Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Frankrike

Vær Tyskland Vær Storbritannia Vær Poitou-Charentes Vær Storbritannia Vær Sveits Vær Sveits Vær Poitou-Charentes Vær Provence-Alpes-Côte d'Azur Vær Spania Vær Nederland Vær Nederland Vær Nederland Vær Lorraine Vær Liechtenstein Vær Andorra Vær Italia Vær Sveits Vær Nederland Vær Franche-Comté Vær Italia Vær Rhône-Alpes Vær Picardy Vær Lorraine Vær Basse-Normandie Vær Tyskland Vær Østerrike Vær Poitou-Charentes Vær Luxembourg Vær Storbritannia Vær Champagne-Ardenne Vær Brittany Vær Burgunder Vær Auvergne Vær Korsika Vær Belgia Vær Haute-Normandie Vær Spania Vær Île-de-France Vær Centre Vær Pays de la Loire Vær Nord-Pas-de-Calais Vær Provence-Alpes-Côte d'Azur Vær Alsace Vær Languedoc-Roussillon Vær Limousin Vær Midi-Pyrénées Vær Aquitaine
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ajaccio AjaccioAjaccio Besançon BesançonBesançon Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Caen CaenCaen Grenoble GrenobleGrenoble Lille LilleLille Lyon LyonLyon Marseille MarseilleMarseille Nancy NancyNancy Paris ParisParis Poitiers PoitiersPoitiers Nantes NantesNantes Toulouse ToulouseToulouse © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Paris Tidssone: Europe/Paris

Temperatur

Temperatur Europa

Sol

Sol Europa

Skyer

Skyer Europa

Vær i Ajaccio, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet vær med lett regn. Natten gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Besançon, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Ettermiddagen gir osstil dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Sent på kvelden dominerer sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 5°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Biarritz, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Kvelden gir oss klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Bordeaux, 21.11.2019

Tidlig om morgenen er det tett skydekke og regnvær. Allerede om formiddagen er det errscht vekslende vær, med enkelte regnbyger. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 5°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Brest, 21.11.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles tett skydekke og regnvær. Allerede i løpet av formiddagen blir det vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 7°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Sør.

Vær i Caen, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyete vær med lokalt regn. Kvelden gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 6°C. Vinden blåser svak til laber og kommer fra sørøstligen retninger.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Lille, 21.11.2019

På Torsdag kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 7 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Marseille, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om ettermiddagen kommer en overgang til overskyet vær med til dels sterkt regn. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 7 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Nantes, 21.11.2019

Om formiddagen er det tett skydekke og regnvær. I middagstimene kommer det en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag er det for det meste delvis lettskyet, med perieller med sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om natten kommer det en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Poitiers, 21.11.2019

Tidlig om morgenen er det vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen blir det skyet med lokalt regn. Ettermiddagen viser seg med vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Toulouse-Blagnac, 21.11.2019

Om formiddagen er det først vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen blir det overveiende overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Sørøstvind.