Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Hviterussland

Vær Litauen Vær Estland Vær Asia Vær Estland Vær Slovakia Vær Litauen Vær Asia Vær Polen Vær Ukraina Vær Latvia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Mahiljou MahiljouMahiljou Homel HomelHomel Hrodna HrodnaHrodna Minsk MinskMinsk © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Minsk Tidssone: Europe/Minsk

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer

Skyer Europa

Vær i Gomel, 24.09.2018

Tidlig om morgenen er det vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær med lett regn. Natten gir oss til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 7°C. Vinden Sørøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Grodno, 24.09.2018

Om Mandagformiddagen er det fremdeles skyet med lett regn. Fra midt på dagen blir været lett vekslende med enkelte regnbyer. Sent på kvelden gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 6°C. Det blåser laberer til frisker, i kast stiver Nordvestvind.

Vær i Minsk, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 6°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Mogilev, 24.09.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles overskyet. Allerede i løpet av formiddagen blir det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 6°C. Først blåser det svak sørøstliger vind, om natten frisker, i kast stiver Vestvind.