Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Estland

Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Litauen Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Asia Vær Finland Vær Asia Vær Hviterussland Vær Latvia Vær Litauen Vær Polen
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Pärnu PärnuPärnu Ristna RistnaRistna Tallinn TallinnTallinn Tartu TartuTartu © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Riga Tidssone: Europe/Riga

Skyer

Skyer Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Vær i Parnu-Sauga, 21.01.2019

Etter lettskyet vær i morgentimene blir været skyet, forbigående også fint vær. Natten viser seg med stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -8 grader. Om natten -18°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Ristna, 21.01.2019

Tidlig om morgenen er det for det meste sol, av og til også lettskyet. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær med lokale snøbyger. Midt på dagen gir oss maksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -4 grader. Om natten -7°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Tallinn-Harku, 21.01.2019

På Mandag er det om dagen for det meste sol, av og til også lettskyet. Om kvelden blir det skyet vær med lokale snøbyger. Sent på kvelden blir det overveiende vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt -14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -9 grader. Om natten -17°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Tartu-Ulenurme, 21.01.2019

På Mandag er det i lengre perioder skyet med lokale snøbyger. Om ettermiddagen dominerer til dels lettskyet, til dels også sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -10 grader. Om natten -19°C. Det blåser svak Vestvind.