Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Norge

Vær Asia Vær Finland Vær Finland Vær Asia Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Asia Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Sverige Vær Trøndelag Vær Danmark Vær Estland Vær Estland Vær Danmark Vær Danmark Vær Hviterussland Vær Estland Vær Finland Vær Sør-Norge Vær Sverige Vær Nord-Norge Vær Asia Vær Litauen Vær Latvia Vær Øst-Norge Vær Vest-Norge Vær Trøndelag
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bergen BergenBergen Bodø BodøBodø Kristiansand KristiansandKristiansand Harstad HarstadHarstad Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Trondheim TrondheimTrondheim © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Flyvær

Flyvær Norge

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Sol

Sol Norge

Vær i Bergen, 21.03.2018

På Onsdag er det for det meste skyet med lett sludd og regn. Om kvelden kan vi forvente skyet vær, tidvis med regn eller sludd. Om natten kommer det en overgang til vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 2°C. Vinden Sørøstblåser først laber, om natten svak.

Vær i Bodø, 21.03.2018

Etter skyet vær med lett sludd og regn i morgentimene, kan vi vente skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -2°C. Det blåser laberer til frisker, i kast stiver Vestvind.

Vær i Harstad, 21.03.2018

På Onsdag er det hele dagen skyet med enkelte snøbyger. Sent på kvelden blir det overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Om natten dominerer så skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -4°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Kristiansand , 21.03.2018

På Onsdag er det om formiddagen fremdeles overveiende fint vær. Fra midt på dagen kommer det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Natten gir oss gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten -3°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Oslo-lufthavn, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet vær med lokale snøbyger. Sent på kvelden gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -4°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Tromsø, 21.03.2018

På Onsdag er det skyet med enkelte snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -4°C. Vinden, som Sør-, senere Vestblåser først laber, i kast på stiv, sent om kvelden deretter bare svak.

Vær i Trondheim lufthavn, 21.03.2018

På Onsdag er det for det meste skyet med lett sludd og regn. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett sludd og regn. Om natten kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 2°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast storm styrkee Vestpå blåser om kvelden svak.