Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Frankrike

Vær Tyskland Vær Storbritannia Vær Poitou-Charentes Vær Storbritannia Vær Sveits Vær Sveits Vær Poitou-Charentes Vær Provence-Alpes-Côte d'Azur Vær Spania Vær Nederland Vær Nederland Vær Nederland Vær Lorraine Vær Liechtenstein Vær Andorra Vær Italia Vær Sveits Vær Nederland Vær Franche-Comté Vær Italia Vær Rhône-Alpes Vær Picardy Vær Lorraine Vær Basse-Normandie Vær Tyskland Vær Østerrike Vær Poitou-Charentes Vær Luxembourg Vær Storbritannia Vær Champagne-Ardenne Vær Brittany Vær Burgunder Vær Auvergne Vær Korsika Vær Belgia Vær Haute-Normandie Vær Spania Vær Île-de-France Vær Centre Vær Pays de la Loire Vær Nord-Pas-de-Calais Vær Provence-Alpes-Côte d'Azur Vær Alsace Vær Languedoc-Roussillon Vær Limousin Vær Midi-Pyrénées Vær Aquitaine
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ajaccio AjaccioAjaccio Besançon BesançonBesançon Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Caen CaenCaen Grenoble GrenobleGrenoble Lille LilleLille Lyon LyonLyon Marseille MarseilleMarseille Nancy NancyNancy Paris ParisParis Poitiers PoitiersPoitiers Nantes NantesNantes Toulouse ToulouseToulouse © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Paris Tidssone: Europe/Paris

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Skyer

Skyer Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vær i Ajaccio, 24.05.2019

På Fredag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Besançon, 24.05.2019

På Fredag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Biarritz, 24.05.2019

Tidlig om morgenen er det for det meste sol. Allerede om formiddagen er det errscht vekslende skydekke. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 13°C. Vinden Vestblir midt på dagen stadig sterkere laber.

Vær i Bordeaux, 24.05.2019

På Fredag er det hele dagen lengre perioder med sol. Sent på kvelden dominerer lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Om natten kan vi forvente skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 13°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Brest, 24.05.2019

På Fredag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Caen, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder skyet, forbigående også fint vær. Om kvelden blir det en overgang til stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i , 24.05.2019

På Fredag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Lille, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder lengre perioder med sol. Om ettermiddagen dominerer vekslende skydekke. Om kvelden kan vi forvente overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 24.05.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 13°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Marseille, 24.05.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 13°C. Vinden labere Sørøstavtar om natten og når etter hvert styrke 2 i gjennomsnitt.

Vær i , 24.05.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles for det meste sol. Fra midt på dagen blir været skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Kvelden gir oss overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Nantes, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder lettskyet. Om ettermiddagen dominerer skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder lengre perioder med sol. Om ettermiddagen dominerer delvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Poitiers, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder lengre perioder med sol. Kvelden gir oss skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 13°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Toulouse-Blagnac, 24.05.2019

På Fredag er det om dagen lengre perioder med sol. Om kvelden blir det vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten blir det overveiende lett vekslende vær, med enkelte regnbyger . Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Nordvestvind.