Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Italia

Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Sardinien Vær Kroatia Vær Sveits Vær Latium Vær Liechtenstein Vær San Marino Vær Malta Vær Hellas Vær Frankrike Vær Kroatia Vær Frankrike Vær Montenegro Vær Bosnia og Herzegovina Vær Kampanien Vær Albania Vær Ungarn Vær Sardinien Vær Friaul-Julisch Venetien Vær Venetien Vær Aostatal Vær Kalabrien Vær Latium Vær Slovenia Vær Piemont Vær Toskana Vær Emilia-Romagna Vær Sizilien Vær Umbrien Vær Serbia Vær Sveits Vær Lombardei Vær Basilikata Vær Apulien Vær Østerrike Vær Abruzzen Vær Marken Vær Trentino-Südtirol Vær Ligurien Vær Afrika Vær Molise
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ancona AnconaAncona Bari BariBari Càgliari CàgliariCàgliari Florenz FlorenzFlorenz Genua GenuaGenua Milano MilanoMilano Napoli NapoliNapoli Olbia OlbiaOlbia Palermo PalermoPalermo Reggio di Calabria Reggio di CalabriaReggio di Calabria Rom RomRom Venedig VenedigVenedig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Rome Tidssone: Europe/Rome

Flyvær

Flyvær Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vær i Ancona, 23.06.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i , 23.06.2018

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 16°C. Vinden Nord blåser svak til laber, in Böen sterk.

Vær i , 23.06.2018

På Lørdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 18°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Sørvestpå blåser om natten svak.

Vær i , 23.06.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i , 23.06.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 23.06.2018

På Lørdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 17°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i , 23.06.2018

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i , 23.06.2018

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Allerede om formiddagen er det errscht skyet, forbigående også sol. Sent på kvelden gir oss stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 16°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Nordøstpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i , 23.06.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 21°C. Vinden Vestblåser først laber, i kast sterk, sent om kvelden svak.

Vær i Reggio Calabria, 23.06.2018

På Lørdag er det om dagen skyfritt. Om kvelden blir det vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Sent på kvelden blir det overveiende lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 20°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Nordpå blåser om natten svak.

Vær i , 23.06.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i , 23.06.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Sørvind.