Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Irland

Vær Storbritannia Vær Storbritannia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Belmullet BelmulletBelmullet Clifden ClifdenClifden Cork CorkCork Dublin DublinDublin Dundalk DundalkDundalk Galway GalwayGalway Limerick LimerickLimerick Sligo SligoSligo Waterford WaterfordWaterford Mullingar MullingarMullingar Malin Head Malin HeadMalin Head Killarney KillarneyKillarney © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Dublin Tidssone: Europe/Dublin

Nedbør

Nedbør Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Vær i Belmullet, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om kvelden blir det en overgang til gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Claremorris, 24.05.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles skyet med lett regn. Fra middagstimene dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Kvelden gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i , 24.05.2019

På Fredag er det for det meste skyet med lett regn. Om kvelden kan vi forvente tett skydekke, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til skyet vær, tidvis med utsikt til stjernene. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i , 24.05.2019

Etter tett skydekke, men overveiende tørt vær i morgentimene blir været skyet med lokalt regn. Kvelden viser seg med til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Finner, 24.05.2019

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir været skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør. Natten viser seg med gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 10°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Johnstown Castle, 24.05.2019

På Fredag er det overskyet. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 10°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Killowen, 24.05.2019

På Fredag er det fremdeles skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente delvis sol. Om ettermiddagen dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Mace Head, 24.05.2019

På Fredag er det om dagen skyet med lett regn. Om kvelden blir det skyet, forbigående også stjerneklart vær. Sent på kvelden blir det overveiende skyet, men overveiende tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Malin Head, 24.05.2019

På Fredag er det om dagen for det meste sol. Kommende natt blir det vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 10°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Mullingar, 24.05.2019

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen tungt vær, men for det meste ingen nedbør. Midt på dagen gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 10°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i , 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Sent på kvelden gir oss skyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i , 24.05.2019

På Fredag må vi regne med skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørvestvind.