Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Hviterussland

Vær Litauen Vær Estland Vær Asia Vær Estland Vær Slovakia Vær Litauen Vær Asia Vær Polen Vær Ukraina Vær Latvia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Mahiljou MahiljouMahiljou Homel HomelHomel Hrodna HrodnaHrodna Minsk MinskMinsk © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Minsk Tidssone: Europe/Minsk

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vær i Gomel, 16.09.2019

Om Mandagformiddagen er det fremdeles overskyet. Fra middagstimene dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Sent på kvelden gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Grodno, 16.09.2019

På Mandag er det hele dagen skyet, forbigående også fint vær. Natten til Tirsdag blir det en overgang til stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 9°C. Vinden friske Vestavtar om natten og blåser fremdeles svak.

Vær i Minsk, 16.09.2019

På Mandag er det skyet, forbigående også fint vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 9°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Mogilev, 16.09.2019

Om formiddagen er det først vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen blir det overveiende overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 8°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast stiv fra Vest.