Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kroatia

Vær Slovenia Vær Montenegro Vær Italia Vær Italia Vær Italia Vær Montenegro Vær Bosnia og Herzegovina Vær Ungarn Vær Albania Vær Slovenia Vær Serbia Vær Østerrike
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Gospić GospićGospić Osijek OsijekOsijek Pula PulaPula Split SplitSplit Zadar ZadarZadar Zagreb/Pleso Zagreb/PlesoZagreb/Pleso Daruvar DaruvarDaruvar © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Sarajevo Tidssone: Europe/Sarajevo

Flyvær

Flyvær Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Sol

Sol Europa

Vær i Daruvar, 18.07.2019

På Torsdag er det for det meste vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om natten kommer det en overgang til vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Gospic, 18.07.2019

På Torsdag er det fremdeles overveiende fint vær om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Om ettermiddagen dominerer oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 11°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Osijek-Cepin, 18.07.2019

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Pula/Intl, 18.07.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 18°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Split/Resnik, 18.07.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Zadar/Zemunik, 18.07.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Zagreb/Pleso, 18.07.2019

På Torsdag er det om dagen overveiende fint vær. Om kvelden blir det lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Sent på kvelden blir det overveiende tidvis klares vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Sørvind.