Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Irland

Vær Storbritannia Vær Storbritannia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Belmullet BelmulletBelmullet Clifden ClifdenClifden Cork CorkCork Dublin DublinDublin Dundalk DundalkDundalk Galway GalwayGalway Limerick LimerickLimerick Sligo SligoSligo Waterford WaterfordWaterford Mullingar MullingarMullingar Malin Head Malin HeadMalin Head Killarney KillarneyKillarney © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Dublin Tidssone: Europe/Dublin

Skyer

Skyer Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vær i Belmullet, 18.07.2019

På Torsdag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 13°C. Vinden Vest blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Claremorris, 18.07.2019

På Torsdag er det om dagen skyet med lokalt regn. Om kvelden blir det til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Sent på kvelden blir det overveiende for det meste klart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 12°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i , 18.07.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles delvis lettskyet, med perieller med sol. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lokalt regn. Kvelden gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 13°C. Vinden labere Vestavtar sent om kvelden og blåser fremdeles svak.

Vær i , 18.07.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet. Fra midt på dagen blir været skyet med lokalt regn. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 12°C. Vinden Vest blåser svak til laber, in Böen sterk.

Vær i Finner, 18.07.2019

På Torsdag er det om dagen skyet med lett regn. Kommende natt blir det til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 13°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Sørvestvind.

Vær i Johnstown Castle, 18.07.2019

På Torsdag er det delvis lettskyet, med perieller med sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Killowen, 18.07.2019

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 13°C. Vinden Vestblåser svak til laber.

Vær i Mace Head, 18.07.2019

På Torsdag er det for det meste skyet med lokalt regn. Om kvelden kan vi forvente skyet, forbigående også stjerneklart vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 14°C. Det blåser laberer til frisker, i kast stiver Vestvind.

Vær i Malin Head, 18.07.2019

På Torsdag er det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørvest blåser laber til frisk, in Böen stiv.

Vær i Mullingar, 18.07.2019

Tidlig om morgenen er det delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Allerede om formiddagen blir det skyet med lokalt regn. Sent på kvelden viser seg med vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 13°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Vestpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i , 18.07.2019

Torsdag gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 14°C. Vinden labere Vestavtar sent om kvelden og blåser fremdeles svak.