Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Norge

Vær Asia Vær Finland Vær Finland Vær Asia Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Asia Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Sverige Vær Trøndelag Vær Danmark Vær Estland Vær Estland Vær Danmark Vær Danmark Vær Hviterussland Vær Estland Vær Finland Vær Sør-Norge Vær Sverige Vær Nord-Norge Vær Asia Vær Litauen Vær Latvia Vær Øst-Norge Vær Vest-Norge Vær Trøndelag
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bergen BergenBergen Bodø BodøBodø Kristiansand KristiansandKristiansand Harstad HarstadHarstad Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Trondheim TrondheimTrondheim © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Sol

Sol Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Vær i Bergen, 23.05.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lokalt regn. Om ettermiddagen kommer en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 8°C. Det blåser laberer Sørwind, som om natten avtar til styrke 2 abnimmt og dreier til Vest .

Vær i Bodø, 23.05.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 7°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Østvind.

Vær i Harstad, 23.05.2019

På Torsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 4°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Kristiansand , 23.05.2019

Etter i morgentimene, blir det overveiende skyet vær med lett regn . Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørblåser først laber, i kast sterk, om natten svak.

Vær i Oslo-lufthavn, 23.05.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Kvelden gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 7°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast sterker Sørwind auf.

Vær i Tromsø, 23.05.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 2°C. Vinden Nordøst blåser svak til laber, in Böen sterk.

Vær i Trondheim lufthavn, 23.05.2019

Tidlig om morgenen er det for det meste sol, av og til også lettskyet. Allerede om formiddagen blir det skyet med lokalt regn. Ettermiddagen viser seg med vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørøstblåser svakt.