Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Hviterussland

Vær Litauen Vær Estland Vær Asia Vær Estland Vær Slovakia Vær Litauen Vær Asia Vær Polen Vær Ukraina Vær Latvia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Mahiljou MahiljouMahiljou Homel HomelHomel Hrodna HrodnaHrodna Minsk MinskMinsk © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Minsk Tidssone: Europe/Minsk

Nedbør

Nedbør Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Skyer

Skyer Europa

Vær i Gomel, 29.01.2020

På Onsdag er det i lengre perioder overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir ossskyet vær med lett sludd og regn. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten -1°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Grodno, 29.01.2020

På Onsdag er det for det meste skyet med enkelte snøbyger. Om kvelden kan vi forvente skyet, men overveiende tørt vær. Om natten kommer det en overgang til skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 2 grader. Om natten 1°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Minsk, 29.01.2020

På Onsdag er det i lengre perioder skyet med lett sludd og regn. Om kvelden blir det en overgang til skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten 0°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Mogilev, 29.01.2020

På Onsdag er det fremdeles overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lokale snøbyger. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten 0°C. Det blåser svaker Sørøstvind.