Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Italia

Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Sardinien Vær Kroatia Vær Sveits Vær Latium Vær Liechtenstein Vær San Marino Vær Malta Vær Hellas Vær Frankrike Vær Kroatia Vær Frankrike Vær Montenegro Vær Bosnia og Herzegovina Vær Kampanien Vær Albania Vær Ungarn Vær Sardinien Vær Friaul-Julisch Venetien Vær Venetien Vær Aostatal Vær Kalabrien Vær Latium Vær Slovenia Vær Piemont Vær Toskana Vær Emilia-Romagna Vær Sizilien Vær Umbrien Vær Serbia Vær Sveits Vær Lombardei Vær Basilikata Vær Apulien Vær Østerrike Vær Abruzzen Vær Marken Vær Trentino-Südtirol Vær Ligurien Vær Afrika Vær Molise
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ancona AnconaAncona Bari BariBari Càgliari CàgliariCàgliari Florenz FlorenzFlorenz Genua GenuaGenua Milano MilanoMilano Napoli NapoliNapoli Olbia OlbiaOlbia Palermo PalermoPalermo Reggio di Calabria Reggio di CalabriaReggio di Calabria Rom RomRom Venedig VenedigVenedig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Rome Tidssone: Europe/Rome

Skyer

Skyer Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Vær i Ancona, 18.01.2018

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles lettskyet. Fra midt på dagen blir været skyet, men for med meste ingen nedbør. Ettermiddagen gir oss spredt skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 7°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv og kommer fra vestligen, senere nordligen retninger.

Vær i , 18.01.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles lettskyet. Fra formiddagen blir det vekslende mellom sol og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 5°C. Vinden om kvelden som øker i styrke Vestblåser gjennomsnittlig frisk, i kast storm styrke.

Vær i , 18.01.2018

På Torsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Om ettermiddagen dominerer spredt skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 7°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Nordvestpå blåser om natten svak.

Vær i , 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen blir det overskyet. Midt på dagen viser seg med lettskyet. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 18.01.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 18.01.2018

På Torsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 11 grader. Om natten -1°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen blir det overskyet. Kvelden viser seg med tidvis klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 5°C. Vinden Vestblåser først frisk, i kast storm styrke, om natten svak.

Vær i , 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til til dels lettskyet vær, til dels også sol. Natten gir oss overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Vinden, som i begynnelsen stive blåste i kast storm styrkee Vestpå blåser om natten laber.

Vær i , 18.01.2018

På Torsdag er det fremdeles sol eller lettskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 12°C. Det blåser frisker, i kast storm styrkeer Sørvestvind, som om kvelden dreier til Nordvest.

Vær i Reggio Calabria, 18.01.2018

På Torsdag kan vi regne med sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 12°C. Vinden Nord blåser laber, i kast storm styrke.

Vær i , 18.01.2018

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene blir været skyet med lokalt regn. Midt på dagen viser seg med til dels lettskyet vær, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 2°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Vestpå blåser om natten svak.

Vær i , 18.01.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles overskyet. Allerede om formiddagen skjer det en overgang til for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 1°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast sterker Nordvestwind auf.