Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Danmark

Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Mitteljütland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Mitteljütland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Mitteljütland Vær Südjütland Vær Südjütland Vær Mitteljütland Vær Polen Vær Polen Vær Südjütland Vær Sverige Vær Südjütland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Sverige Vær Tyskland Vær Seeland Vær Hovedstaden Vær Nordjütland Vær Südjütland Vær Hovedstaden Vær Südjütland Vær Seeland Vær Polen Vær Seeland Vær Nordjütland Vær Südjütland Vær Hovedstaden Vær Tyskland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Südjütland Vær Sverige Vær Mitteljütland Vær Bornholm Vær Polen Vær Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Aabenraa AabenraaAabenraa Aalborg AalborgAalborg Aarhus AarhusAarhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg Kopenhagen KopenhagenKopenhagen © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Copenhagen Tidssone: Europe/Copenhagen

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Vær i Aalborg, 24.01.2019

På Torsdag kan vi forvente tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -3°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Århus-Lufthavn, 24.01.2019

På Torsdag kan vi forvente tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -3°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Esbjerg, 24.01.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles skyet, forbigående også fint vær. Allerede i løpet av formiddagen blir det skyet, men for det meste ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -3°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Gedser Odde, 24.01.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sonnig. Om ettermiddagen blir det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -3°C. Vinden blåser svak, i kast sterk fra østligen retninger.

Vær i Karup, 24.01.2019

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen kommer det en overgang til tungt, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden gir oss tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -4°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Kopenhagen-Lufthavn, 24.01.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Kvelden gir oss tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -2°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Sørøstvind.

Vær i Odense/Beldringe, 24.01.2019

Etter tidvis sol i morgentimene blir været vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen viser seg med overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -4°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Rønne, 24.01.2019

På Torsdag er det i lengre perioder maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Ettermiddagen gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -4°C. Vinden Østblåser først laber, i kast sterk, om natten svak.

Vær i Skagen, 24.01.2019

På Torsdag er det i lengre perioder vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden dominerer til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 1 grader. Om natten -1°C. Vinden blåser laber, i kast stiv fra Sør.

Vær i Skrydstrup, 24.01.2019

Tidlig om morgenen er det maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Natten gir oss skyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -5°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Thisted-Silstrup, 24.01.2019

Etter tunge skyer, men overveiende tørt vær i morgentimene blir været skyet, forbigående også fint vær. Ettermiddagen viser seg med tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -3°C. Det blåser svak Sørøstvind.