Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Irland

Vær Storbritannia Vær Storbritannia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Belmullet BelmulletBelmullet Clifden ClifdenClifden Cork CorkCork Dublin DublinDublin Dundalk DundalkDundalk Galway GalwayGalway Limerick LimerickLimerick Sligo SligoSligo Waterford WaterfordWaterford Mullingar MullingarMullingar Malin Head Malin HeadMalin Head Killarney KillarneyKillarney © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Dublin Tidssone: Europe/Dublin

Temperatur

Temperatur Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Vær i Belmullet, 21.11.2019

Tidlig om morgenen er det lett vekslende med enkelte regnbyer. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til skyete vær med lokalt regn. Natten gir oss disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 6°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Øst.

Vær i Claremorris, 21.11.2019

Etter i morgentimene, blir det overveiende skyet vær med lokalt regn . Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 6°C. Det blåser svaker vind fra Øst.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Ettermiddagen gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag er det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 6°C. Vinden Øst blåser laber, i kast stiv.

Vær i Finner, 21.11.2019

På Torsdag er det om dagen skyet med lett regn. Om kvelden blir det disig, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende skyet vær med lett regn . Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 6°C. Vinden blåser svak, i kast sterk fra Øst.

Vær i Johnstown Castle, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden kan vi forvente vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 6°C. Det blåser svaker vind fra østligen retninger.

Vær i Killowen, 21.11.2019

Tidlig om morgenen er det skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær med lett regn. Midt på dagen gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 7°C. Vinden blåser laber, i kast sterk fra Øst.

Vær i Mace Head, 21.11.2019

Tidlig om morgenen er det lett vekslende med enkelte regnbyer. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær med lett regn. Ettermiddagen gir oss vekslende mellom sol og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 7°C. Vinden blåser laber, i kast stiv fra østligen retninger.

Vær i Malin Head, 21.11.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles delvis lettskyet, med perieller med sol. Fra middagstimene dominerer disig, men overveiende tørt vær. Kvelden gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 7°C. Vinden blåser frisk, i kast storm styrke fra Sørøst.

Vær i Mullingar, 21.11.2019

På Torsdag er det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Sent på kvelden blir det en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 6°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i , 21.11.2019

Etter vekslende skydekke med enkelte regnbyger i morgentimene blir det tidvis vekslende skydekke. Ettermiddagen gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 6°C. Vinden Østblåser svakt.