Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Hviterussland

Vær Litauen Vær Estland Vær Asia Vær Estland Vær Slovakia Vær Litauen Vær Asia Vær Polen Vær Ukraina Vær Latvia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Mahiljou MahiljouMahiljou Homel HomelHomel Hrodna HrodnaHrodna Minsk MinskMinsk © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Minsk Tidssone: Europe/Minsk

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vær i Gomel, 23.06.2018

På Lørdag er det fremdeles delvis lettskyet, med perieller med sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Grodno, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Sent på kvelden blir det en overgang til skyet, men nesten overalt tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Minsk, 23.06.2018

Tidlig om morgenen er det tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Mogilev, 23.06.2018

På Lørdag er det om formiddagen fremdeles overveiende fint vær. Fra midt på dagen kommer det en overgang til mer eller mindre skyet vær. Kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 9°C. Vinden Nordøker i styrke sent om kvelden og blåser laber.