Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Hviterussland

Vær Litauen Vær Estland Vær Asia Vær Estland Vær Slovakia Vær Litauen Vær Asia Vær Polen Vær Ukraina Vær Latvia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Mahiljou MahiljouMahiljou Homel HomelHomel Hrodna HrodnaHrodna Minsk MinskMinsk © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Minsk Tidssone: Europe/Minsk

Skyer

Skyer Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vær i Gomel, 18.01.2018

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene får vi resten av dagen skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -3°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Grodno, 18.01.2018

På Onsdag er det om formiddagen fremdeles skyet med enkelte snøbyger. Fra midt på dagen kommer det en overgang til vekslende skydekke med enkelte snøbyger. Natten gir oss overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -2°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Sørvestvind.

Vær i Minsk, 18.01.2018

På Onsdag er det i lengre perioder skyet med enkelte snøbyger. Om ettermiddagen dominerer lett vekslende vær, med enkelte snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -2°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Mogilev, 18.01.2018

På Onsdag er det fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lokale snøbyger. Om natten dominerer ustadig vær med enkelte snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -3°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Sørøst.