Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Italia

Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Sardinien Vær Kroatia Vær Sveits Vær Latium Vær Liechtenstein Vær San Marino Vær Malta Vær Hellas Vær Frankrike Vær Kroatia Vær Frankrike Vær Montenegro Vær Bosnia og Herzegovina Vær Kampanien Vær Albania Vær Ungarn Vær Sardinien Vær Friaul-Julisch Venetien Vær Venetien Vær Aostatal Vær Kalabrien Vær Latium Vær Slovenia Vær Piemont Vær Toskana Vær Emilia-Romagna Vær Sizilien Vær Umbrien Vær Serbia Vær Sveits Vær Lombardei Vær Basilikata Vær Apulien Vær Østerrike Vær Abruzzen Vær Marken Vær Trentino-Südtirol Vær Ligurien Vær Afrika Vær Molise
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ancona AnconaAncona Bari BariBari Càgliari CàgliariCàgliari Florenz FlorenzFlorenz Genua GenuaGenua Milano MilanoMilano Napoli NapoliNapoli Olbia OlbiaOlbia Palermo PalermoPalermo Reggio di Calabria Reggio di CalabriaReggio di Calabria Rom RomRom Venedig VenedigVenedig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Rome Tidssone: Europe/Rome

Sol

Sol Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vær i Ancona, 13.11.2019

På Onsdag er det i lengre perioder overskyet. Ettermiddagen gir oss oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i , 13.11.2019

På Onsdag er det i lengre perioder vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det en overgang til tidvis klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 10°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i , 13.11.2019

På Onsdag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 9°C. Vinden Nordvestblåser først laber, i kast storm styrke, om kvelden svak.

Vær i , 13.11.2019

Om formiddagen er det fremdeles skyet med lett regn. Den andre halvparten av dagen gir oss for det meste sol, av og til også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 6°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i , 13.11.2019

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 13.11.2019

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 2°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i , 13.11.2019

Etter vekslende skydekke med enkelte regnbyger i morgentimene blir det tidvis sterkt skyet, regnvær. Ettermiddagen gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 13.11.2019

Etter for det meste sol i morgentimene blir det tidvis til dels lettskyet, til dels også sol. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Sørvestpå blåser om kvelden svak.

Vær i , 13.11.2019

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir det tidvis for det meste sol, av og til også skyet vær. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 16°C. Det blåser sterker, i kast storm styrkeer Vestvind. Vinden tar om kvelden av, blåser så laber og dreier til Sør.

Vær i Reggio Calabria, 13.11.2019

På Onsdag kan vi regne med maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i , 13.11.2019

Tidlig om morgenen er det vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Midt på dagen gir oss til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i , 13.11.2019

På Onsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om kvelden dominerer til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Nordvind.