Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Island

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Atlantic/Reykjavik Tidssone: Atlantic/Reykjavik

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Vær i Akureyri, 17.07.2020

På Fredag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 5°C. Vinden blåser svak til laber, i kast storm styrke fra Nordvest.

Vær i Keflavikurflugvollur, 17.07.2020

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Allerede om formiddagen blir det sol eller lettskyet. Midt på dagen viser seg med vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 6°C. Vinden Nordblåser først stiv, i kast storm styrke, om natten frisk.

Vær i Reykjavik Airport, 17.07.2020

På Fredag er det om formiddagen fremdeles skyet med lett regn. Fra midt på dagen kommer det en overgang til lett vekslende vær med enkelte regnbyger. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Nordvestvind.