Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Hviterussland

Vær Litauen Vær Estland Vær Asia Vær Estland Vær Slovakia Vær Litauen Vær Asia Vær Polen Vær Ukraina Vær Latvia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Mahiljou MahiljouMahiljou Homel HomelHomel Hrodna HrodnaHrodna Minsk MinskMinsk © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Minsk Tidssone: Europe/Minsk

Skyer

Skyer Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Sol

Sol Europa

Vær i Gomel, 18.12.2018

Tirsdag gir oss utbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -6 grader. Om natten -10°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Grodno, 18.12.2018

På Tirsdag er det tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -7°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Minsk, 18.12.2018

Om formiddagen er det skyet med enkelte snøbyger. I middagstimene kommer det en overgang til utbredte skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -5 grader. Om natten -9°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Mogilev, 18.12.2018

På Tirsdag er det for det meste stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente lettskyet vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til utbredte skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -7 grader. Om natten -8°C. Vinden Sørøstblåser svakt.