Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kroatia

Vær Slovenia Vær Montenegro Vær Italia Vær Italia Vær Italia Vær Montenegro Vær Bosnia og Herzegovina Vær Ungarn Vær Albania Vær Slovenia Vær Serbia Vær Østerrike
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Gospić GospićGospić Osijek OsijekOsijek Pula PulaPula Split SplitSplit Zadar ZadarZadar Zagreb/Pleso Zagreb/PlesoZagreb/Pleso Daruvar DaruvarDaruvar © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Sarajevo Tidssone: Europe/Sarajevo

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Sol

Sol Europa

Vær i Daruvar, 17.07.2020

På Fredag er det i lengre perioder delvis sol. Om ettermiddagen dominerer skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Gospic, 17.07.2020

På Fredag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Sent på kvelden blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 13°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Osijek-Cepin, 17.07.2020

På Fredag er det i lengre perioder for det meste sol. Kvelden gir oss til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Pula/Intl, 17.07.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 18°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Split/Resnik, 17.07.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Zadar/Zemunik, 17.07.2020

På Fredag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 16°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Zagreb/Pleso, 17.07.2020

På Fredag er det delvis lettskyet, med perieller med sol. Natten til Lørdag er det skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Nordøstvind.