Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Danmark

Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Mitteljütland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Mitteljütland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Mitteljütland Vær Südjütland Vær Südjütland Vær Mitteljütland Vær Polen Vær Polen Vær Südjütland Vær Sverige Vær Südjütland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Sverige Vær Tyskland Vær Seeland Vær Hovedstaden Vær Nordjütland Vær Südjütland Vær Hovedstaden Vær Südjütland Vær Seeland Vær Polen Vær Seeland Vær Nordjütland Vær Südjütland Vær Hovedstaden Vær Tyskland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Südjütland Vær Sverige Vær Mitteljütland Vær Bornholm Vær Polen Vær Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Aabenraa AabenraaAabenraa Aalborg AalborgAalborg Aarhus AarhusAarhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg Kopenhagen KopenhagenKopenhagen © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Copenhagen Tidssone: Europe/Copenhagen

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer

Skyer Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Vær i Aalborg, 17.07.2020

Om formiddagen er det overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. I middagstimene kommer det en overgang til sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Århus-Lufthavn, 17.07.2020

Tidlig på morgenen er det fremdeles delvis lettskyet, med perieller med sol. Allerede i løpet av formiddagen blir det for det meste sonnig. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Esbjerg, 17.07.2020

På Fredag er det om dagen vekslende skydekke. Natten til Lørdag er det overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Gedser Odde, 17.07.2020

På Fredag er det for det meste sol eller lettskyet. Om kvelden kan vi forvente til dels skyet, til dels klares vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Karup, 17.07.2020

Om Fredagformiddagen er det fremdeles overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Fra middagstimene dominerer maksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Kvelden gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Kopenhagen-Lufthavn, 17.07.2020

Etter for det meste sol i morgentimene blir været overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Midt på dagen viser seg med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Odense/Beldringe, 17.07.2020

Tidlig på morgenen er det fremdeles overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen skjer det en overgang til oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Rønne, 17.07.2020

Tidlig om morgenen er det sol eller lettskyet. Allerede om formiddagen er det errscht vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss maksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Skagen, 17.07.2020

På Fredag er det for det meste for det meste sonnig. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om natten kommer det en overgang til vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørvestblåser først laber, i kast sterk, sent om kvelden svak.

Vær i Skrydstrup, 17.07.2020

På Fredag kan vi forvente til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Thisted-Silstrup, 17.07.2020

På Fredag er det i lengre perioder overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Om ettermiddagen blir det en overgang til sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørvestøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast sterk.