Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Island

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Atlantic/Reykjavik Tidssone: Atlantic/Reykjavik

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Vær i Akureyri, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Om ettermiddagen dominerer vekslende vær. med enkelte regn-eller snøbyger. Sent på kvelden kan vi forvente til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Keflavikurflugvollur, 21.11.2019

På Torsdag er det fremdeles lett vekslende med enkelte regnbyer om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om ettermiddagen dominerer vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 6°C. Vinden labere, som blåser i kast på stive blåser først fra Øst, sent om kvelden fra Sørøst.

Vær i Reykjavik Airport, 21.11.2019

På Torsdag kan vi forvente vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 6°C. Vinden blåser svak, i kast stiv fra Øst.