Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nederland

Vær Tyskland Vær nordlige provinsene Vær sørlige provinsene Vær nordlige provinsene Vær nordlige provinsene Vær Tyskland Vær nordlige provinsene Vær nordlige provinsene Vær vestlige provinsene Vær vestlige provinsene Vær nordlige provinsene Vær sørlige provinsene Vær Frankrike Vær Frankrike Vær vestlige provinsene Vær Belgia Vær nordlige provinsene Vær sørlige provinsene Vær Tyskland Vær østlige provinsene
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Brussels Tidssone: Europe/Brussels

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Skyer

Skyer Europa

Vær i Amsterdam-Airport, 22.02.2020

På Fredag er det for det meste fint vær eller sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 8°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast stiv fra Sørvest.

Vær i De Kooy, 22.02.2020

På Fredag er det om dagen vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det skyet vær med lett regn. Sent på kvelden blir det overveiende tett skydekke, men overveiende tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørvest blåser frisk til sterk, in Böen storm styrke.

Vær i Deelen, 22.02.2020

Om formiddagen er det først delvis sol. Fra midt på dagen blir det overveiende gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 7°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Sørvest.

Vær i Eelde, 22.02.2020

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Allerede om formiddagen blir det tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Kvelden viser seg med skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 8°C. Det blåser laberer til frisker, i kast stiver Sørvestvind.

Vær i Eindhoven, 22.02.2020

Fredag gir oss gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 6°C. Vinden Sørvestblåser svak til laber.

Vær i Enschede, 22.02.2020

På Fredag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Ettermiddagen gir ossskyet vær med lokalt regn. Om kvelden dominerer gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 7°C. Vinden blåser laber, i kast sterk fra Sørvest.

Vær i Gilze-Rijen, 22.02.2020

På Fredag er det om dagen fint vær eller sol. Om kvelden blir det skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden blir det overveiende tett skydekke, men overveiende tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 7°C. Vinden blåser svak til laber og kommer fra sørvestligen retninger.

Vær i Leeuwarden, 22.02.2020

På Fredag er det i lengre perioder vekslende skydekke. Om kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørvest blåser laber til frisk, in Böen stiv.

Vær i Maastricht-Airport, 22.02.2020

På Fredag er det for det meste delvis sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 5°C. Vinden blåser laber til frisk og kommer fra sørvestligen retninger.

Vær i Rotterdam, 22.02.2020

På Fredag er det for det meste vekslende skydekke. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 9°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Sørvest.

Vær i Vlissingen, 22.02.2020

Fredag gir oss til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 7°C. Vinden Sørvest blåser frisk til sterk, in Böen storm styrke.

Vær i Wijk aan Zee, 22.02.2020