Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Hellas

Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Serbia Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Serbia Vær Albania Vær Montenegro Vær Tyrkia Vær Bulgaria Vær Makedonia Vær Kosovo
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Alexandroúpolis AlexandroúpolisAlexandroúpolis Athen AthenAthen Heraklion HeraklionHeraklion Kos KosKos Lárissa LárissaLárissa Préveza PrévezaPréveza Skyros SkyrosSkyros Thessaloníki ThessaloníkiThessaloníki Tripoli TripoliTripoli © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Athens Tidssone: Europe/Athens

Temperatur

Temperatur Europa

Sol

Sol Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vær i Alexandroupoli/Intl, 26.02.2020

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 7°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Athen/Athinai Intl, 26.02.2020

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Heraklion/Intl, 26.02.2020

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 11°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Kos/Intl, 26.02.2020

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 11°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordvestpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Larissa/Intl, 26.02.2020

På Tirsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Preveza, 26.02.2020

På Tirsdag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Skyros/Intl, 26.02.2020

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 12°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Thessaloniki/Intl, 26.02.2020

På Tirsdag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Tripolis/Intl, 26.02.2020

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 6°C. Vinden Sørvestblåser svakt.