Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Kypros

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Girne GirneGirne Larnaca LarnacaLarnaca Paphos PaphosPaphos © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Asia/Nicosia Tidssone: Asia/Nicosia

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Vær i Girne, 22.02.2020

Om Fredagformiddagen er det fremdeles fint vær eller sol. Fra midt på dagen blir været lett vekslende med enkelte regnbyer. Ettermiddagen gir oss sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Larnaca/Intl, 22.02.2020

Om Fredagformiddagen er det fremdeles vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lett regn. Natten gir oss vekslende vær, med til dels kraftige regnbyger og tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørvestøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast storm styrke.

Vær i Paphos/Intl, 22.02.2020

Tidlig om morgenen er det delvis lettskyet, med perieller med sol. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Vinden labere Sørvestavtar om natten og blåser fremdeles svak.