Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Finland

Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Norge Vær Asia Vær Eigentliches Finnland Vær Nordösterbotten Vær Österbotten Vær Eigentliches Finnland Vær Österbotten Vær Asia Vær Eigentliches Finnland Vær Estland Vær Åland Vær Åland Vær Norge Vær Estland Vær Eigentliches Finnland Vær Asia Vær Nordsavo Vær Kanta-Häme Vær Nordösterbotten Vær Kymenlaakso Vær Südsavo Vær Österbotten Vær Nordkarelien Vær Mittelfinnland Vær Sverige Vær Mittelösterbotten Vær Päijät-Häme Vær Kainuu Vær Satakunta Vær Südkarelien Vær Lappland Vær Pirkanmaa Vær Uusimaa Vær Südösterbotten
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Enontekio EnontekioEnontekio Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Helsinki Tidssone: Europe/Helsinki

Nedbør

Nedbør Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vær i Enontekiö airport, 21.03.2018

På Onsdag er det for det meste skyet med enkelte snøbyger. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Om natten kommer det en overgang til skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -4 grader. Om natten -11°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 21.03.2018

På Onsdag er det lengre perioder med overveiende fint vær. Ettermiddagen blir skyet med lokale snøbyger. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -13 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -2°C. Vinden Sørvestøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Inari Ivalo airport, 21.03.2018

På Onsdag er det skyet med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -6 grader. Om natten -10°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Mikkeli airport, 21.03.2018

Etter overveiende oppholdsvær om formiddagen blir det skyet vær med lokale snøbygerresten av dagen. Morgentemperaturene ligger på rundt -16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -4 grader. Om natten -5°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Oulu Oulunsalo Pellonpää, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder skyet med lokale snøbyger. Om kvelden blir det en overgang til skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -6°C. Vinden Sørblåser først laber, i kast sterk, om natten svak.

Vær i Pori airport, 21.03.2018

På Onsdag er det for det meste skyet med lokale snøbyger. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekke. Om natten kommer det en overgang til skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten -1°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Rovaniemi airport, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder skyet med enkelte snøbyger. Sent på kvelden dominerer vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt -10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -5 grader. Om natten -9°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Sørpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Siilinjärvi Kuopio airport, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Ettermiddagen gir ossskyet vær med lokale snøbyger. Om natten dominerer gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -5 grader. Om natten -6°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Sørpå blåser om natten svak.

Vær i Vaasa airport, 21.03.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lokale snøbyger. Allerede om formiddagen er det errscht til dels lettskyet, til dels også sol. Natten gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -1°C. Vinden Sørvestblåser svakt.