Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Hviterussland

Vær Litauen Vær Estland Vær Asia Vær Estland Vær Slovakia Vær Litauen Vær Asia Vær Polen Vær Ukraina Vær Latvia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Mahiljou MahiljouMahiljou Homel HomelHomel Hrodna HrodnaHrodna Minsk MinskMinsk © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Minsk Tidssone: Europe/Minsk

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Vær i Gomel, 20.06.2019

På Torsdag er det i lengre perioder lengre perioder med sol. Sent på kvelden blir det en overgang til til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 20°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Grodno, 20.06.2019

På Torsdag er det fremdeles skyet, men nesten ingen nedbør noen stede om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Om kvelden dominerer vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 18°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Minsk, 20.06.2019

Tidlig om morgenen er det for det meste sol. Allerede om formiddagen er det errscht overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Kvelden gir oss maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Mogilev, 20.06.2019

På Torsdag er det om dagen lengre perioder med sol. Om kvelden blir det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende for det meste klart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 18°C. Vinden Sørøstblåser svakt.