Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Litauen

Vær Finland Vær Finland Vær Estland Vær Finland Vær Estland Vær Estland Vær Estland Vær Estland Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Estland Vær Finland Vær Finland Vær Estland Vær Finland Vær Asia Vær Finland Vær Asia Vær Estland Vær Hviterussland Vær Latvia Vær Polen
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Birzai BirzaiBirzai Kaunas KaunasKaunas Klaipeda KlaipedaKlaipeda Tauragė TauragėTauragė Vilnius VilniusVilnius © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Riga Tidssone: Europe/Riga

Nedbør

Nedbør Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vær i Birzai, 29.01.2020

Tidlig om morgenen er det overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 1°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Kaunas, 29.01.2020

På Onsdag er det hele dagen skyet med lett sludd og regn. Sent på kvelden får vi skyet, men overveiende tørt vær. Om natten blir det skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten 1°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Klaipeda, 29.01.2020

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen blir det skyet, men for det meste ingen nedbør. Kvelden viser seg med skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Laukuva, 29.01.2020

Tidlig om morgenen er det skyet med lokale snøbyger. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til skyet, men overveiende tørt vær. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Vilnius, 29.01.2020

På Onsdag er det i lengre perioder skyet med lett sludd og regn. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Vestvind.