Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Danmark

Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Mitteljütland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Mitteljütland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Mitteljütland Vær Südjütland Vær Südjütland Vær Mitteljütland Vær Polen Vær Polen Vær Südjütland Vær Sverige Vær Südjütland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Sverige Vær Tyskland Vær Seeland Vær Hovedstaden Vær Nordjütland Vær Südjütland Vær Hovedstaden Vær Südjütland Vær Seeland Vær Polen Vær Seeland Vær Nordjütland Vær Südjütland Vær Hovedstaden Vær Tyskland Vær Nordjütland Vær Seeland Vær Südjütland Vær Sverige Vær Mitteljütland Vær Bornholm Vær Polen Vær Norge
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Aabenraa AabenraaAabenraa Aalborg AalborgAalborg Aarhus AarhusAarhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg Kopenhagen KopenhagenKopenhagen © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Copenhagen Tidssone: Europe/Copenhagen

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer

Skyer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vær i Aalborg, 21.11.2019

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir det tidvis sol eller lettskyet vær. Kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 7°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Århus-Lufthavn, 21.11.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været skyet med lett regn. Ettermiddagen gir oss disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Esbjerg, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 6°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Gedser Odde, 21.11.2019

På Torsdag er det om dagen tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om kvelden blir det skyet vær med lett regn. Om natten blir det overveiende vekslende skydekke med enkelte regnbyger . Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 8°C. Om kvelden kommer laberer, i kast sterker Østwind auf.

Vær i Karup, 21.11.2019

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør. Kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 6°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Kopenhagen-Lufthavn, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om kvelden blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 9°C. Om natten kommer laberer, i kast stiver Østwind auf.

Vær i Odense/Beldringe, 21.11.2019

Tidlig om morgenen er det delvis lettskyet, med perieller med sol. Allerede om formiddagen er det errscht disig, men overveiende tørt vær. Natten gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 8°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Rønne, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør. Om ettermiddagen blir det en overgang til skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 9°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Østvind.

Vær i Skagen, 21.11.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles skyet med lett regn. Fra middagstimene dominerer disig, men overveiende tørt vær. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 7°C. Vinden Sørøstøker i om natten styrke og får kast på vindstyrke 8.

Vær i Skrydstrup, 21.11.2019

Tidlig om morgenen er det utbredt tåke. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 7°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Thisted-Silstrup, 21.11.2019

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Fra midt på dagen kommer det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Kvelden gir oss disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 5°C. Vinden blåser svak og kommer fra østligen retninger.