Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Irland

Vær Storbritannia Vær Storbritannia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Belmullet BelmulletBelmullet Clifden ClifdenClifden Cork CorkCork Dublin DublinDublin Dundalk DundalkDundalk Galway GalwayGalway Limerick LimerickLimerick Sligo SligoSligo Waterford WaterfordWaterford Mullingar MullingarMullingar Malin Head Malin HeadMalin Head Killarney KillarneyKillarney © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Dublin Tidssone: Europe/Dublin

Skyer

Skyer Europa

Sol

Sol Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Vær i Belmullet, 17.07.2020

På Fredag må vi regne med skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 13°C. Vinden blåser laber, i kast stiv fra Sørvest.

Vær i Claremorris, 17.07.2020

På Fredag er det skyet, men for det meste ingen nedbør. Natten til Lørdag er det skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i , 17.07.2020

På Fredag er det i lengre perioder overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 13°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i , 17.07.2020

På Fredag er det overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 13°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Vestvind.

Vær i Finner, 17.07.2020

På Fredag er det overveiende skyet, men for det meste ingen nedbør. Kommende natt blir det skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 14°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Sørvest.

Vær i Johnstown Castle, 17.07.2020

Etter tett skydekke, men for det meste tørt vær om formiddagen, kan vi forvente til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 14°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Killowen, 17.07.2020

På Fredag er det fremdeles overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente til dels lettskyet, til dels også sol. Om natten dominerer vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 15°C. Det blåser svaker til laberer vind fra vestligen retninger.

Vær i Mace Head, 17.07.2020

På Fredag er det om dagen overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Kommende natt blir det skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 14°C. Det blåser laberer til frisker, i kast stiver Sørvestvind.

Vær i Malin Head, 17.07.2020

Om Fredagformiddagen er det fremdeles skyet med lokalt regn. Fra middagstimene dominerer overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 13°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Sørvest.

Vær i Mullingar, 17.07.2020

På Fredag er det hele dagen overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden får vi til dels skyet, til dels klares vær. Om natten blir det overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 17.07.2020

På Fredag er det i lengre perioder skyet med lokalt regn. Ettermiddagen gir oss overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 14°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Vestvind.

Vær i , 17.07.2020

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt yr. Allerede om formiddagen blir det skyet med lokalt regn. Midt på dagen viser seg med overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 14°C. Vinden Vestblåser svak.