Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Luxembourg

Vær Frankrike Vær Belgia Vær Tyskland
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxembourg LuxembourgLuxembourg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Brussels Tidssone: Europe/Brussels

Temperatur

Temperatur Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Vær i , 17.07.2020

På Fredag er det i lengre perioder overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir ossskyet vær med lett regn. Om natten dominerer overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Béiwen, 17.07.2020

På Fredag er det om formiddagen fremdeles overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Natten gir oss til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Ëlwen, 17.07.2020

Tidlig på morgenen er det fremdeles overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Allerede i løpet av formiddagen blir det skyet med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 11°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Eschduerf, 17.07.2020

Tidlig om morgenen er det overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær med lokalt regn. Kvelden gir oss disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Ettelbréck, 17.07.2020

På Fredag er det hele dagen skyet med lokalt regn. Sent på kvelden blir det skyet, men for det meste ingen nedbør. Om natten dominerer så skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 13°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Letzebuerg-Findel, 17.07.2020

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene blir det tidvis skyet vær med lett regn. Natten gir oss skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 13°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Péiteng, 17.07.2020

På Fredag er det i lengre perioder skyet med lokalt regn. Sent på kvelden dominerer disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 12°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Stengefort, 17.07.2020

Tidlig om morgenen er det skyet, men for det meste ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden gir oss overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Waasserbëlleg, 17.07.2020

På Fredag er det fremdeles skyet med lett regn om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 14°C. Vinden Vestblåser svakt.