Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Norge

Vær Asia Vær Finland Vær Finland Vær Asia Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Nord-Norge Vær Asia Vær Nord-Norge Vær Vest-Norge Vær Sverige Vær Trøndelag Vær Danmark Vær Estland Vær Estland Vær Danmark Vær Danmark Vær Hviterussland Vær Estland Vær Finland Vær Sør-Norge Vær Sverige Vær Nord-Norge Vær Asia Vær Litauen Vær Latvia Vær Øst-Norge Vær Vest-Norge Vær Trøndelag
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bergen BergenBergen Bodø BodøBodø Kristiansand KristiansandKristiansand Harstad HarstadHarstad Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Trondheim TrondheimTrondheim © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Sol

Sol Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Vær i Bergen, 14.12.2018

På Fredag er det for det meste lettskyet. Om kvelden kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -1°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Bodø, 14.12.2018

På Fredag er det i lengre perioder overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -1°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Østvind.

Vær i Harstad, 14.12.2018

Etter skyet vær med lokalt regn i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen for det meste sol, av og til også lettskyet. Natten gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Kristiansand , 14.12.2018

Fredag gir oss skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -1°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Nordøst.

Vær i Oslo-lufthavn, 14.12.2018

På Fredag er det skyet, men stort sett ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt -10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -8 grader. Om natten -10°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Tromsø, 14.12.2018

På Fredag er det i lengre perioder skyet med lokalt regn. Om ettermiddagen dominerer overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 3°C. Vinden Sør blåser laber, i kast stiv.

Vær i Trondheim lufthavn, 14.12.2018

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -11 grader. Om natten -12°C. Det blåser svak Sørøstvind.