Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Hviterussland

Vær Litauen Vær Estland Vær Asia Vær Estland Vær Slovakia Vær Litauen Vær Asia Vær Polen Vær Ukraina Vær Latvia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Mahiljou MahiljouMahiljou Homel HomelHomel Hrodna HrodnaHrodna Minsk MinskMinsk © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Minsk Tidssone: Europe/Minsk

Flyvær

Flyvær Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vær i Gomel, 21.03.2018

På Onsdag er det skyet med enkelte snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -5°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Grodno, 21.03.2018

På Onsdag er det om formiddagen fremdeles delvis lettskyet, med perieller med sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Ettermiddagen gir oss skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -6°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Minsk, 21.03.2018

Etter tidvis sol i morgentimene blir det tidvis skyet vær med lokale snøbyger. Midt på dagen gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -8°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Mogilev, 21.03.2018

Etter overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær om formiddagen blir det overveiende skyet vær med lette snøbyger . Morgentemperaturene ligger på rundt -7 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -5°C. Vinden Nordblåser svakt.