Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Norge

Vær Asia Vær Finland Vær Finland Vær Asia Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Asia Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Sverige Vær Trøndelag Vær Danmark Vær Estland Vær Estland Vær Danmark Vær Danmark Vær Hviterussland Vær Estland Vær Finland Vær Sør-Norge Vær Sverige Vær Nord-Norge Vær Asia Vær Litauen Vær Latvia Vær Øst-Norge Vær Vest-Norge Vær Trøndelag
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bergen BergenBergen Bodø BodøBodø Kristiansand KristiansandKristiansand Harstad HarstadHarstad Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Trondheim TrondheimTrondheim © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Sol

Sol Norge

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Vær i Bergen, 12.12.2018

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten -1°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Bodø, 12.12.2018

På Tirsdag er det fremdeles for det meste sonnig om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente til dels lettskyet, til dels også sol. Sent på kvelden dominerer skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -2°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Østvind.

Vær i Harstad, 12.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder for det meste sonnig. Kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -2°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Kristiansand , 12.12.2018

På Tirsdag er det for det meste lengre perioder med sol. Om kvelden kan vi forvente til dels skyet, til dels klares vær. Om natten kommer det en overgang til tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -2°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Oslo-lufthavn, 12.12.2018

På Tirsdag er det hele dagen maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Natten til Onsdag blir det en overgang til vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 1 grader. Om natten -6°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordpå blåser om natten svak.

Vær i Tromsø, 12.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Om kvelden dominerer skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -3°C. Vinden Sørøker i styrke sent om kvelden og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Trondheim lufthavn, 12.12.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles skyet med lokale snøbyger. Fra midt på dagen blir været overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Kvelden gir oss for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten -7°C. Det blåser svak Østvind.