Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Hellas

Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Serbia Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Serbia Vær Albania Vær Montenegro Vær Tyrkia Vær Bulgaria Vær Makedonia Vær Kosovo
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Alexandroúpolis AlexandroúpolisAlexandroúpolis Athen AthenAthen Heraklion HeraklionHeraklion Kos KosKos Lárissa LárissaLárissa Préveza PrévezaPréveza Skyros SkyrosSkyros Thessaloníki ThessaloníkiThessaloníki Tripoli TripoliTripoli © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Athens Tidssone: Europe/Athens

Flyvær

Flyvær Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Sol

Sol Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vær i Alexandroupoli/Intl, 21.11.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra middagstimene dominerer vekslende vær, med enkelte regnbyger. Natten gir oss overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Athen/Athinai Intl, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder lettskyet. Ettermiddagen gir ossdisig, men overveiende tørt vær. Om natten dominerer vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Heraklion/Intl, 21.11.2019

På Torsdag er det lengre perioder med overveiende fint vær. Ettermiddagen blir vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 16°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv og kommer fra sørøstligen, senere sørvestligen retninger.

Vær i Kos/Intl, 21.11.2019

På Torsdag er det hele dagen sol eller lettskyet. Natten til Fredag blir det en overgang til vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 16°C. Vinden Sørøstblåser først laber, om natten svak.

Vær i Larissa/Intl, 21.11.2019

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær om formiddagen, kan vi forvente overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Preveza, 21.11.2019

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles delvis lettskyet, med perieller med sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til overveiende sol. Ettermiddagen gir oss vekslende mellom sol og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Skyros/Intl, 21.11.2019

På Torsdag er det lengre perioder med for det meste sol, av og til også lettskyet. Ettermiddagen blir tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Kvelden gir oss vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørblåser først laber, sent om kvelden svak.

Vær i Thessaloniki/Intl, 21.11.2019

På Torsdag er det delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 13°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Tripolis/Intl, 21.11.2019

På Torsdag er det hele dagen delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Sent på kvelden dominerer maksimalt forbigående skyet vær. Om natten kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 7°C. Vinden Sørvestblåser svakt.