Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Litauen

Vær Finland Vær Finland Vær Estland Vær Finland Vær Estland Vær Estland Vær Estland Vær Estland Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Estland Vær Finland Vær Finland Vær Estland Vær Finland Vær Asia Vær Finland Vær Asia Vær Estland Vær Hviterussland Vær Latvia Vær Polen
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Birzai BirzaiBirzai Kaunas KaunasKaunas Klaipeda KlaipedaKlaipeda Tauragė TauragėTauragė Vilnius VilniusVilnius © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Riga Tidssone: Europe/Riga

Skyer

Skyer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vær i Birzai, 21.03.2018

På Onsdag er det om dagen overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende tidvis klares vær . Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -5°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Kaunas, 21.03.2018

På Onsdag er det om dagen maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Om kvelden blir det stjerneklart vær. Om natten blir det overveiende vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -4°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Klaipeda, 21.03.2018

På Onsdag er det om dagen lengre perioder med sol. Om kvelden blir det gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende vekslende skydekke . Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Laukuva, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder lengre perioder med sol. Om kvelden dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -4°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Vilnius, 21.03.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen skjer det en overgang til tidvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -6°C. Det blåser svak Vestvind.