Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Hviterussland

Vær Litauen Vær Estland Vær Asia Vær Estland Vær Slovakia Vær Litauen Vær Asia Vær Polen Vær Ukraina Vær Latvia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Mahiljou MahiljouMahiljou Homel HomelHomel Hrodna HrodnaHrodna Minsk MinskMinsk © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Minsk Tidssone: Europe/Minsk

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Sol

Sol Europa

Vær i Gomel, 21.02.2019

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir det tidvis skyet vær med lokale snøbyger. Midt på dagen gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -6°C. Vinden Nordvest blåser svak, i kast sterk.

Vær i Grodno, 21.02.2019

Tidlig om morgenen er det fint vær eller sol. Allerede om formiddagen er det errscht skyet, men fast überall tørt vær. Sent på kvelden gir oss stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -7°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Minsk, 21.02.2019

Om formiddagen er det fremdeles skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Den andre halvparten av dagen gir oss spredt skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -9°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Mogilev, 21.02.2019

På Torsdag er det om dagen skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Kommende natt blir det tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -9°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast stiv fra Nordvest.