Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Estland

Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Litauen Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Asia Vær Finland Vær Asia Vær Hviterussland Vær Latvia Vær Litauen Vær Polen
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Pärnu PärnuPärnu Ristna RistnaRistna Tallinn TallinnTallinn Tartu TartuTartu © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Riga Tidssone: Europe/Riga

Sol

Sol Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Vær i Parnu-Sauga, 17.10.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles tungt vær, men for det meste ingen nedbør. Fra middagstimene dominerer vekslende skydekke. Sent på kvelden gir oss gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Ristna, 17.10.2018

På Onsdag er det delvis lettskyet, med perieller med sol. Natten til Torsdag er det lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørvestblåser svak.

Vær i Tallinn-Harku, 17.10.2018

På Onsdag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Tartu-Ulenurme, 17.10.2018

Tidlig om morgenen er det for det meste sol, av og til også lettskyet. Allerede om formiddagen er det errscht vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Sørvind.