Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Frankrike

Vær Tyskland Vær Storbritannia Vær Poitou-Charentes Vær Storbritannia Vær Sveits Vær Sveits Vær Poitou-Charentes Vær Provence-Alpes-Côte d'Azur Vær Spania Vær Nederland Vær Nederland Vær Nederland Vær Lorraine Vær Liechtenstein Vær Andorra Vær Italia Vær Sveits Vær Nederland Vær Franche-Comté Vær Italia Vær Rhône-Alpes Vær Picardy Vær Lorraine Vær Basse-Normandie Vær Tyskland Vær Østerrike Vær Poitou-Charentes Vær Luxembourg Vær Storbritannia Vær Champagne-Ardenne Vær Brittany Vær Burgunder Vær Auvergne Vær Korsika Vær Belgia Vær Haute-Normandie Vær Spania Vær Île-de-France Vær Centre Vær Pays de la Loire Vær Nord-Pas-de-Calais Vær Provence-Alpes-Côte d'Azur Vær Alsace Vær Languedoc-Roussillon Vær Limousin Vær Midi-Pyrénées Vær Aquitaine
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ajaccio AjaccioAjaccio Besançon BesançonBesançon Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Caen CaenCaen Grenoble GrenobleGrenoble Lille LilleLille Lyon LyonLyon Marseille MarseilleMarseille Nancy NancyNancy Paris ParisParis Poitiers PoitiersPoitiers Nantes NantesNantes Toulouse ToulouseToulouse © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Paris Tidssone: Europe/Paris

Sol

Sol Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vær i Ajaccio, 18.07.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 17°C. Vinden labere Sørvestavtar sent om kvelden og blåser fremdeles svak.

Vær i Besançon, 18.07.2019

På Torsdag er det lengre perioder med lettskyet. Ettermiddagen blir delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Kvelden gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Biarritz, 18.07.2019

Etter tett skydekke, men overveiende tørt vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Bordeaux, 18.07.2019

På Torsdag er det om dagen delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om kvelden blir det for det meste klart vær. Om natten blir det overveiende til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 14°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Brest, 18.07.2019

Om formiddagen er det skyet med lett regn. I middagstimene kommer det en overgang til til dels lettskyet vær, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 13°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Caen, 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om kvelden dominerer for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 13°C. Om ettermiddagen kommer laber vind fra vestligen retninger.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Lille, 18.07.2019

Etter for det meste sol i morgentimene blir det tidvis vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 13°C. Om ettermiddagen kommer laber vind fra vestligen retninger.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 16°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Marseille, 18.07.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 19°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast sterker Vestwind auf.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Nantes, 18.07.2019

På Torsdag er det for det meste overveiende fint vær. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til tidvis klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 14°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i , 18.07.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles sol. Fra midt på dagen blir været delvis lettskyet, med perieller med sol. Kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 16°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Poitiers, 18.07.2019

På Torsdag er det hele dagen overveiende fint vær. Om natten kommer en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 15°C. Vinden labere Vestavtar om natten og blåser fremdeles svak.

Vær i Toulouse-Blagnac, 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Sent på kvelden blir det en overgang til stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 15°C. Om kvelden kommer laber vind fra nordvestligen retninger.