Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Hellas

Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Serbia Vær Tyrkia Vær Tyrkia Vær Serbia Vær Albania Vær Montenegro Vær Tyrkia Vær Bulgaria Vær Makedonia Vær Kosovo
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Alexandroúpolis AlexandroúpolisAlexandroúpolis Athen AthenAthen Heraklion HeraklionHeraklion Kos KosKos Lárissa LárissaLárissa Préveza PrévezaPréveza Skyros SkyrosSkyros Thessaloníki ThessaloníkiThessaloníki Tripoli TripoliTripoli © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Athens Tidssone: Europe/Athens

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer

Skyer Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Vær i Alexandroupoli/Intl, 24.05.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Athen/Athinai Intl, 24.05.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 18°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Heraklion/Intl, 24.05.2019

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir det tidvis for det meste sol, av og til også skyet vær. Kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Kos/Intl, 24.05.2019

På Torsdag er det hele dagen for det meste sonnig. Natten til Fredag blir det en overgang til mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 17°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Larissa/Intl, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder lengre perioder med sol. Sent på kvelden dominerer skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 15°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Preveza, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder for det meste sol. Om ettermiddagen dominerer vekslende skydekke. Om natten kan vi forvente overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 16°C. Vinden Vestøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Skyros/Intl, 24.05.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Thessaloniki/Intl, 24.05.2019

På Fredag er det hele dagen lengre perioder med sol. Sent på kvelden får vi vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Om natten blir det skyet vær med tidvis utsikt til stjernene. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Tripolis/Intl, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder lengre perioder med sol. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørvestblåser svakt.