Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Norge

Vær Asia Vær Finland Vær Finland Vær Asia Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Asia Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Sverige Vær Trøndelag Vær Danmark Vær Estland Vær Estland Vær Danmark Vær Danmark Vær Hviterussland Vær Estland Vær Finland Vær Sør-Norge Vær Sverige Vær Nord-Norge Vær Asia Vær Litauen Vær Latvia Vær Øst-Norge Vær Vest-Norge Vær Trøndelag
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bergen BergenBergen Bodø BodøBodø Kristiansand KristiansandKristiansand Harstad HarstadHarstad Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Trondheim TrondheimTrondheim © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Sol

Sol Norge

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Flyvær

Flyvær Norge

Vær i Bergen, 22.03.2019

På Fredag er det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 5°C. Det blåser laberer til frisker, i kast stiver Sørøstvind, som dreier om natten til Sørvest .

Vær i Bodø, 22.03.2019

På Fredag er det om formiddagen fremdeles skyet med lokale snøbyger. Fra midt på dagen kommer det en overgang til til dels lettskyet vær, til dels også sol. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 3°C. Vinden, labere bis friske som blåser i kast på storm styrkee blåser først fra Sør, midt på dagen fra Øst.

Vær i Harstad, 22.03.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles vekslende skydekke. Fra midt på dagen blir været skyet med lett sludd og regn. Ettermiddagen gir oss delvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Kristiansand , 22.03.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles vekslende skydekke. Fra middagstimene dominerer gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 4°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Oslo-lufthavn, 22.03.2019

På Fredag er det fremdeles vekslende sol og skyer om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 3°C. Om natten kommer laberer, i kast sterker Sørwind auf.

Vær i Tromsø, 22.03.2019

På Fredag er det for det meste skyet med lokale snøbyger. Om kvelden kan vi forvente stjerneklart vær. Om natten kommer det en overgang til skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 2 grader. Om natten 1°C. Vinden om natten som øker i styrke Sørblåser gjennomsnittlig frisk, i kast storm styrke.

Vær i Trondheim lufthavn, 22.03.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles for det meste sonnig. Fra midt på dagen blir været skyet med lett regn. Kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Sørøstvind.