Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nederland

Vær Tyskland Vær nordlige provinsene Vær sørlige provinsene Vær nordlige provinsene Vær nordlige provinsene Vær Tyskland Vær nordlige provinsene Vær nordlige provinsene Vær vestlige provinsene Vær vestlige provinsene Vær nordlige provinsene Vær sørlige provinsene Vær Frankrike Vær Frankrike Vær vestlige provinsene Vær Belgia Vær nordlige provinsene Vær sørlige provinsene Vær Tyskland Vær østlige provinsene
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Brussels Tidssone: Europe/Brussels

Sol

Sol Europa

Skyer

Skyer Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Vær i Amsterdam-Airport, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder lengre perioder med sol. Om kvelden dominerer skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Vinden labere Sørvestavtar sent om kvelden og blåser fremdeles svak.

Vær i De Kooy, 24.05.2019

På Fredag er det for det meste sol eller lettskyet. Om kvelden kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til maskimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørvestblåser først laber, sent om kvelden svak.

Vær i Deelen, 24.05.2019

Tidlig om morgenen er det for det meste sol. Allerede om formiddagen blir det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Sent på kvelden viser seg med til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Eelde, 24.05.2019

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Midt på dagen gir oss delvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Eindhoven, 24.05.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Om kvelden blir det en overgang til mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Enschede, 24.05.2019

På Fredag er det om dagen for det meste sol. Natten til Lørdag er det tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Gilze-Rijen, 24.05.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Om kvelden dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Leeuwarden, 24.05.2019

Tidlig om morgenen er det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Allerede om formiddagen blir det sol eller lettskyet. Ettermiddagen viser seg med overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Maastricht-Airport, 24.05.2019

På Torsdag er det fremdeles for det meste sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Sent på kvelden dominerer tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Rotterdam, 24.05.2019

På Fredag er det om dagen lettskyet. Om kvelden blir det vekslende skydekke. Om natten blir det overveiende overveiende stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Vlissingen, 24.05.2019

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles mye sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 13°C. Vinden blåser svak og kommer fra Sørvest.

Vær i Wijk aan Zee, 24.05.2019