Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Luxembourg

Vær Frankrike Vær Belgia Vær Tyskland
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxembourg LuxembourgLuxembourg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Brussels Tidssone: Europe/Brussels

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vær i , 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder for det meste sol. Kvelden gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Béiwen, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder lettskyet. Om kvelden dominerer skyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 7°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Ëlwen, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder sol eller lettskyet. Kvelden gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Eschduerf, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder lettskyet. Om kvelden dominerer vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 10°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Ettelbréck, 24.05.2019

På Fredag er det fremdeles lettskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet, forbigående også sol. Om natten dominerer tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Letzebuerg-Findel, 24.05.2019

På Fredag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Péiteng, 24.05.2019

På Fredag er det om formiddagen fremdeles lettskyet. Fra midt på dagen kommer det en overgang til til dels lettskyet vær, til dels også sol. Kvelden gir oss skyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Stengefort, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder for det meste sol. Om kvelden blir det en overgang til gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Waasserbëlleg, 24.05.2019

På Fredag er det for det meste overskyet. Om kvelden kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten kommer det en overgang til gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordblåser svakt.