Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kroatia

Vær Slovenia Vær Montenegro Vær Italia Vær Italia Vær Italia Vær Montenegro Vær Bosnia og Herzegovina Vær Ungarn Vær Albania Vær Slovenia Vær Serbia Vær Østerrike
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Gospić GospićGospić Osijek OsijekOsijek Pula PulaPula Split SplitSplit Zadar ZadarZadar Zagreb/Pleso Zagreb/PlesoZagreb/Pleso Daruvar DaruvarDaruvar © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Sarajevo Tidssone: Europe/Sarajevo

Flyvær

Flyvær Europa

Sol

Sol Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Vær i Daruvar, 21.11.2019

På Torsdag er det for det meste vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten kommer det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 5°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Gospic, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lokalt regn. Om ettermiddagen blir det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 5°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Osijek-Cepin, 21.11.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Pula/Intl, 21.11.2019

Etter tidvis sol i morgentimene, kan vi vente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Split/Resnik, 21.11.2019

På Torsdag er det for det meste delvis lettskyet, med perieller med sol. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Om natten kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 12°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Zadar/Zemunik, 21.11.2019

Etter skyet vær med lett regn om formiddagen blir det overveiende til dels lettskyet vær, til dels også sol . Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Zagreb/Pleso, 21.11.2019

På Torsdag er det delvis lettskyet, med perieller med sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 6°C. Vinden Sørvestblåser svakt.