Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Italia

Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Sardinien Vær Kroatia Vær Sveits Vær Latium Vær Liechtenstein Vær San Marino Vær Malta Vær Hellas Vær Frankrike Vær Kroatia Vær Frankrike Vær Montenegro Vær Bosnia og Herzegovina Vær Kampanien Vær Albania Vær Ungarn Vær Sardinien Vær Friaul-Julisch Venetien Vær Venetien Vær Aostatal Vær Kalabrien Vær Latium Vær Slovenia Vær Piemont Vær Toskana Vær Emilia-Romagna Vær Sizilien Vær Umbrien Vær Serbia Vær Sveits Vær Lombardei Vær Basilikata Vær Apulien Vær Østerrike Vær Abruzzen Vær Marken Vær Trentino-Südtirol Vær Ligurien Vær Afrika Vær Molise
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ancona AnconaAncona Bari BariBari Càgliari CàgliariCàgliari Florenz FlorenzFlorenz Genua GenuaGenua Milano MilanoMilano Napoli NapoliNapoli Olbia OlbiaOlbia Palermo PalermoPalermo Reggio di Calabria Reggio di CalabriaReggio di Calabria Rom RomRom Venedig VenedigVenedig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Rome Tidssone: Europe/Rome

Nedbør

Nedbør Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vær i Ancona, 14.12.2018

På Fredag er det tettere skydekke, men stort sett ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 3°C. Det blåser svaker vind fra nordligen retninger.

Vær i , 14.12.2018

På Fredag er det fremdeles overskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente overveiende solrikt. Sent på kvelden dominerer vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i , 14.12.2018

På Fredag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i , 14.12.2018

På Fredag er det i lengre perioder delvis sol. Om kvelden blir det en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i , 14.12.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 14.12.2018

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til for det meste sol. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 6 grader. Om natten -4°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i , 14.12.2018

På Fredag er det hele dagen skyet med lett regn. Natten til Lørdag blir det en overgang til til dels skyet, til dels klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i , 14.12.2018

På Fredag er det tett skydekke og regnvær. Natten til Lørdag er det tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 8°C. Vinden blåser svak og kommer fra nordligen retninger.

Vær i , 14.12.2018

På Fredag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørblåser først laber, i kast stiv, sent om kvelden svak.

Vær i Reggio Calabria, 14.12.2018

Om formiddagen er det først lettskyet. Fra midt på dagen blir det overveiende vekslende oppholdsvær og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørblåser først laber, i kast stiv, om natten svak.

Vær i , 14.12.2018

På Fredag er det hele dagen tett skydekke og regnvær. Natten til Lørdag blir det en overgang til mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i , 14.12.2018

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene får vi resten av dagen for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 0°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Nordøstvind.