Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Italia

Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Sardinien Vær Kroatia Vær Sveits Vær Latium Vær Liechtenstein Vær San Marino Vær Malta Vær Hellas Vær Frankrike Vær Kroatia Vær Frankrike Vær Montenegro Vær Bosnia og Herzegovina Vær Kampanien Vær Albania Vær Ungarn Vær Sardinien Vær Friaul-Julisch Venetien Vær Venetien Vær Aostatal Vær Kalabrien Vær Latium Vær Slovenia Vær Piemont Vær Toskana Vær Emilia-Romagna Vær Sizilien Vær Umbrien Vær Serbia Vær Sveits Vær Lombardei Vær Basilikata Vær Apulien Vær Østerrike Vær Abruzzen Vær Marken Vær Trentino-Südtirol Vær Ligurien Vær Afrika Vær Molise
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ancona AnconaAncona Bari BariBari Càgliari CàgliariCàgliari Florenz FlorenzFlorenz Genua GenuaGenua Milano MilanoMilano Napoli NapoliNapoli Olbia OlbiaOlbia Palermo PalermoPalermo Reggio di Calabria Reggio di CalabriaReggio di Calabria Rom RomRom Venedig VenedigVenedig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Rome Tidssone: Europe/Rome

Flyvær

Flyvær Europa

Sol

Sol Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vær i Ancona, 04.06.2020

Tidlig om morgenen er det for det meste sonnig. Allerede om formiddagen er det errscht overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 04.06.2020

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 18°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast stiver Sørwind auf.

Vær i , 04.06.2020

På Torsdag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Sent på kvelden blir det en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 18°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Sørvind.

Vær i , 04.06.2020

På Torsdag er det lengre perioder med skyet med lett regn. Ettermiddagen blir vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Kvelden gir oss lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i , 04.06.2020

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 04.06.2020

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles skyet med lokalt regn. Fra midt på dagen blir været tett skydekke og regnvær. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i , 04.06.2020

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i , 04.06.2020

På Torsdag er det for det meste lengre perioder med sol. Om kvelden kan vi forvente overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til maskimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 18°C. Om natten kommer laberer, i kast stiver Sørvestwind auf.

Vær i , 04.06.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 21°C. Vinden om natten Østøker i styrke Sørvest og blåser tiltakende frisk, i kast på storm styrke.

Vær i Reggio Calabria, 04.06.2020

På Torsdag er det i lengre perioder lengre perioder med sol. Sent på kvelden dominerer til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 19°C. Først blåser det svak sørvestliger vind, om ettermiddagen laberer, i kast stiver Sørvind.

Vær i , 04.06.2020

På Torsdag er det i lengre perioder delvis sol. Om kvelden dominerer vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 18°C. Vinden Sørøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i , 04.06.2020

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles for det meste sonnig. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Sent på kvelden gir oss lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 16°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Sørøstwind auf.