Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Finland

Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Asia Vær Eigentliches Finnland Vær Nordösterbotten Vær Österbotten Vær Eigentliches Finnland Vær Österbotten Vær Asia Vær Eigentliches Finnland Vær Estland Vær Åland Vær Åland Vær Norge Vær Estland Vær Eigentliches Finnland Vær Asia Vær Nordsavo Vær Kanta-Häme Vær Nordösterbotten Vær Kymenlaakso Vær Südsavo Vær Österbotten Vær Nordkarelien Vær Mittelfinnland Vær Sverige Vær Mittelösterbotten Vær Päijät-Häme Vær Kainuu Vær Satakunta Vær Südkarelien Vær Lappland Vær Pirkanmaa Vær Uusimaa Vær Südösterbotten
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Enontekio EnontekioEnontekio Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Helsinki Tidssone: Europe/Helsinki

Skyer

Skyer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vær i Enontekiö airport, 19.04.2019

På Fredag er det lengre perioder med vekslende sol og skyer. Ettermiddagen blir skyet med lokalt regn. Kvelden gir oss tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 19.04.2019

På Fredag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente skyet, men fast überall tørt vær. Om natten kommer det en overgang til skyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 5°C. Spesielt midt på dagen blåser svaker til laberer Vestwind.

Vær i Inari Ivalo airport, 19.04.2019

På Fredag er det om dagen delvis sol. Om kvelden blir det skyfritt vær. Sent på kvelden blir det overveiende til dels skyet, til dels klares vær . Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 2°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Mikkeli airport, 19.04.2019

På Fredag er det om dagen delvis sol. Natten til Lørdag er det skyfritt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten -1°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Oulu Oulunsalo Pellonpää, 19.04.2019

Etter vekslende til tett skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir været delvis sol. Ettermiddagen viser seg med overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 0°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Pori airport, 19.04.2019

På Fredag er det overveiende sol. Natten til Lørdag er det til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 12 grader. Om natten 4°C. Vinden labere Nordvestavtar om natten og blåser fremdeles svak.

Vær i Rovaniemi airport, 19.04.2019

Tidlig om morgenen er det delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Allerede om formiddagen er det errscht overveiende oppholdsvær. Natten gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Siilinjärvi Kuopio airport, 19.04.2019

På Fredag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Sent på kvelden blir det en overgang til klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Vaasa airport, 19.04.2019

På Fredag er det i lengre perioder overveiende sol. Sent på kvelden blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 3°C. Vinden Vestblåser svakt.