Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Luxembourg

Vær Frankrike Vær Belgia Vær Tyskland
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxembourg LuxembourgLuxembourg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Brussels Tidssone: Europe/Brussels

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag er det om dagen for det meste sol, av og til også lettskyet. Om kvelden blir det skyet, men stort sett tørt vær. Om natten blir det overveiende vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Béiwen, 18.07.2019

På Torsdag er det om dagen delvis lettskyet, med perieller med sol. Om kvelden blir det skyet, forbigående også stjerneklart vær. Om natten blir det overveiende vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Ëlwen, 18.07.2019

På Torsdag er det om dagen delvis lettskyet, med perieller med sol. Om kvelden blir det disig, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Eschduerf, 18.07.2019

På Torsdag er det for det meste delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om kvelden kan vi forvente skyet, men stort sett tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 13°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Ettelbréck, 18.07.2019

På Torsdag er det for det meste vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente skyet, men stort sett tørt vær. Om natten kommer det en overgang til vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Letzebuerg-Findel, 18.07.2019

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 14°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Péiteng, 18.07.2019

På Torsdag er det fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Om kvelden dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Stengefort, 18.07.2019

På Torsdag er det for det meste vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til tidvis klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Waasserbëlleg, 18.07.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 14°C. Vinden Vestblåser svakt.