Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Hviterussland

Vær Litauen Vær Estland Vær Asia Vær Estland Vær Slovakia Vær Litauen Vær Asia Vær Polen Vær Ukraina Vær Latvia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Mahiljou MahiljouMahiljou Homel HomelHomel Hrodna HrodnaHrodna Minsk MinskMinsk © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Minsk Tidssone: Europe/Minsk

Nedbør

Nedbør Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Vær i Gomel, 19.04.2019

På Fredag er det i lengre perioder for det meste sol. Ettermiddagen gir oss sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 3°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Grodno, 19.04.2019

På Fredag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Minsk, 19.04.2019

På Fredag er det i lengre perioder for det meste sol. Kvelden gir oss til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 5°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Mogilev, 19.04.2019

På Fredag er det i lengre perioder for det meste sol. Ettermiddagen gir ossskyet, men fast überall tørt vær. Sent på kvelden dominerer for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Nordøstvind.