Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Island

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Atlantic/Reykjavik Tidssone: Atlantic/Reykjavik

Nedbør

Nedbør Europa

Sol

Sol Europa

Vær i Akureyri, 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om ettermiddagen kommer en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Keflavikurflugvollur, 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til for det meste sol. Kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Nordvind.

Vær i Reykjavik Airport, 18.07.2019

På Torsdag kan vi regne med maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Nordvind.