Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nederland

Vær Tyskland Vær nordlige provinsene Vær sørlige provinsene Vær nordlige provinsene Vær nordlige provinsene Vær Tyskland Vær nordlige provinsene Vær nordlige provinsene Vær vestlige provinsene Vær vestlige provinsene Vær nordlige provinsene Vær sørlige provinsene Vær Frankrike Vær Frankrike Vær vestlige provinsene Vær Belgia Vær nordlige provinsene Vær sørlige provinsene Vær Tyskland Vær østlige provinsene
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Brussels Tidssone: Europe/Brussels

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Skyer

Skyer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vær i Amsterdam-Airport, 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyete vær med lokalt regn. Natten gir oss skyet, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 16°C. Vinden labere Sørvestavtar sent om kvelden og når etter hvert styrke 2 i gjennomsnitt.

Vær i De Kooy, 18.07.2019

På Torsdag er det om dagen tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om kvelden blir det skyet vær med lett regn. Om natten blir det overveiende skyet, men stort sett tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 16°C. Vinden labere Sørvestavtar om natten og blåser fremdeles svak.

Vær i Deelen, 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyete vær med lokalt regn. Kvelden gir oss lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Eelde, 18.07.2019

På Torsdag er det om dagen for det meste sol, av og til også lettskyet. Om kvelden blir det lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Sent på kvelden blir det overveiende skyet vær med lett regn . Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Eindhoven, 18.07.2019

På Torsdag er det lengre perioder med delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Ettermiddagen blir skyet med lokalt regn. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Enschede, 18.07.2019

På Torsdag er det om dagen delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om kvelden blir det lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Om natten blir det overveiende skyet, men stort sett tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Gilze-Rijen, 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Ettermiddagen gir ossskyet vær med lett regn. Om natten dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Leeuwarden, 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 15°C. Vinden labere Søravtar sent om kvelden og blåser fremdeles svak.

Vær i Maastricht-Airport, 18.07.2019

På Torsdag er det for det meste delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om kvelden kan vi forvente lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Rotterdam, 18.07.2019

På Torsdag er det lengre perioder med delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Ettermiddagen blir skyet med lett regn. Sent på kvelden gir oss disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 16°C. Midt på dagen kommer laber vind fra sørvestligen retninger.

Vær i Vlissingen, 18.07.2019

På Torsdag er det for det meste for det meste sol, av og til også lettskyet. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 16°C. Vinden blåser laber fra sørvestligen retninger.

Vær i Wijk aan Zee, 18.07.2019