn, 21.07.2018

På Lørdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Odense/Beldringe, 21.07.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Rønne, 21.07.2018

På Lørdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 17°C. Vinden labere Vestavtar om natten og blåser fremdeles svak.

Vær i Skagen, 21.07.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 16°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Vestvind.

Vær i Skrydstrup, 21.07.2018

På Lørdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Thisted-Silstrup, 21.07.2018

Etter i morgentimene, blir det overveiende spredt skydekke . Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 15°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Vestvind.